pengar doftar gott

Idol på g
aj
glad
trött
Inte alls tråkit i reklampauserna.. liknar lite en man på sista bilden men who cares

my life would suck without you

sist men inte minst ♥
sådär ungefär ni vet

sången


it's hard to fly

Gomorron klockan är ju bara 10 och har ren hunnit vara i skolan på 2 lektioner. Jag som trodde att dehär året skulle faktiskt gå bra, men haha ! Fick ut modersmåls förhöret ojoj hörni en 6a hups men ok lite kan ja faktiskt förstå eftersom ja inte orkade läsa alls då de var begravningen då just de veckoslutet jag skulle ha läst.. menmen får väl bättra mej till provveckan vill ju ha pengar, hehe  !

Men fick också ut min materialbaserade uppsats ! Den fick ja som tur vara jätte bra i, men ändå !

Nu ska ja se ett avsnitt av världens bästa serie och sedan tillbaka till skolan på nått möte...

puss
Ronja

dagens.


är de nån hemma

Jo, ja e hemma. Skämt o sido. Spelade på Konstgräsplanen här i Pargas match ida, kändes som evigheter sen sist ! Men huvusaken va ju att vi vann heheh !
puss på min illaluktande pussgurka
och ps. jo de märks att Mamma inte är hemma...
Kylskåpet och skåpen har inte några roliga överraskningar i sig :(
och jag har flyttat ner :)

sött syskonpar

Visst är vi :) :) :) :)
lite äldre foto.....
och lite nyare :):):)

BLÅ BLUS !

Ok, ja vet att de egentligen heter Gul Bil, men.. sluta 2 och har nu legat här och gjort ingenting i vadå 2 timmar...
btw. så har ja ganska underlig haka märkte ja just..

min hund kan prata.

Joo, han kan faktiskt de ! Ojoj men vi pratar liksom ni vet likadant. sådär auu och nu myser vi här och pratar lite me varandra, skönt att vara ensam hemma med bara honom, hehe !

Oj va ja har blivit tråki på sista tiden, förr orkade jag vara me kompisar typ varje dag nu orkar jag knappt gå ut ur huset om ja inte måste, men ok..

har ingenting att skriva egentligen, skola hem. showträning.match.sova så ser min dag ut i stortsett.
puss
Ronja


Konstigt att skriva inlägg utan bilder nu ! gör det typ aldrig annars men ibland bara för omväxling men usch va tråkit hela inlägget blir, men nåja.

5 orsaker varför jag vill bo i Sverige

1. Om man köper kaffe många gånger på Statoil får man en porslinsmugg på köpet !
2.De har världens godaste köttbullar där
3. Deras tv-reklamer är mycket roligare
4. De hjälper mej att fixa snygga höstnaglar
5. Behöver ja säga mer än Maria Montazami ♥

en (jätte) bra dag

Usch fyfan vilken dag de har varit idag, har varit på så argt humör att ja sku kunna skjuta dendär stolen som står framför mej nu. Ja ni förstår, så arg att ja vill gråta sjunka under jorden och aldrig komma tillbaka, bara ligga under täcket och tycka synd om mej själv, skapa gräl me alla reta upp er alla riktigt ordentligt, fyfan va arg ja är. men lite lättare efter att få ha sportat bort min aggression men fortfarande, usch. Ni ska akta er för mig nu.
EN RIKTIG PMS DAG
piss
Ronja
joo de ska faktiskt stå PISS

Idol

Hemma efter ett lång effektivt och ooj så härligt gympass, sitter nu och myser med Gurkan medan det samtidigt kommer Idol i tv !
ojojojojojojoj gud va han ser annorlunda ut på bilden, bilden e snart 1 år gammal och ja tycker han är 100 gånger sötare nu för tiden, min ädelsten♥
Minns hur viktigt det var förra året när vi alla såg på idol fredagarna var heliga för oss, saknar er och tiderna♥


tänk om man hade hennes röst :


btw. Grattis till fantastiska Emmy♥inte alls ful kalender

oj jag har inte haft tråkit på timmen och nej ingen har ju målat och skrivit i den.. men de ser faktiskt inte så farligt ut som de brukar, oftast förstår ingen annan förtom jag va där står...:)

party my problems away

Jepp, de e precis hon som är kungen av friidrott !

Hello Kitty

Ni kan ju gissa vems kalas firades igår :) :) :) :)

Life is a gift

fick en ny tavla igår också :)

go little bad girlva ska ja äta idag.

Okej, gårdagen var då min riktiga födelsedag, inte så speciell dag som de egentligen brukar vara, ganska synd. men.. fick iaf många finfina presenter av kompisar och familj :) har säkert aldrig fått så många parfymer som dehär året, ojoj.
Har 2 håltimmar men ska snart iväg till läkaren och efter det 2 helt onödiga timmar studiehandledning !
puss
Ronja
här en bild på oss från minnesstunden :)

sweet 16

Om några timmar e ja 16, känns konstigt, haha ! E nu hos Saara och firar de :) Ska snart träffa lite mer folk men vi gör oss i ordning här, och oj va skönt att ida e de faktiskt en bra dag :)

puss
Ronjasamma krona på idag, men lite annorlunda utseende, haha eller va sejjer ni :) fyllde 14 på bilden..

Rosina Wachtimeister

De e de ända ja ser framför mej just nu just den tavlan, kanske en av mitt livs tyngsta dagar äntligen håller på att gå mot sitt slut, elller iaf den tyngsta delen, begravningen och minnesstunden, nu är ja tibax på hotellrummet och hann faktiskt på en vadå 10 minuters shopping me mamma, haha för att trösta oss själva, nej skämt o sido :)

Ska snart iväg till begravningsplatsen igen eller kanske en sväng in till stan? får se va ja väljer ! Men ja hadde ju faktiskt en dator här eftersom min mamma tog med sin, smart kvinna dedär !


puss
Ronja
ungefär snart jämt ett år sen puss♥

I wanna go

Okej, skön dag ida 2 timmar i skolan sen 2 och en halv timme håltimmar och igen 2 timmar och nu hemma igen :)

Ska åka iväg upp till Karleby på min morfars begravning så ja tror ni inte kommer höra nånting av mej under de här dagarna, kommer vara en tung resa, men va säger ni ? varje motgång gör en starkare !

puss på er

Ronja


grattis laura

hehe du gissa rätt först ganska tufft : Lauras blogg

hewwjj fjowrttiis

jag och bex har bytt stil, va tycks ?

Första gången..

..klockan e 10  över 8 och jag har ingenting och göra, kanske ja borde se en film ? joo tatuerad torso..

Borde också skriva en önskelista ! haha ni får en bild på den imorron kanske. faktiskt helt jätte kul med träning i ösregn och ett lag som alla var på så jätte gott humör ida, ja menar man behöver ju endå inte vara skadeglad? aja


GANSKA SÖT BAKGRUND VA, HIHI !

kaniner har avlånga öron

Vi fick sluta 12 ida, de fick int ni. Har faktiskt städat mitt rum, men borde packa ännu eftersom jag åker imorron berättar mer senare, hihi nej faktiskt inget intressant.

Snart på träning. och sen hem, eller nej inte hem eller jo visst ska ja hem hihi, nu ska jag kanske byta om. ganska bra för er att veta, va?

puss
Ronjafärg tv

aaa okei ja trodde jag hade fått en svartvit tv..

vem är det här ?

den som vet får en länkning ^^ hihi inte för att nån vet. men :::)

jag hissar upp i flaggstången


im back

okej, tillbaka efter en liten utpustningspaus, ok fråga int va ja mena me dedär, haha !

Ganska skön och slappdag, moster och morbror va här o vi så på gamla bilder, ni får se dom nån da hörni ! annars har jag inte så mkt att berätta, hehe imoron kommer de bättre och roligare inlägg nu är ja så trött att ojoj hörni !

men het gris där va

puss
Ronja
wips, jo btw. fick en ny tv hihi

Sov gott världens bästa morfar

Hur ja ska kunna förklara allt, sitter stum och bara stirrar på tagnentbordet, tror ännu inte heller att de e sant, va som har hänt, inget kan få dej tillbaka men skulle göra vad som helst, om de enkla 3 orden hjälpte skulle jag rusa upp till dej♥
jag är tom,stum, förvirrad, vill fan inte att dehär ska bli en angstblogg som så många har det, usch. men vill bara förklara för er så ni förstår och jag, jag kanske tar 1-2 dagars paus från alltihopa men ni är fortfarande bäst♥
Om inte om vore sku jag ha gjort vad som helst för att bara få dej tillbaka, finns inga ord hur ja ska uttrycka mina känslor. du är guldvärd. de finns ingen bättre än du. Kommer aldrig förlåta mej själv för att jag var så självisk och inte hälsade på dej när jag egentligen borde ha gjort de. Inget kan hindra er andra nu för att visa extra mycket kärlek åt alla era äldre nära och kära.
Hela fredagen var ett helvete, visste inte om de i skolan men har bara varit så jävla sur. men skrämmande har jag kännt på mig det kom in på gården tittade in genom fönstret och såg ett ljus på bordet i matsalen, visste att nu var nånting fel, för vem har ljus brinnande mitt på dagen kan man fråga sig? då kom det, chocken mammas nyheter för mej som var de sämsta jag fått i hela mitt liv, aldrig sånhär längtan till nån, när man mister nån märker man hur jävla mycket man saknar och älskar personen. Jag flippade helt totalt ur. sparkade runt omkring mej skrek, kastade saker och de ända jag gör nu är att jag gråter, känns som om tårarna tar slut jag torkar ut.
du, du var så fin.
jag älskar dej
din, Ronja

todays


Im holding on


smoke weed everyday


Liv & Lovisa

ska börja läsa en till bok nu, haha blir ju snart smartare än smartast. eller hur.
Och btw. till dej som frågade varifrån jag är så jag har glömt att berätta men nåja, jag e från Finland Pargas som e nära Åbo som ni alla borde veta, haha men iaf södra finland väl jo och hmm västra sidan liksom ehm mot Sverige, jo så är det
puss
ROnja

mamma är snäll part.2

dehär låg på bordet när ja vaknade :)fjäder med liksom öhm kedjor eller nej ja vet int hu ja ska förklara

o dehär fick ja nu på kvällen hihihipuss på proteinpulvret

puss
Ronja


lite bättre humör nu kanske iaf lite lite

welcome to my perfect life

Usch vilket väder ja e ju på typ samma humör som vädre. eller ja ja ha vari de hela dagen, typ och igår fan.

Så som Tyra skrev i sin blogg om hennes pms-dag precis så e de idag ja bryr mej fan skit i allt, gaah. menmen ska inte låta de gå ut över er, haha. kanske mest arg över att inte få träna, måste vara sjuk. inte ha träffat vissa mänskor på år o dagar ok en vecka men ändå.

nu ska ja lugna ner mej !

puss
Ronjammmm de som kan hjälpa mej just nu e Diet Coke. snart, snart en månad så är jag där igen♥

högljudda mänskor mår sämre

Hörde att nån prata så idag, men vadå ? okej en viss point kanske de finns i de. men ändå hmm. ja vet int blev o fundera på de bara.

btw. Jag har mycoplasma och går på antibiotikakur så skulle ju egentligen inte få anstränga mej men.. oj. tror ni vår tränare bryr sej? haaha !
Oj va skönt att sluta 2 ! Igår lång dag från 8-4 och 4 var det start till match som vi vann 2-1 men vi kom hem på natten så ja var så trött att ja faktiskt skippade dubbeltimmen matte på morgonen, hehe. De ösregna så känner mej ännu mer sjuk men vi får se om jag ska på träning eller inte.
puss
Ronja
omnomomomomom äppellpajjjj

fest hos adam


take me away

kärlek åt väskan och skorna och ja hela outfitten

11 september

lyssna o fundera, ganska gulligt

everyday i see my dream

Joo. veet ni va ja fick lära mej först nu som ja har fundera på jätte länge.

Ni vet när de hänger skor i en elledning sådär ni vet joo så de betyder att de langas knark i närheten eller att de finns nånstans i närheten, haha. Utanför Ninja hänger det skor i en elledning(Y)


pink flamingos in the pool

"think i need a ginger ale"
t.g.i.s.
puss
Ronja

say yeah x3

Goddag, hejhej, hejsan, ehm. jo men kom hem från stallet ganska just och ska snart ut för woow vilket väder !

Igår var jag ute en stund efter träningen tills jag blev sjuk igen och gick hem men känner mej bättre igen idag !

Ska iväg till Saara en sväng hon har ju nu officiellt flyttat till sin nya lägenhet faktiskt jjätte snyggt där tar kameran me ida (:

puss
Ronjakines med stora kinder hihi nä men söt..

I do

Haha en avklarad dopdag och är trött som fan men ska ännu på träning innan jag verkligen får ta veckoslut kan medge att de sku vara skönt att bli hemma nu, hehe men..

mitt läppstift som de klottade ner mitt ansikte mer går inte bort runt läpparna så de ser ut som om jag har en allergiskreaktion eller herpes int e de lätt
puss
Ronja
en bild som är tagen på morgonen med min telefon, haha den är på fb också...

omg its friday

Dopdag ida, hehhe kommer bilder senare hur snygga vi alla var :) ojoj hörni, btw. så minns jag inte när jag senast varit i skolan utan smink, kanske på 5an eller nångång på 6an nja tveksamt men haha känns jätte konstigt !

international love


eeh eeh oj Fanny är ju kanske sötast haha hon ska ha föredrag imoron och har bakat en bröllopstårta inför det, haha
menmen skönt att börja 10 imoron  så man kan laga sig i ordning till dopet i tid :) men måste på labbtest 8 på morgonen så tur att jag kan gå dit alldeles normalt klädd, alltså svalgprov ni vet.vet ni

Nu ska ja läsa boken som snart ska vara läst !

puss
Ronjajag har en ny partner


JAG 2001-2011

och årets :D

I just cant get enough

samma rubrik som nångång tidigare :) tihihi Har städat hela mitt rum och dammsugit hela övre våningen gud va duktig jag är ! annars har ja inte gjort så mkt, eller jo var till olika butiker försökte hitta perfekta kläder till morgondagens dop ! och efter det en stund tränat och nu sitter jag här och borde läsa på tyska verb. men ska göra de alldeles snart!
SKOLFOTONA HAR KOMMIT!
puss
Ronja
ich habe
du hast
er/sie/es hat
wir haben
ihr habt
sie
haben
Sie
känner inte igen mig själv..

whos that chick

har ni nånsin tänkt på hur söt buddha är och hur smarta hans tankar i hans religion är, hihi jag älskar min buddha staty :)

Utkast: Sept. 8, 2011

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Detta får mej att skratta.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – 7 snyggaste killarna.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – 5 saker jag hatar.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – 10 saker som hände just denna dag.
Dag 16 – Någon jag saknar.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Fem ställen jag vill resa till.
Dag 19 – Dessa låtar toppar min spotify.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

de e kö från gatan upp till hallen

för er alla som ska säga gonatt till mej, haha nej skämt o sido, ligger här och söker efter resor till Miami eller New york eller kanske rent utav båda men inte samtidigt då, haha ! aldrig är man nöjd. men snart! LONDON CALLING. sen blir det paus i resandet några månader för då börjar ungdomsshowen i Pargas igen! men på våren skulle de inte vara helt fel ! ;)
nu ska jag sova en beautytupplur som LINN kallar det.. :)
puss
Ronja
några bilder från förra showen för 2 år sen !
oj vilka buskar till ögonbryn, hehehhehe

en bild är mer än 7 ord

jo, 7 för de ska föreställa mitt lyckotal. Men här är min dag i bilder:)
fick mitt vita bakskal och fungera :)
omnom vilken god lunch hörni
kan inte räkna hur många äpplen jag ätit, haha
började läsa på boken som jag ska ha föredrag om nästa tisdag, bra ronja
modersmåls uppsats skiss denhär gången..
läxor :)
drogat coca cola hela dagen
veckans schema är... ganska fullt, ojdå
mmm vilken god sallad som kvällsmål :)
nån som vill ge kurs i hur man bäddar sängar?

+ att jag har tränat, varit på fotbollsträning i skolan, sen var Ninja här en stund :)
ska börja lägga mej snart !

puss
Ronja

ps. som svar till dej som undrar om jag inte ska byta gymnasium så ska ja berätta att jag går nu en period i pargas eftersom man inte kan hoppa på mitt i en period och hellre går jag nånstans än att vara jätte mycket efter. ingenting är fastspikat och säkert ännu, men de ja hoppas är att de ska funka att byta till 2 perioden ! :)men dopdagen är jag ändå me om eftersom jag är ny etta i en ny skola och går ju här i skola en tid.

krossade hjärtan klockan kvart över 5

Faktiskt för en gångs skull så ja kom ihåg dagens outfit :)
oj vad långt ja har kommit på min psykologiuppsats, men ja har iaf försökt !
Alla mina tankar bara snurrar kring allt annat än de ja egentligen ska tänka på, vill bara verkligen skriva ut allt som vill ut de e så himla mycke som vill ut ur mitt huvve de e allt för trångt och för mycket men jag vill inte de kommer som ett stop och till sist bara sätter ja mej ner och vet inte va ja ska göra, ska ja gråta, skrika eller bara sova bort allting, vill bara fösöka lämna allt dåligt bakom mej jag lovade mej redan för 2 år sedan varje dag att imoron ska jag börja allt på nytt och nu på våren lovade jag min sista gång att på hösten börjar jag allt på nytt men de känns så meningslöst mänskor frågar va de är med en men jag bara skakar på huvudet och efter de börjar dom prata om sina jätte nödvändiga saker även om dom vet att de e mycke ja går och tynger på. Ingen, Ingen av er som läser dehär vet egentligen de flesta blir bara helt förvirrade av att läsa dehär fför ni tror ni vet allt om mej, ni tror ni vet allt om mej som är den högljudda, den som sitter breve dej i klassen eller den som jag kände så bra när jag var yngre, men egentligen är de så få som vet nånting om nån jag har varit me om så mycke mer än ni nånsin kan tro, bara för att jag inte har skrivit de hit så har jag faktiskt också privatliv och nu vill jag försöka lämna de bakom mej som hänt och vill bara titta framåt störst stöd har jag fått av familj och mina närmaste, ni vet vem ni är.
blaa usch dedär blev bara så fel, ja vet att ni kommer misstolka de totalt men whatever ni behöver inte läsa de heller
puss
Ronja

ingen vet ifall det verkligen hänt


hjälpens värld

ehm. ursäkta men va i hela helvete e dehär för lagbild vi är nog smått söta iaf ♥

ro utan åror

igen regn och bara mera regn, ja tycker int om att tiden går så snabbt som den går eller jo iofs är de bra eftersom allt roligt är framför oss men ändååå.

Träning om en och en halv timme i detdär ösregnet.. inte så kul och före det ska jag hinna skriva iaf en uppsats som jag faktiskt inte förstår nånting av eller liksom rubriken är formulerad på så konstigt sätt men vi får se hur de går !
puss
Ronja
bra webcamera kvalité puss
"Vilken betydelse har människans egen insats för inlärningsresultaten?"

amazing

bilden är ju söt hihi
ni skulle bara veta:)
btw. ska ti LONDON på höstlovet fuck yeah shoppingens huudstad, u know världens största topshop ?
Gonatt kära barn puss på er sov så gott

mobilblogga

abrakadabra, hahaha pga. rubriken trodde ni de gick men haha ! fu blogg.se bläääää de har ju lovat att man ska kunna mobilblogga för typ 1 år sen redan sa dom ju snart(oj vilken ordföjld..) allt skulle bara sååå mycke lättare ! menmen int e de lätt när de e svårt, nejnej de sa den stumma till den döva medan den blinda tittade på
btw.rip mitt vita bakskal, måste ha nått fult svart :( medan jag väntar att jag skulle ha orken att köpa ett nytt hihi

dopdag

okej kanske jag väntar lite

hejhoppgummisnopp

ett ord, okej de ska skrivas i flera.

Igår sjuk inte i skolan eller jo jag gick till skolan från 2-4 för att jag det skulle vara så jätte viktigt att man var där -.-'
heting där
idag skola från 8-4 hihi jätte skoj gillade faktiskt skoljumppan ida ! Ni vet, inte bara oj ska vi hoppa längd blabla först var vi ute och sprang sen muskelövning som ni vet var faktiskt ganska krävande och inte bara dedär tråkiga samma normala !
dagens
+mamma har gjort jätte god svampsås, hehe
+hände en rolig sak...kihihi
+kan imoron vara med på fotbollsträningen hihi hoppas jag iaf !
+bara 19 dagar tills jag är 16 !
och många fler... tror jag...
negativa saker ska jag INTE ta upp eftersom jag inte ska tänka på sånt eller iaf försöka ! men... en sak
-mina naglar ser förskräckliga ut
TURBOMEGAHYPERSUPERDUPER ANGST. btw. de va ju min bror som sku hugga av mina fingrar ifall jag använder svart nagellack, kan bara säga en sak... ownd hihi nej ja älskar dej
puss
Ronja
ps. NU BARA MÅSTE JAG SE PÅ SALATUT ELÄMÄT !
ps2. nej jag har inte en sån
ps3.inte en sån heller, jag har bara ps1.. men i huset har vi nog en ps2.. tror jag..

bra myyri

du e ganska smart så de på facebook.. as usual hihi
Everybody has that best friend that:
- turns everything dirty
- finds everyone hott
- eats like a pig and gains no weight
- is always soo pretty
- swears too much
- has a funny laugh
- never gets embarrassed
- has b*tchy comebacks
- dances like no one is watching
- always has a kinky winky story to tell
ojoj titta pådedär nån pussar mej. ;) nej nu skärper mej och går i duschen puss på er alla bästa

):

NEEEEEEEEJ min favorit försvann idag woops på matchen nånstans ingenstans ligger den nu :( får väl beställa en ny..

who do you think you are

äntligen får jag lägga mej ner och ta de lugnt.
härligt svettig
Beslutsångest ifall ja ska se på Big brother eller Jersey Shore idag, hmm.. bandar säkert big brother tror jag, kanske, eventuellt. haha big brother är seriöst de dummaste programmet men haha bara måste se det !
Okej snuskpelle som jag är borde jag gå i duschen nu. verkligen, fyfan.
puss
Ronja
ps. min skoter har nått slags tändstift sönder ohho så den startar inte men smarta kitte fixar den väl imoron får jag hoppas
fuck u >.< ursäkta språket

rubriksbrist

HEla dagen har jag hållit på och varit överallt först när ja vaknar genast iväg på match som vi dessutom vann 3-2 ;) efter det genast iväg och rida på ett nytt ställe på ny häst. kom nyss hem oj vad kul att rida:) ska om 45 minuter igen iväg till gymmet en sväng och efter de kan jag äntligen ta en lugn stund så ganska tyst i blogggen kanske mer på kvällen nu ska ja äta god hemlagad lasagnette♥
puss
Ronja

let it rain over me


t.g.i.s.

hihi ändrade lite på rubriken eftersom de ren e lördag :O Fortfarande lika sjujk äckligt hostig och slemmig i halsen och en hemsk snuva som aldrig försvinner, som tur inte feber just nu och halsen inte lika hemsk som tidigare.
Usch jag som avskyr angst inlägg över allt i hela världen får väl sluta men haha ni vet ! men sku kunna skriva ett väldigt foílosofiskt inlägg om allt möjlit så ni alla sku få en riktig tankeställare men får fundera på de eftersom de finns allti såna som tar illa upp, men va fan who cares jag står för va ja säger. ni får de väl snart då hihi
puss
Ronjaa
why do you think they call me ms. worldwide

mamma är snäll

ps. tycker ni om banangodiisar.. det gör inte jag heheh
när ja tog bilden trodde ja de va goda !