ja tack

♥Vem skulle INTE villa bo i det där huset ? ooj jag är verkligen avundsjuk titta på hela huset är bara hello kitty :)



(---------:

Nej  nu är sönagen slut och början på en ny vecka. Fysik prov på onsdag och jag förstår ju allting :) men ja de e  ju bara att läsa som alla säger, men fyik intresserar faktiskt inte mej :D jag ar inte tänkt ta nobelpriset i fysik eller nått sånt :)


jaja men ska snart typ vet inte hårinpackning sen sova är ganska trött efter hela långa dagen *host men mjo i alla fall jag är sur eftersom min kameras akku är borttappad ;< men ja hittar den säkrt i skolan nånstans sen =)

trevlig nästa vecka eller vaman ska säga, är faktiskt bra på det här med att vara artig!

ta hand om er

puss
Ronja

jag gillar biden sommaren 08 ? :)


do you remember all of the times we had  ?


söndAG

igen veckans sista dag ! bara slappat hela dagen vaknade sent och har int gjort så mkt borde kanske snart släpa mej ner till nedrevåningen för att prata me bror som kom hem från Aruba på morgonen =)

jaja men senare typ och se på turnering. inte så mkt annat ska äta snart så vi ses♥

ta hand om er

puss
Ronja


jierjd


här är saker jag absolut inte kan leva utan eller ja ni vet =)
-foundation
-tuggummi
-klöver vaseline
-2 body shop s läpbalsam
-iPod
-bodylotion
-mascara
=)

kanske inte allt men de va i stort sett de mesta:)

nått som ni inte kan leva utan ?

japp men ha de bäst
puss
Ronja

fjorton suger

ska snart se på fjorton suger, faktiskt länge sen jag såg den=)

tycker ni den e bra ja minns typ inget av filmen men mjo=)

puss
Ronja


Lördag

hela dagen igen lite smått stressig =) sitter nu hos Heidi ska snart ha hemmaspa och ja ni vet =)  först show dansen som var kul dansen e jäte rolig : D men mjo bloggar senare igen. ha en bra lördagskväll=)
ta hand om er
Puss
Ronja


det härär liiveeettt =)

Ligger  i miin säng dricker röd fanttaaa eller ja mörkröd ni vet skogsbär äter chokladrussin och lever livet, dessutom sitter jag här och småskrattar fö mej själv+ alla andra på omegle :  D har ni inte varit där så tkr jag ni ska kolla dt KAN faktiskt göra er dag roligare=)
ta hand om er
puss
Ronja

blogg.se

hej jag gillar inte blog.se s "nya" stil eller ja va ska man kalla de dom håller typ på att göra det finare HOPPAS vi=)
jaa ta hand om er
puss
Ronja

fredag

Fredag ien då ! veckans sista dag :) slutade 1 idag dåå hade matte prov det gick inte så bra men jaja det får väl duga:) nu ska ja gå ner o se om de finns nåt litet att äta sen kanske en sväng till gymmet, vi ses
ta han om er
puss
Ronjaaa

bildeR?

det funkkar inte att ladda upp bilder ja vet inte kanske fel på min mammas data ska se om det går bättre imorron =) det kommer typ upp nån varningstriangel ja vet inte men ja ni får nöja er med inlägg utan bilder=)

27 januari

japp ja hann inte alls å datorn igår hade fullt upp hela tiden först hem äta sen på gymmet och på kvällen läsa på historie provet vi hade idag:) de gick väl sådär
Jag LOVAR att uppdatera mera !
Idag inte så mkt till åbo köpte lite grejjer laddar kanske imorrron upp bilder på vad:) men joo annars inte så mkt sen hem till Jutta och snabbt till gymmet och nu sitter jag här och skall snart i säng =) i morron börjar vi 8 :'s mjo på fredag matte prov så imorrroon läsning !
ta hand om er
puss
Ronja



dagens sång :)


25 januari

 åt just typ VÄRLDENS godaste skinomelett+ äggsmörgås :) men ingenting vinner ändå bananomeletten :)♥
BARA 9 månader tills jag fyller år.. jämt !:D men joo väldigt intressant
ela dagen har varit smått stressig, först hem sen gymmet,träning och sångträning så har inte hunnit bloggat nånting alls ! så jag orkade inte öppna min egen dator så ja skriver från mammas istället :--)
jahapp ganska ointressant dag i största allmänhet men jepp ska skynda mej snart sova för att orka igen vakna tidigt för morgonspinningen :))
ta hand om er

puss
Ronja :____)

hahahahhahhaha jag hittade en jätte gammal bild på mej :D jag gillar faktiskt min hoppstil enormt ! :D men ni får ursäkta mej för den är ganska gammal som sagt : D


japp


det fattas en tärning

Ibland känns det så eller man får den känslan av att ingen finns här eller att alla bara glömmer bort en, men man har bara så jävla fel, tänk allt du har, alla har nån, det kan ja lova ! och det är just i den situationen vänner är viktigast.
Jag älskar er
puss
Ronja

jappp

japp så var man hemma från en MYCKET speciell träning : D men joo ska nu hoppa i duschen äta lite och sånt så vi ses senare :) men passar på att slänga in en snygg bild :)

oredigerad:D och jag vet inte vad det är för fel på mitt öga : D men Jutta är söt:)




jap

sitter här och kollar runt på allas facebook bilder :) alla blir så lyckade på bild+ har ett fint leende men sen m jag ska ta bilder som jag ler på så ser jag ut som en ja jag vet inte vaad:D men i alla fall jag är avundsjuk på alla med fint leende: D men jaa  jag lever med det. för jag ser faktiskt lidande ut när jag ler :D

söndag =)

Sådär nu var börjar de här veckan gå mot sitt slut, ige söndag som betyder slappdag :) ska väl snart se på film med Jutta eller nåt occh senare träning :)  igår blev det inte så mycket annat än bbara hemma hos Jutta, leka med hennes lillasyster äta pizza och sånt, vi orkade inte göra så mkt och dessutom var det så kallt så vi stannade bara inne :-)
Nån annan än jag som har svårt att hitt rätt puder eller foundation färg för sin hudtyp, jg hittar typ aldrig rätt alltid blir den för mörk eller annars bara ful ! japp och sen orkar jag inte stå där och vela i timmar, och ifall ja tror jag hittat rätt så är den helt annan färg hemma men mjo ja får väl leva med det :) 
ta hand om er ♥ nu ska vi se på :---) :


puss
Ronja


:)


lördag

kom just hem från turneringen då:--) gick helt okj faktiskt :D men mjo ska nu duscha och äta, sen hem till Jutta vi ska sy kläder (: men japp vi ses senare då
ta hand om er

puss
Ronja


lauraa

jahapp då va fredagen slut igen då:--) var och såg på en JÄTTE *host intressant match men sen gick jag och laura hem till mej tog det lugnt pratade och hade kul:--) ska snart börja sova så ja orkar 9 på spinning och sen turnering:--s men jaa de går bra :--)
ta hand om er
puss
Ronja

tanken på ett liv utan dej får mej att falla ner, jag ÄLSKAR dej L


zumbaa

japps då kom jag hem efter ett skönt zumba pass+ lite styrketräning efter det :)) ska nu äta nått och så
puss
Ronja
¨

FREDAG!

ÄNTLIGEN FREDAG ! har inte ännu nån aning om va ja ska göra men typ bara chilla, titta på match, till gymmet. är ganska trött så det får bli en ganska slapp fredag :---)japp mitt rum ser ut som ett jag vet inte vad, ska försöka städa det senare när jag orkar :--)
ta hand om er
puss
Ronja



prov

har engelska prov i morroooon :D borde läsa lite så ja tror jag stäger av datorn så ja kan koncentrera mej
sov gott, ta hand om er :)

puss
Ronja


dagens sång :--)


har sjungit typ helAA dagen på den :D

PIF-95

ojj va ja saknar mitt lag, eller ja alltså ja älskar det fortfarande men inget e som förr mera :''/ allt ändras, vissa vill sluta, andra bara inte orkar, o just av de att man inte kanske precis orkar med en av tränarna så låter man det gå över alla andra, de e de som e mest hemskt :/ så fort man blir arg på honom så låter man det gå ut över hela sitt lag, småfräser till alla skriker lite och så ja ni förstår ! de e de som ja tycker vi borde sätta stop på ! minns ni alla hur roligt vi t.ex. hade när vi va på Tivoli Cup sommaren -09 ingenting kunde ha gått bättre eller joo kanske:D men d räknas inte ! de var lagandan, vi betedde oss som ett lag var som ett lag, ja allting gick perfekt, sen kom hösten vi vann typ alla våra matcher, vann ena serien vi va i så ja tycker att vi ska fortsätta som det var då före alla tröttnade för inte kan väl vi låta nån liten tränare förstöra vårt lag med den FINA lagandan vi hade efter danmark ? så ja tycker vi kan i alla fall göra ett försök, skit i va han ropar, det är bara DU som bestämmer vad DU gör på planen, ja minns hur ROLIGT jag tyckte de vara att gå på tränngarna på hösten ! nån annan som tyckte samma sak ? och nu bara träningarna börjar på riktit och planen blir bra så tycker ja vi ska göra allt för att vinna ! Kom ihåg, NI E BÄST

puss
Ronja #10


jahaapp

förlåt igen för dålig uppdatering :''/ men igår hann jag inte alls göra nånting ! men jaa ja ska förbättra mj=) skall snart till gymmet, se på piano och efter det igen på spinning :) så vi hörs typ senare:-_)

puss
Ronja


lih

nu ska jag ner se på tv och sen sova :.-) godnattt
puss
Ronja

iojgwghin

japp då a tisdagen slut igen då :_) har ite skrivit nått idag heller, men har varit hela dagen på gymmet :''/ men japs i morron skola då:_)
Jag verkligen saknar att vara typ ni vet 5 år, då har man inget att fundera över, ALLA var söta när dom var 5, det största problemet var typ att man inte fick just den barbien,godisen eller glassen man ville ha. Nu ska allt va så jätte stort och var ända sak blir typ störst i slutändan fy vadjobbiggtt. nån annan än jag som bara vill backa tiden?
ta hand om er

Puss
Ronja


19.1

 GRATTISSS HEIDI OCH DESSI:----) ♥

gomorroon :---)

jahapp förlåt jag hann inte uppdatera alls igår, först gymmet, sen träning och sen show träning men ja sa förbättra mej ;) ja nu sitter jag här på morgonen och är hur pigg som helst::D kom nyss hem frn spinningen och skall snart börja göra mig i rdning för skolan :)
ta hand om er

puss
Ronja


ny vecka snart igen

Jahapp då var det dags att gå i säng och i morron börja en ny skolvecka.. :D men mjo franskan känns helt okej faktiskt. :--)) Och badade nyss fotbad så det känns riktigt skönt att gå i säng:--) '
japp, nån annan än jag som är trött på vintern ? Jag längtar typ mest till sommaren 10 !=) Jag är också  MEST avundsjuk på min bror som helt säkert just den här tiden ligger på Aruba, en ö i Karibien och solar och har det skönt medans jag måste stå ut med det här äckligt kalla vädret, joo jag tycker om vintern mendet får inte bli för mycket, våren kan vi också hoppa över :) genast gå till sommaren :D men jaja nu ska ja sova
gonatt
ta hand om er
Puss
Ronja
 
bild på ett sånt fotbad jag har : D

jaåp

nu har jag en liten paus i mitt läsande :) men ska ändå skriva ner en liten del av ett stycke här :D

Mes Amis
 Voilà Mélanie Berry.  Elle habite seule dans un petit appartement. Elle est informaticienne. Elle travaille chez Renault. Elle adore surfer et chatter sur internet. Le week-end elle joue sur son ordinateur.
Je m'appelle Jean-Paul Rideau. Je suis policier ici à Bordeaux. Ma femme s'appelle Annette. Elle est professeur. Nous sommes très heureux. J'aime les bonbons et la bonne cuisine. Ma femme trouve que je suis trop gros.
Voici Sylvie Claudel. Elle est médecin à l'hôpital Saint Louis. Elle a deux jeunes enfants. Ils sont chez la nourrice. Elle a aussi un petit chien,un basset. Il habite dans le jardin, dans sa niche.
Voilà mon ami Yves Brochard. Il est agriculteur. Il a une ferme près d'ici, à Pessac. Yves aime beaucoup la télé. Le soir il regarde le programme dans le journal et allume la télé. Mais il est tropfatigué.

jaa ja tycker dom har ett gaska intressant liv.....:-------) haha :D




söndag..

jahapp då stter man här igen trött som vanlit, kom just hem från show-dansen och skall nu ta o läsa på franska provet jag har i morron så vi hörs senare: )
ta hand om er

puss
Ronja

16.1=)

 jahapp så kom man just hem efter 4 timmar på gymmet, men kul var det =) nu e ja VRÅLhungri o svetti :D så ska gå i duschen och äta lite, hörs senare
ta hand om er

Puss
Ronja

nån annan..

.. som älskar chai latte :--)??


jaap

Nu var det fredag igen då=) veckorna går snabbt igen ett veckoslut som vi ska göra till det bästa :)
egentligen inte så mkt idag gymmet, var till åbo e sväng där jag köpte ny gymkläder&skor (:
men japp annars inte så mkt speciellt var till laura en sväng med Antonia och sånt såg på nån film=) riktit kul japp :--)
men kommer senare mer
ta hand om er

puss
Ronja

sovgott=)

nu ska ja gå o lägga mej så ja orkar stiga upp klockan 5 för att gå till gymmet :-)
ta hand om er

puss
Ronja


nån? :D

har nån sett de GRÅA nånstans ? jag har seriöst letat PRECIS överallt !!


japp

NEJ jag tycker INTE att den är så god som alla säger :D riktiga eller va ska man sejjaa så är mycket godare !


japp jap

dagen har igen varit ganka stressig : D men efter skolan bara hemma och slappa lite, sen senare på första pianolektionen den här veckan :) riktigt kul faktiskt : D sen till gymmet på spinning och efteråt till salen och lyfta tyngder och sånt ni vet (; jao måste väl snart läggga mej för att ora vakna tidit inge spinning klockan 6 på morgonen :) men japp det här inlägget är alltid detråkigaste, men måste få skriva av mej om vad ja har gjort =)
ses snart igen
ta hand om er

Puss
¨Ronjaaaaa

:))

Japp jag gillar det att jag är normal : D jag sitter här och dansar för mej själv  ett tomt hus : D nån annan som tycker jag är mest normal 8) aja
tahand om er

puss
Ronja


bad romance


 Den hr låten har jag sjungit på hela dagenn tack vare HEIDI :DD

(---------:

jep så va onsdagen igen avklarad då (:  har haft fult upp hela dagen så har inte hunnit skriva inlägg :/ ja `SKA förättra mej ! först hem snabbt efter skolan se på poweryoga det var faktiskt jätte skönt och känslan efteråt var härlig :--) sen genast länk+träning =) och snabbt efter träningen på show-dans så jag kom hem typ ja vet inte men joo jag såg på Grey's Anatomy så ja hann inte skriva direkt efter:)) Imorgon tilll8 till skolan!  men ja ska snart börja lägga mej för jag är faktiskt jätte trött =) kommer kanske nått till inlägg före jag somnar:)
ta hand om er

Puss
Ronja

gonattt

japp NU ska ja verkigen gå o lägga mej såja orkar imorroon =)
ta hand o er <3 sov gott=)

puss
Ronja

GRATTIS GUMMAN !:_____)

GRATTIS JUUULIAAA 15 ÅR !=)


orkade inte ladda upp en ny så tg den gamla :)

:_______)

vaknade idag då klockan 5.20 :) för att gå på till gymmet klockan 6 på spinning =) riktigt skönt var det ! man kände sej lite piggare och gladare genast när man hade rört på sig så det var bra :--) Sen gick skoldagen trögt..:D men 2 sista timmarna var vi i ishallen och skrann :-) jag och Laura var jätte bra :D::DD
men mjo senare hem lite privat fyssa stöd : D se vara medJutta lite+ yogaa: D ja verkligen älskar att yoga ! hihi man känner sej som en ny mänska efteråt ! jag tipsar er alla om att göra de :--) japps sen kom jag nyss hem från afrodansen som var i gymmet :) riktigt kul var det faktiskt !! så de tycker jag också alla ska pröva på:)) japp inte så mkt annat idag bloggar mer senare skall nu gå ner och göra nått skojj :--))
ta hand om er <3

puss
Ronja


måndag

ni får ursäkta mej för usel uppdatering men hela dagen har varitsmått stressig:) först hem efter skolan slappa lite ssen träning som bestod av intervallänk och genast efter det på showövning:--) riktit kul faktiskt sen snabbt hem för att se på DH. Japp kommer inte att uppdatera mycket mer idag eftersom jag måste ägga mej tidigt för jag ska me Jutta på spinning i morron klockan 6 på morgonen :--) men japp så var den här måndagen slut IGEN dagarna går som ja vet inte vad snart e ja väl 79 o sitter på ett ålderdoshem och stickar? ja vem vet:D ja men nu ska j sluta prata strunt och gå i säng :--) godnatt ta hand om er puss Ronja

skola imorgoonn

nu sitter jag här och känner mig stressad för imorgoon ska vi ha nån sorts historie pov eller det är inte ett prov men man ska ha läst in sej på ett ämne och kunna det fullständigt och sen på timmen skriva ner allt man kn om det på en halv timme :--) jahapp de kommer gå sådär jag valde koncentrationslägren och judeförföljelser och har inte läst nånting men jag har ännu hela natten på mig att lära mej allt om det. men det som jag redan vet låter hemskt tänk att döda människor på grund av deras sexuella läggning, religion, eller annars bara fritänkande nej j tycker de låter sjukt ! men nu ska ja väl gå ner och få hjälp av mamma lite också så ja kan få bra vitsord :)
kulkul i gymmet idag också japjap sen inte så mycket mera mest bara slappat hemma:_____)
ta hand om er

pus
Ronja

söndag IGEN

japp då var det söndag igen dåå. Jag och Jutta vaknade 11:07 och hade träff med laget kl. 11.30 för vi skulle ha turering : D men joo bråttom fick vi och vi hann faktiskt i tid ! för hennes pappaa körde oss :--) jaa .så första matchen förlorade vi 1-0 :/ men jepp alla halsov då så man förstår det nog; D andra matchen vann vi 2-0 så det var faktiskt jätte dutkigt !
Men jepp som sagt e de söndag idag igen och i moron skola igen då..  ! _Ska väl senare till gymmet och sånt, inte göra så mycket annat speciellt idag slappa vara hemma och ta det lugnt, om vi har läxor skulle jag faktiskt fö första gången på länge kunna göra dem:D joo ni hörde MIG faktiskt säga det dääär : D jaja men ja ve jag låter tråkig men kommer senare med roligare inlägg, är lite trött nu :)
ta hand om er

Puss
Ronja

bildpå laget när vi var på Tivoli Cup sommaren -09 :---)))


lördag

japp nu sitter jag här hos Jutta då, vi kom nyss hem från skräbböle där det var fest men de var inte så roligt så vi gick hem :--) eller roligt var det men jaa kanske ni förstår :) men tack i alla fall för en rolig kväll♥
japp nu ska vi typ se på film eller nått äta gott och prata :--)
Har inte hunnit bloggat mycket idag men kanske gör det senare igen för först var jag på zmba klockan 11 och sen i åbo och sånt så ja ja ska bättra mej men ni förstår lördag kan vara lite stressiiggg :)))
Ta hand om er

puss
Ronja&Jutta :--)


Jutta hennes lillasyster Juulia och jag : D: D


på ett sätt saknar jag faktiskt lite av sommaren 09 :--)

bilden är från sommaren

:)


Nu blev jag riktigt arg ! jag hade skivit ett långt inlägg här och mittiallt när jag skulle ladda upp en bild på inlägget så förvann hela inlägget, fy vad störande -.-
men först skoldag från 8-1 var riktit skönt ! den gick så snabbt ! joo sen hem för att städa för jag hade lovat mamma .. :D  enstund till Linn gick jag också före showträningen där hade vi kul och pratade mest och så :)
showövningen var också riktit rolig faktiskt den var lite blandad men kanske mest inriktad på teater:)) men somsagt kul var det
efter showöningen kom Jutta Viivi och Juulia hit, vi såg på filmen säg att du älskar mej och åt en massa gott (L) japp just när filmen var slut kom Emmy hit och då tog de inte länge så gick dom andra hem :''/ men sen var jag här med bara Emmy, vi bestämde oss för att inte se på nån film, det kändes lite onödit : D så vi satt o prata jätte länge  och de var RIKTIGT trevligt, Och nu sitter jag här och borde snart gå o lägga mej men kanske yogar lite avslappnigar före det :--) men imorron klockan 11 zumba:) men somsagt kvällen har varit JÄTTESUPER trevlig fast jag bara ha varit hemma, kollat på film och så det var jätte roligt, sånt behövs också :--) hur har ni haft det?

ta hand om er:)

puss
Ronja


higher



jag har drogat låten nu jag et inte hur länge ända sen han vann idol :-))

freeedaagg

japp slutade 1 idag dåå, sen kom heidi till mej vi städade lite och sånt :--) skönt me veckoslut ! 
Snart hem till Linn :)) senpå showträning och efter det filmkväll med vännernaa :) japps skriver mera senare och så men ha ett skönt veckoslut♥
ta hand om er

puss
Ronja

:-)

japp så har skolan börjat igen, ett nytt år nya möjligheter. låter de inte braa? nej tack faktiskt inte jag har 0 inspiration att gå till skolan, de känns int alls roligt, kompisarna som e där kan ja ändå träffa på fritiden, det känns så meningslöst mej jepp vill man komma nånstans i livet måste man gå dit. även om jag mycket hellre skulle ligga hemma och sova till klockan 2:--))) men skönt ! imorron veckans sista dag !  äntligen så får man vila lite igen men de e de värsta att de går så snabbt men jepps nu ska ja ine skriva en massa strunt utan fortsätta läsa på en bok ja håller på med: ))
ta hand om er

puss
Ronja

jag vill ha sommarr 2010 nu :---) <3

japp

skoladagen gick typ JÄTTE segt, hde sovit 3 timmar på natten och kunde int kosentrera mej alls, yogan hjälpte tydligen int :< :D men joo inte så mkt mer snabbt till åbo en sväng efter skolan sen snabbt hem för att byta om käder och på spinning till gymmet :) kändes skönt :---) kom just hem, ska nu ta o gå i  duschen bloggar senare
ta hand om er<3

puss
Ronja

jap

nu ska ja snart gå och lägga mej faktiskt :--D eller först ansiktsmask och så :) men tänkte yoga före ja sover för då kanske jag somnar lättare?:D aja vi får väl se
ta hand om er<3

puss
Ronja

6.1

Idag är det trettondag:--) det betyder att man får börja äta på pepparkakshuset;) japp gott ska de bli hihi <3 joo dagen har vart lite speciell och så men orkar inte skriva ut det här.
Men har annars inte gjort så mkt speciellt vaknade sent som vanligt, till ishallen så på match, var med kompisar och så och det är faktiskt sista jullovsdagen ! Jullovet har gått såhär snabbt och man har inte hunnit göra nåt av de man planerat. men joo vi hinner ännu:--)
ta hand om er !!

puss
Ronja

ögongodis;)




bilder=)

några bilder från idag :))






hej jag gillar suddiga bilder:D



joo jag orkade inte ladda upp så många duktiga ROOOOOOOOONJA(Y):D


hihi

japp det kmr sejj alltid så att jag bloggar på natten :D ja ja vet faktiskt inte riktigt varför :) men det blir så eftersom jag ine är så mycket på datorn på dagen.:) men joo dagen har varit mest slapp först vaknade jag och gick genast ut på promenad med min mor (Y):D men sen gick jag en annan väg för jag fotade lite och så :) sen kom jag hem gjorde mej i ordning senare kom Laura hit, vi såg först på Confessions of a Shopaholic RIKTIGT bra faktiskt! sen såg vi på I taket lyser stjärnorna för säkert 511 gången :D satt där mest och skratta eftersom vi kunde typ alla repliker utan till och så :--) men vi hade jätte kul : )) senare typ 9 tiden gick jag hem till Becca, vi pratade om olika saker och faktiskt roligt att träffa dej gumman ! vi har inte setts på länge :--) joo men inte så mkt mer, imorron sista jullovs dagen :S:S:S:S borde väl gå o kolla på brorsans match 13.45 om jg orkar stiga upp :) men jepps inte så mkt mer uppdaterar ige om en stund:--))

ha d bäst
puss
ronja

GOOODNATTTTTTT

NU verkligen TVINGAR jag mej själv att gå och lägga mej !:D jagkan inte fortsätta såhär länge tillD::D:D klockan här i Finland är nu 10 över 3 så snart ska ja stiga upp ju : ) men aja vi ses imorron efter min skönhetssömn: D
gonattpuss
ROOONJAAAAA

hittade en bild från nyåret:--) halva jag och söta melinda som dansar♥


måndagen slut

igen har måndagen  tagt slut :S vart tar all tid vägen ? jag som hade tänkt gå och lägga mej tidigt idag typ 11 eller nåt så att jag skulle vakna mänsklig tid idag, men nej ja sitter här, läser andras bloggar ser på film osv. jag blir riktigt arg på mig själv när ja tänker på det men jag har så mycket energi just nu så ja kan faktiskt inte sova, men orkar ändå inte heller stiga upp härifrån sängen:D
Jag har verkligen bestämt mej nu ! jag skall börja leva ett nytt liv I MORGON ja lovar de kommer kännas jätte skönt :-) joo inte så mkt mera att skriva idag, vi hörs senare :--)

puss
Ronja


4.1

japp ja vaknade fö inte så länge sen, typiskt ska man alltid vakna alldeles för sent, men aja ja älskar vädret där ute hihi nu vill jag ut och fota hihi : )) nån som joinar ? aja men snart till stallet, sen typ inte mycket eller joo showträning klockan 6 :''s men sen zumba:--) har längtat efter det :--)
me ha d så br

puss
ronja

söndag

okej egentligen är det ren månda men joo igen har ett veckoslut gått AAALLDELESS för snabbt, igen en gång men som tur är det jullov ännu några dagar :--) men så är det ingen slut vart försvinner alla dagar egentligen? man hinner ju typ inte göra en tredjedel av det man hade tänkt göra, de känns som om jag allti skulle behöva en extra timme i dygnet så att jag anske skulle hinna med lite av det ja planerat men joo det är också för mycket begärt:)
tillbaka till veckoslutet nyåret var hul kul som helst ju ! förutom ett par saker men de kan vi alltid glömma :--)
På fredagen vaknade vi då hos melinda där vi sovit över nyåret trötta var vi men hade mycket att skratta åt när vi tänkte på nyårsafton, vid 3 gick jag hem åt lite och sen ut men där var så kallt så vi gick alla hem till Linus japp alla satt i vardagsrummet och kollade film medan jag och Laura och Laura satt i hans rum spelade Guitar hero som jag ägde på och pratad och så : ) sen typ hem och så. På lördagen vaknade jag typ 12 för det var så jävla kallt ursäkta språket men det varfaktiskt -22 grader men var typp arg så jag gick på 45 minuters länk i det kalla vädret men det var det värt även om man inte kunde andas så braa ! men efteråt kändes det JÄTTE skönt. Joo efterdet hem till Jutta för att kolla på Da vinci koden joo sen kom hon över till oss och sov över här vi hade jätte kul satt uppe och pratade/såg på flm till halv 6: ) som resulterade i att vi vaknade klockan 2: D mjo sen senare hade hennes cykel blivit stulen och vi gick runt ipargas och sökte efter den utan framsteg men det var ganska mörkt så den hittas nog senare :--) och på kvällen på träning. första träningen ¨på länge eftersom vi har haft en ganska lång paus nu:--) men helt kul var det:) och nu siitter jag bara här och kollar runt:) ska passa på att slänga in några bilder från nyår=)





jaa

låt oss snälla göra 2010 till det bästa året, med BARA och ENDAST GODA minnen !
nån som håller med ?
inget mer utanför lämnande inget skitprat bakom ryggen inget svikande mera !
jag vet att det kan vara för mycket begärtmen jag vill så gärna göra dt till ett perfekt år alla ska må bra och vara glada.
första dagarna på 2010 har kanske nte varit dom bästa, MEN det går ännu att ändra !

puss
ronja


japp

förlå det kom iget nyytt inlägg igår men blogg.se funkkade int ;''o snart kommer ett långt nytt inlägg:)

puss
ronja

2.1

Joo jag vaknade för en liten stund sen:/ jag som hade tänkt vakna tidit me aja ska väl inte göra nått spec. idag typ gymma och så ut vet inte =) joo vi hörs senare : )

puss
ronja

GOTT NYTT ÅR 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!

ett av mina nyårsläften kommer vara att blogga MYCKET oftare !=)

hade jättekul igår förutom en stund men joo : ) dom sista fo hem någå 5-halv6 tiden från mello så vi hadefaktiskt kul=)

puss
ronja

bilder kanske senare=)