Please excuse me, I don't mean to be rude


I'm beautiful in my way cause God makes no mistakes

Några bilder från igår med Jutta tog dom från hennes blogg

Snart får vi gäster och senare på kvällen blir det roligt så vet inte hur mycket jag hinner uppdatera med inlägg innehållande text mera idag, men imorron igen ! :)

puss
Ronjashe's mine

saturday night fever

Yepp, vaknade idag faktiskt före min väckarklocka av att jag pratade i sömnen, haha weird joo tack jag vet.

Var på morgonspinning odag och när jag kom hem pratade jg me heidi i telefon i vadå 2 timmar ? så jag kom faktiskt först nu ifrån duschen fast jg har varit hemma i 2 timmar, haha. Menmen snart borde väl alla andra mänskor också börja vakna så småningom får vi hoppas !

Ha en lugn lördag eller inte lugn haha det bestämmer ni själva ! jag ska i alla fall ha kul !

puss
Ronja

btw. hehhe Adi fyller 16 idag dessutom grattisgrattis !! (;na na na come on

Okej idag är det då lördag ;) kul som vanligt hehhe hoppas ni också har en bäst lördag !

puss
Ronjalet's go

Jepp friday idag igen då ! Var på morgonspinning så har varit vaken ganska så länge redan nu fast klockan är bara 1 och mina kompisar har börjat vakna först nu -.- hahaHar dödstråkigt hemma så sticker antagligen hem till Jutta och sen till Åbo en sväng jepp vad skulle man annars göra, får se vad jag hittar på ikväll då.


puss
Ronja

Day 22

Jag tänker inte göra flera dagar i ett inlägg så nu tänker jag istället ta en dag i taget för märkte själv att det blev ganska råddigt, haha:)
okej, men day 22 something that upsets you.

det finns 1000 saker för jag stör mig jätte lätt på saker, ibland blir jag arg på mej själv för det, haha.

Men det jag hatar när man gnäller på mej, tjatar om saker om och om igen för då blir det som en reaktion av mej att jag inte gör det bara för att jävlas, haha. att ta upp mina svagheter är inte heller så roligt eller påminna mej om misstag jag gjort för länge sen.
perfektionister kan jag inte heller tåla, har dom inget annat liv än att hitta fel i sig själv och varandra? eller när jag inte får som jag vill eller helt och hållet misslyckas
och såklart lögn fejk osv. ni vet allt det där skitet fyfan det är ju typ värst. oj det här blev lite blandat och det finns mycket  annat men tog inte upp precis allt, men ni fick väl säkert i alla fall en liten bild av vad jag menade :)?

oj det blev lite blandning av en I hate.. lista :)

puss
Ronja

If u really want more scream it out louder

vet inte vilken bild men haha !

I was born this way

jaha okei här får ni bilder från kryssningen hehe inte så många men tog dom som kanske var mest passande för alla så ni inte svimmar, haha synd att det inte finns bilder från natten menmen det här får duga

yeah yeah yeah

oj dessutom som jag kan lägga till i förra inlägget så har jag faktiskt färgat håret och klippt det själv ehehhe. lite omväxling skadar aldrig eftersom man alltid om man inte är nöjd kan använda hårspray och spännen, kanske ni andra också skulle testa lite, haha nej skojade bara :)

och vet ni vad inatt ska jag sova första gången på vadå ? 1 och halv månad i min egen säng för jag har faktiskt orkat städat, duktigt ronja :)

puss
Ronjathat boy is a monster

jag suger på att blogga när jag är ledig, haha det är ju då man borde hinna som mest? men ibland har jag tydligen jätte mycket annat  för mej.

♦var som sagt på kryssning från tisdag till onsdag, ojojoj vad kul vi hade hahah gör senare ett inlägg med bara bilder därifrån ;)
♦efter kryssningen var jag bara snabbt hemma förde mina grejjer och senare kväll natt var jag och Jutta hos Axel 
♦vaknade vadå typ hmm 12-1 ? nej jag vet faktiskt inte men det behövdes för mej eftersom föregående natt hade jag sovit bara 3 timmar och var vaken 27 timmar i sträck, och btw kanske inte 12,1 är så sent men för mej är det verkligen det ;) 
♦när jag vaknade var jag med mamma i åbo köpte nått litet + solade solarium
♦ var på pump och spinning på gymmet kom nyss hem och nu ska jag bara slappa !

hehhe kort sagt vad jag gjort eftersom jag inte har bloggat.

puss
Ronja

hahahahhahahah snygga i hissen D:


who says


hey, they wanna know my name

jahappp idag på kvällen på kryssning, haha.
bestämde oss för det igår kväll men ibland måste man ju göra nått annorlunda än vad man annars brukar ;)

Med Jutta Fanny och Ika, yeppyepp ha de så bra ni i alla fall !

puss
Ronja
har tråkigt nu på morgonen så visar onödiga bilder som Jutta alltid nu och då fotar, haha eller rättare sagt hur jag social jag är med mina kompisar när datorn är i närheten
lets pretend like it's '98

Vilken slö måndag jag verkligen har haft idag, kom hem igår på natten ganska sent måste gå i dendär typ vadå -20 grader typ 3 kilometer och jag hade ju såklart vinterkläder, eller nej kanske inte haha så mina fingrar var förfrusna haha. men så vaknade jag sent idag och såg på 2 beckfilmer annars bara legat i soffan gjort absolut ingenting, nu på kvällen var jag till gymmet en sväng och nu sitter jag igen här hemma, det blir alltid så att alla dagar är likadana antingen är man hemma och slöar eller så är man hemma hos nån annan det är inte ofta det händer nått jätte speciellt, haha men kanske det är lite vårt eget fel eftersom vi inte hittar på nånting? haha men imorron lovar jag att vara också mer aktiv på bloggen, jag skulle ju egentligen haft hela dagen på mej att blogga men har inte orkat titta in i dataskärmen haha!

puss
Ronja

normalast hei
Ronja

ojoj grattis Ronja hon fyller 15 idag!


Day 18, 19, 20 och 21

haha ojj vad många utmaningar jag missat, men här kommer de alla i ett inlägg för det skulle bli ganska konstigt med alla olika så här får det nu komma i ett och samma, kanske lite råddigt... men who cares :)
puss
Ronja

okej day 18. Your favorite birthday, kan jag faktiskt säga att var min förra, då jag fyllde 15 ojoj de hade ordnat typ världens största överraskning med typ alla mänskor jag känner, oj vad kul det var :)
okej haha day 19 nudå something you regret.. hmmm 1000 saker finns det verkligen, men gjort är gjort och kan inte ändras mera, man kan bara tänka på det sättet att allt har en mening och därför har jag gjort det på ett visst sätt osv :) yepyep
day 20.. this month okej ska faktiskt försöka komma ihåg eller kanske de viktiga sakerna
5.2 match i nådendal + filmkväll efteråt.
6.2 chilldag
hela följande vecka normal tror jag ?
12.2 festfest oj vad kul ;)
13.2 heeheh
14.2 vändag♥
18.2 vinterbal + natturnering ;)
19.2 randomigaste dagen hej :)
20.2 haha jaa
och resten vet jag inte ännu det är ju sportlov, allt kan hända :)
och sist men inte minst day 21. Another moment, okej jag ska ta nån da som var riktigt rolig hmm
hela sommaren 2009 med Laura:) ♥ ojojoj
Tack<3

1000 x sorry

hehe ojj förlåt vilken dålig uppdatering har inte alls suttit vid datorn på flera dagar eller jo om jag har har jag varit inloggad på facebook typ 5 minuter, men nu ska jag skärpa mej ! bara så ni vet att ja lever haha ;)

puss
Ronja

Day 17

Okej, your favorite memory

om jag ska vara ärlig så har ja inget favorit minne, det kommer hela tiden nya roliga alla är favoriter på eget sätt varje dag är olika i mitt liv;) de e de som är roligt ! för hela tiden har man bara roligare och roligare !!

puss
Ronja

Love the way you lie

Part II

everyday we're survivors

Ojoj vet ni va? Jag och Mando är så coola så ingen förstår, eller joo kanske ni vissa, haha men vi lever livet och bryr oss faktiskt inte om vad andra säger, haha.

honestly we just need to be a little crazy

men men ganska tråkig dag idag efter skolan var jag så trött så jag tittade på beck och efter det en sväng till gymmet, imorron börjar jag 8 så borde snart börja sova men ska titta på skins först, jepjep
puss
Ronja
wohoow ja liknar en anka men ankor e ju söta ;)

Day 16

okej, your first kiss

Haha, hmm vad man skall räkna som kiss vet jag inte. men kanske typ i lågstadiet skulle jag tro, joo så är det väl eller beror på hurdan man menar haha :)

puss
RonjaI can't stop cause I'm having too much fun ;)

OJoj tisdag nu och snart fredag, omg natturnering i Tammerfors, hehhe så kul menmen nu ska jag börja lite göra mej mer i ordning snart till skolan (:

btw. har typ världens bästa överrenskommelse med Jutta,Mando,Venla och Laura haha mer berättar jag inte ;)

puss
Ronja

musikvideo här juuDay 15

Okej gårdagens your dreams.. eller klockan är ju så lite på morgonen så det kan räknas som igår, haha

men okej mina drömmar... det kan tolkas på flera olika sätt :) dagdrömmar, drömmar på natten, framtidsdrömmar, allt om drömmar men okej alla som har haft denhär utmaningen har gjort det olika så för min del tänkte jag berätta typ om mina framtidsdrömmar osv. :)

Hmm. jag skulle typ vilja få världens snyggaste muskligaste man, haha jaa flytta härifrån typ sverige, usa inte vet jag , men till nån stor plats. Sen skulle jag villa studera juridik, bli en jätte bra försvarsadvokat, barn vill jag ha först sen när jag är typ 30 ? först måste man ju leva livet, haha

Sen skulle jag typ ha flera hus runtom i världen och lägenheter i de största städerna, ni fattar ?:) haha och typ nångång ställa upp i nån sorts fitness tävling och hmm kanske ha ett eget gym. oj vad det finns mycket jag drömmer om skulle kunna skriva hur långt som helst. haha ;)

puss
Ronja
haapppyy valentines day

Yepp, vändagen idag då, ganska onödigt egentligen för man borde ju komma ihåg sina vänner lika mycket varje dag, men vad skadar det med olika festdagar, haha nej verkligen inte (; inte så mkt speciellt idag dog typ av kylan, efter skolan kom laura jutta och mando hit sen på spelarmöte, gym och nu bara hemma och stressar, haha likadant som Laura sa i sin blogg, en sorts glad stress, haha

puss på eer hörni
Ronja
och btw några bilder från i lördags
man får skratta
hahah jag lyckas alltid ha ögonen fast.............
hahahhah vilka snygga miner:)

keep rocking 'til 6 am

;)
puss
Ronja

Day 14

Tar gårdagens idag då eftersom jag inte hann igår.

Okej What you wore today, igen, haha okej men hade flera olika outfitss men här typ en då :)

puss
Ronja

hittade ingen annan där man såg helt ordentligt, hahhaYEYEYE

Jag hade i alla fall en mycket speciell men otroligt rolig kväll igår ! tack till alla som gjorde den så bra, hehe ;)

snart igen dåå

puss
Ronja

Day 13

Okej dagens då.. Your Week :)

Måndag. var med Jutta + var på gymmet :)
Tisdag. Var med Fanny+gym :)
Onsdag. Mando kom en sväng hit :) + gym
Tordsdag: ehm gym pianolektion och träning, ganska tråkig dag :)
Fredag. Underhöll sjuklingen Jutta + Laura var hit en sväng !:) + gym och träning
okej vad jag tror jag kommer göra de 2 följande dagarna, haha
Lördag. först gym på morgonen sen hehehhe roligaste roligt ;)
Söndag. Sova bort halva dagen + träna på kvällen

Haha, ganska vanlig tråkig vecka men eftersom det hörde till utmaningen skrev jag den !:)

puss
Ronja

I'm in love with this feeling

Ojoj kom nyss hem från träningen i Åbo och nu bara vill jag att det är imorron ojoj vad kul det blir kan inget annat än vänta hehhehehe ;)

ska kanske vara lite mer social med min familj som sitter och tittar på tv och för en gångs skull faktiskt titta med dem , hehhe eller i alla fall en liten stund :)

puss
Ronja

alla har vi varit snygga och gått på hmm var det början av 8an ?:):):))On the first page of our story the future seemed so bright

Jahapp ojoj jag tycks verkligen vara dålig på det här att blogga på torsdagar så nu är det fredag morgon igen !
Ska väl efter skolan senare en sväng till Jutta föra lite godis till henne så att hon blir snabbare frisk tills imorgon haha (; menmen annars ganska tråkig fredag skall försöka vara på fotbollsträning fast min ljumske nästan är sträckt, men känns så weird när det inte känns nånting i ljumssken i gymmet eller på spinning, haha bara när ja springer hårt, aja nu ska jag sluta prata strunt :)

ha en skönast fredag ! :)
puss
Ronja

Day 12

Okej day 12 gårdagens men eftersom jag inte hann så gör jag det nu på morgonen :)

What's in your bag, okej här får ni typ en bild på vad det oftast finns och vad som typ är ett måste (gjorde bilden för längesen men den stämmer nog ganska bra fortfarande) :)

puss
Ronja

läppfett x2549 :)
tuggummii
foundation
iPod
mascara
fuktkräm/handkräm
ojoj glömde typ det viktigaste telefon ! :)

kanske kan nångång senare i tiden ta en bild när jag har tömt min väska, men det kan dröja haha :)


even angels have their wicked schemes


Day 11

Okej, Your Siblings
Jag har bara en bror, okej det är faktiskt inte så bara ! :) Han heter Robin Kurtén hehe surprise. 6 år äldre än mejj eller nej 5 år och 2 månader nästan exakt så han är nu 21 år ? joo det blir väl så !:)

Men okej ska kanske berätta lite om honom, hmm han är den bästa storebrorn man kan ha fast ibland så blir man arg för han är så klok och vet vad som är bäst och blabla men man vill inte erkänna det nånsin, eftersom man vill ju själv alltid ha rätt, han är god helt igenom det finns inget dåligt i honom eller joo han är dålig förlorare men det är väl vi alla ? han är också ganska långt likadant som jag många tycker i utseendet men det gör inte jag själv, men det är väl så det brukar vara att man själv inte tycker man liknar sitt syskon ? men jepp han har ända sen vi var små alltid tagit hand om mej, istället för min pappa eftersom mina föräldrar skilde sej så tidigt så ibland blev jag faktiskt arg för han brydde sej så mycket, men senare när man tänker så var det ju ganska så bra för vad vore jag utan honom , nej herrigud :) av oss 2 så är jag den där typiska lillasystern som protesterar mot allt mitt rum ser ut som ett helvete och jag bryr mej inte precis så mycket om hur mycket saker kostar osv. inte så välorganiserad + ganska så uppkäftig och blabla. han är mer dendär ordentliga stiliga snygga (haha det är vi ju båda .::)), artiga som viker allting fint osv. men kanske jag blir sån nån dag, vi får väl se ! men jag är i alla fall så jävla stolt över honom och beundrar honom. vet inte när jag senast sa det men jag älskar dej ((((((((((((:

puss
Ronja

hejhej har inte så många bilder på nya datorn men här får ni 2 ni sett förr


mä tarjoon sä maksat

haha bra skit

det är okej att spåra ur

När jag kom hem från skolan idag, var jag så trött så jag bara halvsov tills mando kom hit vid 5 tiden sen var vi här en stund tills vi stack iväg till gymmet, hoppas jag inte blir sjuk, det får jag verkligen inte, tänker äta så mycket vitaminer det bara går för lördagen får jag verkligen inte missa ! :)

annars bara slödag eller joo gym såklart men inget speciellt, + att så bra som jag är skulle jag ha bordat läsa en hel bok tills imorgon + geografi prov.. men kvällen är ung ännu :)

puss
Ronja

vi dansade americano (Y)ladda ner musik

Hejhej, kan nått tekniskt barn hjälpa mej att veta varifrån jag ska ladda ner musik, limewire som jag alltid använde förr funkar ju inte och spotify kostar hejhej och jag vill ha lite ny musik till min ipod ! + att youtube downloader är för långsamt för att jag skall orka vara invecklad och kopiera webbadresser:)

tack

puss
Ronja

Mean Girls 2

Har alltid älskat Mean Girls, alltså ettan den normala med Lindsay Lohan kunde alla repliker utantill, jag skojjar inte haha, men nu har det kommit en tvåa ? tror knappast att den ens är närapå så bra som ettan men nog måste den ju ses i alla fall ! här kommer trailern :)

puss
RonjaDay 9 & 10

Jahapp tar båda såhär samtidigt då :) men först day 9

Your Beliefes

Okej, alltså vad jag tror på.. hmm jag tror inte på Gud, tror jag ? nej det gör jag nog inte. jag tror inte heller på spöken och inte ofta heller på övernaturliga saker, bara ibland. jag tror på kärlek vid första ögonkastet, eller nej haha det gör jag inte alls, eller jo visst ? eller ibland tror jag och jag tror även på att det finns nån som är menad för oss alla, var och en ! men hmm jag vet egentligen inte om jag tror på nått speciellt ? jag tror på att man ska göra de man vill och att man kan bli vad man vill bara man vågar satsa på det..

jepp haha ganska fritt skrivet så men hoppas ni förstod :)))

och här är day 10 What you wore today

puss
Ronja

hummhumm lädershorts, tröja halsduk m.m ja ni förstår nogyeyeye

Jepp ojj jag är super bra på det här med att hålla vad jag lovar, haha men kom nyss hem från gymmet och hinner inte göra utmaningarna nu före skolan så gör dom sen när jag kommer hem från skolan (: yepyep

ojoj juridik prov idag jätte skoj... menmenn

puss
Ronja


Godnatt

är jätte super trött har sovit typ hela dagen så ska gå och lägga mej nu eftersom jag har super tidig väckning imorron igen, och jag lovar er att göra både dagens utmaning och morgondagens imorgon på morgonen när jag har kommit hem från gymmet ! :)

puss
Ronjaas long as I got you I'll be alright

Jahapp så var det måndag kväll och jag har igen bara varit överallt och gjort allt möjligt, haha fick ganska bråttom när jag var i tennby och hade 15 minuter på mejj att springa till gymmet, men jag klarade det ! så nu sitter jag här kom nyss hem därifrån ! ska snart gå ner och smaka på nån bärsak som mamma gjort, haha ovanligt att hon har bakat men kul ibland det också !

puss
Ronjalalalala

Ojj vilket ovanligt lugnt veckoslut för min del, men okej bra med såna också ! men nästa veckoslut blir bäst, hihi får vi hoppas i alla fall !

imorron redan månda och jag som tyckte det var typ igår jag senast skrev att ojnej igen måndag, usch vad snabbt tiden går, btw. måste verkligen snart bestämma gymasie vart jag ska, är nog ganska säker på att det blir åbo, yeppyepp

puss
RonjaDay 8

hahaha, A moment gud det här var svårt. hmm

okej när jag första gången såg min första ponny, det kommer jag alltid minnas♥

puss
Ronja

sovande söndagen

Haha, märkte just att söndagar är ofta såna dagar att man orkar inte riktigt göra nånting super vettigt eller joo nått litet men inte nånting som man inte annars heller brukar, haha

puss
Ronjajajnja

she's so beautiful


would you save my soul tonight

SÅHÄÄÄÄR BRA har jag varit på att blogga idag.. :)

När jag vaknade stack jag och mamma iväg till skanssi haha har inte varit där på länge faktiskt ! ja men i alla fall vi skulle egentligen bara köpa nya skor menmen några saker till kom det ändå med kan visa i ett annat inlägg :) sen resten av dagen chillade jag med Jutta och Myyri hehhe :) och nu på kvällen var jag bara på gymmet och sånt. tittade nyss på solsidan och ska snart kanske sova, eller jo om jag orkar, haha :)

puss
RonjaDay 7

Yepp, okej YOUR BEST FRIEND. okej har inte precis direkt nån bästa vän eller när jag var liten så var det Linn ända sedan jag föddes men sen hände nått och nu är vi mer som systrar. Men annars så alla har så olika egenskaper och jag har nått gemensamt nått extra med alla mina underbara vänner men dom som kanske står närmast är dem jag är med för det mesta hela tiden dom jag skrattar mest med alla är så underbara, skulle vara lite mer med vissa av er också ! Ni vet vem ni är♥

hmm men kanske dom jag tillbringat mest tid med just nu är Jutta Mando Heidi och Myyri även Emmy. men har inte varit med Laura K  på länge som är synd..:< men alla är minst lika viktiga för mej även ni som jag inte är så mycket med. men..

blev stökigt inlägg men hoppas man fick nått utan av det och jag tycker inte alls om det här att rangordna mänskor hur viktiga dom är, alla är på sitt eget unika sätt viktiga !♥
natt natt

Haha så som Bex säger istället för godnatt, haha men joo ska faktiskt snart lägga mej ska bara göra dagens utmaning :)

puss
Ronja

snygga ;)dance or die die die die


who's that chick

Jepp igår blev Jutta hit övernatten, var på morgonen på spinningen men lät henne fortsätta sova, haha. men annars slappade jag bara hela dan, eller nej Fanny kom hit efter att ha opererat vristen så behövde hon lite sällskap och lite upp piggande och positiva tankar iställe för att fuuuck gips i 6 veckor för henne, men egentligen går tiden ganska snabbt tror jag, för det var ju just julafton tycker jag, oj nu skriver jag igen allt möjligt som vissa förstår absolut ingenting av eftersom det inte har nått innehåll.

menmen vi hade dessutom utematch idag, vann 4-0 ! kunde inte spela så mycket eftersom jag var så duktig att jag sträckte min ljumske menn vi får se nog blir den bra ännu:) skulle egentligen ha farit på fest efter matchen men vi kom hem så sent + att jag var skit trött så jag var i duschen sen såg vi på nån konstig film som jag inte riktigt förstod men helt bra säkert, juu.

puss
Ronja

hon älskar verkligen sitt gipsDay 6

okej, YOUR DAY. nu äntligen den rätta dagens utmaning =)

Okej kan typ göra en lista så ni förstår annars blir det så flummigt, haha

Vaknade 5 över 5 på morgonen och gick iväg till spinningen, tog 20 minuter eftersom det var som att gå på en isbana, skulle ha kunnat åkt skridskor dit, haha

Efter det var jag hela dagen i skolan som vanligt och efter skolan kom jag hem, där vi drack namnsdagskaffe, haha och så fick jag 2 presenter haha, kan ta bild tills imorgon :)

Sen bara slappade jag framför datan resten av dagen eller jo Jutta kom hit en sväng före vi stack iväg på träning klockan 7 till Åbo, kom ganska nyss hem, och nu är Jutta och Myyri här och vi ska titta på film, så bloggar knappast nått mer idag :)

ganska lugn tråkig fredag, yeppyepp

puss
RonjaI just need some time to play


Day 5

Här kommer gårdagens utmaning :)


YOUR DEFINITION OF LOVE
okej nu ska jag försöka förklara

•enligt mej finns det många olika sorts kärlekar, och på ett sätt så behöver man ju dom alla, jag kan fast börja med vänskap, det är en av dom mest viktiga enligt mej, för att man skall orka alls med nånting behöver man vänner som finns där och som stöttar en, man har olika vänskapsförhållanden till olika personer, vissa behöver man nästan aldrig prata med eller nån enstaka gång, men ändå vet man inners inne att man alltid har varandra då det behövs. sen har man ju 10000 tals kompisar som jag oftast kallar typ skolkompisar eller hej kompisar som man bara utbyter några ord me nu och då. till sist finns det ju dom allra närmaste som man kan kalla för VÄN, de e kanske ändå dom som står en närmast, som ser om nånting är på tok även om man skrattar och känner en ut och inSen finns det ju familjekärleken eller vad man skall kalla det, som också är nånting man inte kan leva utan, för att orka behöver man en familj, det är viktigt att familjen accepterar en som man är, eller så känns det för mej, och inte dömer en hur man än ser ut. För det är ju me familjen man kanske är mest sej själv och som man är mest lik !• sist men inte minst kanske den man mest börjar tänka på då man hör ordet kärlek, kärlek mellan 2 personer för mej är det mellan en flicka och en pojke. Personligen e jag inte den typen som är helt beroende av kärlek jag brukar tänka så att jag är ännu så ung att jag hinner nog ännu, men det finns ju såklart såna som har behov av någon hela tiden. Kärlek är nog det mest underbara som finns, det som gör en så underbart lycklig och uppskattad precis som man är, men samtidigt kan det vara det mest sårande i ens liv. Jag tror att det finns nånstans i världen nån som är menad för just dej och mej, men det gäller bara att hitta den och inte ta för snabba beslutGanska lång och råddig text, hoppas ni förstod nånting :)

puss
Ronja

Millanen päivä sul on huomenna?


yeye yuppiduu

Idag är det fredag ;)

btw. GRATTIS TILL MEJ JAG HAR NAMNSDAG, SHIET ! :oo

och day utmaningen så gör jag gårdagens och dagens idag efter skolan ;) nu ska jag snart börja gå till skolan, ojoj önska mej lycka till.

puss
Ronjasommar kom nu >.<yesterday

Hann inte alls blogga igår var hela dagen nånstans förutom när jag kom hem vid 10 tiden på kvällen då jag genast bara ville sova, haha men jaa gårdagen var väl inte så intressant, tränade hela dagen så inget speciellt. ojoj det är redan februari ! nån som vet hur långt det är till sommarlovet?;)

puss
Ronjjaaa

yeyehej alla heta


Day 4

Hmm okej WHAT YOU ATE TODAY

då ska vi se

morgonmål: ett bröd + mjölk
lunch: skolmaten men jag åt nog typ ingenting men köpte faktiskt ett mellanmålskex i kiosken ;)
mellanmål:-
middag: spaghetti&köttfärssås

Jeppjepp där var min mat för idag eller jo jag har också efter gymmet drack jag proteindricka + åt en banan, haha ganska intressant för er att veta vad jag äter :)?

googleturn around

54321

don't let go

Ojoj känns som en evighet sedan jag var hemma, haha eller joo i morse i och för sig

Genast efter skolan stack vi iväg till Kaarina simhall och simmade, joo ja vet random men caribia renoveras :O men joo nog var det ändå ganska kul haha skojj att ingen förstod mina och mandos inside grejjer.. nå men det var väl som det brukade, sen då sto där och vänta på bussen eftersom vi missade den första men som tur kom det nån snäll konstig buss och tog oss med:) efter det direkt på spinning&pump och sen på underbar yoga !

nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, känner att jag är värd det !

puss
Ronja

höhöhööh gillar texten;)


fan va bra


Day 3

Okej YOUR PARENTS, hmm var ska jag börja.. min mamma och pappa skiljde sig när jag var 2 år, så jag minns nog inte hur det var att bo med dem båda, och på ett sätt så förstår jag inte hur det kunde fungera för dom är så olika ! men i vissa saker ändå ganska lika, men mamma är mer dendär typen som bryr sig om och visar det + att hon har jätte mycket regler är jätte ordentlig gör inte nånting dumt, är liksom ni vet dendär smarta som alla ringer till i fall man undrar över nånting det kan vara vad som helst. allt från privata problem till att rätta olika texter i språkfrågor, haha.

Men pappa är mer den typen som är jätte rastlös, han är inte precis dendär pappa typen som sitter hemma och har en familjekväll på fredag och lördag, jag skrattar rätt så ofta inom mej för han tror i vissa saker han är en ungdom då han fortfarande kan vara flera timmar och bara köra runt i Pargas. haha ! men samtidigt är han nog ganska klok inom random saker, men det är bra + att han är ganska petnoga i många saker.

ojj kanske inte gav en så bra bild av mina föräldrar haha men Mamma heter Elise och är 52 år och Pappa heter Jan och är 53.

Men hur dom än är och vad jag än säger så skulle jag inte klara mej utan dem !

ILY♥

puss
RonjaGlitter all over the room

skeppohoj här är dagens sång :--D


-.-

Börjar snart faktiskt bli riktigt trött på dethär med WELCOME TO NGINX -.- FÖRST BLOGG.SE NU FACEBOOK? va händer ? -.-

hahah ojj vad dålig bild :O? men jaa sådär ser det ut, hur bra man nu sen ser I think we broke the law

ojoj så var dagen slut igen :) Har för en gångs skull hunnit med lite mer än vad jag brukar :)

Efter skolan kom Jutta Mando myyri och Laura hit vi skulle hmm va heter det spela/leka anden i glaset, jag brukar vanligtvis inte alls vara vidskeplig inte var jag det då heller på det sättet, men när jag senare tänker så var det faktiskt ganska coolt hur den kunde veta allt, men kanske mer spännande nästa gång vi gör det eftersom det kommer vara mitt på natten, haha  hann också en sväng till kosmetlogen och så var jag på spinning+fotbollsträning och nu sitter jag här :)

hoppas ni har haft en bra tisdag :)

puss
Ronja

Ian Somerhalder

OJOJOJ delar med mej av hans underbara ögon, man drunknar i dom O: dom e så hmm mystiska ! ;)

puss
Ronja


ojojoj vilka käkben! ♥