And when you’re really down and out And you feel like there’s no way out now Let go now, let go of your tears some more

Mycket på gång just nu tänkte ta en paus i skrivandet, måste reda ut allt möjligt osv. återkommer om en tid igen
puss
Ronja

I just cant get enough

Ojoj vad det blir dåligt med uppdateringen när jag har så mycket, haha okej ja vet dåligt att skylla på det, men ni skulle veta dessutom att man vill vara mycket utomhus när det är så fint utomhus ! Har suttit hela dagen i centralparken, eller okej jag var en sväng med Ninja till piuggen och åt tacos :)

Var på dagen också med Linn en stund, haha oj vad kul man kan ha av att ligga på ett golv, oj !

puss
RonjaDon't care what they say

Torsdag, imorron fredag, har tränat lite mitt ben också idag så det skulle kanske snart kunna börja fungera tycker jag, haha ! Menmen ingen aning vad jag ska göra idag, eller jo kom nyss hem från gymmet och skall snart ringa till Ninja får se vad vi hittar  på + att jag skall och se på vår match eftersom jag ännu inte kan springa-.-

Men nu ska jag läsa lite religion prov igen imorgon ! Gör nånting smart ikväll alla !

puss
Ronja


En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


grey&white

Haha, torr humor en sånhärn hemma dag faktiskt !
Var inte i skolan idag eftersom jag har sån huvudvärk så jag bara har sovit hela dagen + mitt ben som värker, haha! lyckade jag, menmen det börjar lätta nu efter att jag tagit värktabletter :)
haha fråga inte vilken bild !, har ingen aning själv heller att det fanns nån sånhärn,hhaha
Vet inte riktigt vad för planer tills idag ? Eller jo skulle väl hitta på nått med Ninja men får se nu ska jag bara fortsätta sova och ta det lugnt en stund !
snygga !
Snart är det veckoslut igen ! och Mando är på läger :<
puss
Ronja

live your life

Kände att jag lite måste skriva av mej.

Jag och Mando har på sista tiden pratat lite om allt möjligt okej vi pratar ju ganska mycket förstås efersom vi är systrar eller bröder, haha ! Men till exempel om att visst är det synd att människor glider isär från varandra, (vi menar absolut inte hon och jag!) att vi kanske inte är samma kompisar som vi var på åttan ? Men egentligen vad kan vi göra åt den saken, alla växer upp, vi hittar oss själva är med sådana vi mår bra med, men bara för att man kanske inte är med samma människor som förr så betyder det ju inte att vi helt skulle ha glömt bort er, right ?

Dessutom, ingen har väl förbjudit alla andra att ringa eller bara komma med jag menar ingen speciell när jag skriver det här men det har varit så mycket allt möjligt nu så hoppas alla börjar förstå snart, inget kan bli som förr, det kan bara bli bättre ! så jag säger det här också till mig själv för själv är jag ju också ganska feg står bara där och ser på när man glider isär, men nu har jag gjort ett löfte som ni alla andra som läser också kan göra ? Om ni verkligen vill ha nånting så går det faktiskt att jobba för det, jag älskar er

Är bara så trött på allt skitprat bakom ryggen och sånt, alla får vi väl ha nya kompisar om vi vill ? Jag älskar er fortfarande ändå fast jag inte är så mycket med er alla !

tack för mej

puss
RonjaPeoples temple

Vem är så dum att ens går med i någon sån religion, haha ! Usch bilderna är äckliga, döda människor överallt. sista bilden trodde jag först det var bilar förrän ajg förstod att det faktiskt var bara döda människor !
fyfan säger jag bara

en dokumentär ifall nån orkar titta.skriver ett arbete i religionen om Peoples Temple så därför måste jag avreagera mej lite, haha

En gammal bild på dig själv

Här kommer en jätte jätte gammal bild på mej ! hmm den är från 2008 :)


RIHANNA 15.8 !

OJOJ VAD COOLT HON KOMMER TILL FINLAND 15.8 BARA MÅSTE SES !

ändrade planer

Hahaha, ojoj vad lyckad jag är, jag som hade så mycket att göra idag, okej efter att jag skrivit uppsatsen var jag ute och vi körde omkring med skotrarna eller haha de flesta hade ju mopon :) och så lyckad som jag är så föll jag ju såklart-.-... så det blev ett besök till sjukhus och röntgen imorron eftersom klockan var ganska så mycket, så vi får se hur det går, jag som skulle börja träna för fullt igen imorgon men får väl fortsätta ta i lite lugnare takt än vanligt. ojoj ändå vad arg jag är, + att fotbolls säsongen börjar på tisdagen..
menmen jag får hoppas på det bästa menmen typiskt mej såklart !

nu ska jag sova en riktigt lång natt eller fösöka för det bara värker och värker, ojoj vilket klago inlägg det blev

gonatt på er !

puss
Ronjahhaha riktigt klok är han ju inte ? ::::Dyou said that you forgive me

Söndag igen, haha gårdagens blogginlägg blev lite annorlunda än var det var meninge, men det var Linn som skulle gästblogga, men jag tror hon blev tillbaka som sitt gamla jag för 2 år sen eller kanske 3 år sen? haha ! eller till och med 4 år, oj vad snabbt tiden går !

Igår var ganska lugn dag, lika som fredagen, eller konsert i piuggen igår och idag har jag nu hela förmiddagen skrivit hälsokunskaps uppsats om ångest och ätstörningar ojoj ganska mycket har jag kvar ännu. så vi får se hur länge det tar, + att jag har matematikprov igen på onsdag.


Nu ska jag fortsätta skriva på uppsatsen som kommer ta ännu typ 3 timmar? Återkommer efter det :)

puss
Ronja


Mando


dagens sång också !

The Sounds-better off deadgästbloggar

hej jag är en flicka på 12 år heter anonym och älskar jonas brothers! puss dom e så bäst!! ja tycker nog att joe e snyggast! SÅ HET! så tänkte dela med mig av mtt intresse och visa lite heta bilder av dom!! så skönt att umgås med ronja eftersom  hon också gilla jonas brothes :) men nu har vi lite glidit ifrån varandra eftersom hon har börjat höra på the rasmus...... :( men hoppas vi ännu finner varandra närmare så vi kan fa på jb keikka!! WOHO puss hej å ring 04905826549920077576849957379762067850426 om ni vill prata om jonas brothers så har vi en pratstund om vårt gemensamma intresse :)

gick tyvärr inte att ladda biler men ni kan googla själva :) hejhej alla jb älskare !! <333333333

EscapeFredag igen då, inga speciella planer för idag tror jag i alla fall eller kanske nått smått någon ? Just nu under detta inlägg sitter jag i skolan och faktiskt försöker koncentrera mej på att skriva uppsats men jag orka inte, haha och vi skall vara här ännu nästa timme. Men det känns så skönt med fredag + att jag är på super bra humör just nu !

Bjuder också på en av Enriques underbara sånger, ha en mysig fredag ! :)

puss
Ronja

VALDEBATT

Kom just hem utifrån, usch vad kallt det är ! Det tillochmed snöade lite ! men såklart blev det ju vatten på marken, men ändå, Mando sa att det blir fint väder till veckoslutet så vi får hoppas på det !
Just nu ligger jag här hemma, äter tupla och ser på Valdebatt, alltså jag förstår int vad Timo Soini och Sannfinländarnas parti tänker med ojoj är absolut inte av samma åsikt och måste hålla mej ibland för att inte bli allt för arg.
igår hade vi i skolan också en valdebatt och han som var från sannfinländarna nej gud... vet inte vad jag skall säga eller okej jag tyckte inte lika som honom kan jag ju säga !

puss
RonjaENRIQUE IGLESIAS

ojoj, hörni det var helt otroligt på hans konsert, han var så underbar, haha man smälter när man ser honom + hur han pratar ojoj var helt hmm va ska man säga, mållös ! :) tror jag inte riktigt förstod det förrän jag såg honom, det var verkligen värt pengarna !
Och dessutom var jag på första raden, längst fram :o ojojoj hörni. Laura hade min kamera men hon var lite längre bak så hon fotade några bilder här kmr några :)

bloggtorka

ojoj hörni, har inte bloggat alls nu på sista tiden , haha men kom fram till att jag inte varit så mkt på datorn heller.
Äntligen håller jag på att bli frisk, på söndag får jag börja träna igen riktigt på riktigt ! har inte gjort det på snart 1 vecka, kanske inte låter så mycket men för mej är det verkligen ! och oj vad kul att kunna spela fotboll ute !!

Imorron fredag, hoppas  på ett nytt lyckat veckoslut, livet är härligt :)

puss
Ronja


I'm Happy

Kom på en liten sån idé att jag kan ju ta en lista här som ni får svar på alla onödiga haha eller onödiga och onödiga inget är ju onödigt, men i allafall frågor om mej istället för en frågestund så kan man ta det nån annan gång ! :)
PERSONLIGT
Namn: Ronja
Födelsedag: 25.9
Hemstad: Pargas 
Ögonfärg: brun
Hårfärg: för tillfället så byter jag ganska ofta haha, men just nu är det typ röttlilabrunt skiftande :)
Längd: 163
Högerhänt/Vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: vågen
Skostorlek: 36
Är dina föräldrar skilda: joo
Rädslor: getingfobi har jag men annars också alla andra insekter

FAVORIT
Färg: hmm typ pink
Mat: nudlar ! och sushi men även tortilla !
Sport: fotboll, ridning och ifall man kan kalla styrketräning en sport, såklart det är men ja ni fattar. ?
Glass: lakrits
Godis: choklad !
Affär: ojj jag gillar udda små butiker men om man ska säga nån ni känner till så typ top shop och zara 
Tuggummi: finns jätte många goda men sist och slutligen kanske ändå dedär pepparmint
Helgdag: freda men lördag kanske lite mer för då är det en hel dag !
Årstid: Sommar!

VÄNNER OCH LIVET

Vem av dina vänner är mest lik dig: MANDO!
Vem är mest högljudd: Heidi & Mando det beror lite på situationen :D
Vad får dig mest att skratta: Mando & Heidi
Vem har du känt längst: Linn :)
Vem är blygast: Jag har inte blyga vänner
Bästa känslan: när allt är bra haha
Värsta känslan: gräla med någon
Vart vill du bo i framtiden: SVERIGE!

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: jeppp
Haft sex: jo 
Sovit utomhus: tältat jepp 
Spytt i skolan: joo
Velat bli modell: joo ?
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: njaa kanske, men jag kan ju inte ändra på det mera :D
Sett en död människa: neej
Varit på scen: juu!
Retats:jo:D

DU

Svär: för mycket 
Sjunger bra: nej!
Duschar dagligen: ja
Vill gå på högskola/universitet: joo
Vill gifta dig: Joo !
Kommer överens med dina föräldrar: njaa jo
Gillar åska: nej 
Spelar något instrument: joo, piano :)
Äger en ipod: joo
Sover med gosedjur: joo en gris faktiskt !
Pepsi/cola: cola 
Mc donalds/burger king: Mc Donalds
Singeldate/gruppdate: singeldate tror jag
Choklad/vanilj: CHOKLAD
Jordgubbar/blåbär: båda
Kött/vegetarian: Kött
Tv/film: båda
Gitarr/trummor: trummor :D
Adidas/nike: nike 
Kakor/paj: Paj
Blind/döv: döv tror jag eller nej eller jo nej jag vet inte

KAN DU

Gå ner i splitt
: joo
Skriva med båda händerna: nja nej
Vissla: jo:)
Blåsa en bubbla: ja
Rulla din tunga i en cirkel: juppp
Ha dina ögon i kors: ja : D
Nudda näsan med tungan: jupp
Dansa: joo på något sätt ? :D
Äta vad du vill utan att oroa dig: nja

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: min hund om det räknas, haha ! annars vet jag inte ?
Du pratade i telefon med: Heidi
Du msnade med: Heidi
Du kramade: hhehe
Du skällde på: ? mamma förmodligen
Du sportade med: mej själv, haha

SENAST DU
Skrattade: Idag
Grät: idag
Filmen du såg: En Beck
Tuggade tuggummi: fredags tror jag ! 
Drog ett skämt: hela tiden drar jag skämt ;)
Sjöng en sång: jaa a du ?

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: varierar !
Dricker du mjölk: joo
Person du hatar mest: - hatar är ett stort ord så hmm .. kankse ingen elr jaa nästan 
Vad borde man uppfinna: - mycket ! 
Är du ett hälsofreak: beror på hur man ser det ibland kan jag vara för hälsosam
Vilket är det värsta vädret: kanske riktigt riktigt kallt !
Lekte du med barbie som liten: om jag lekte ! hela tiden !
Haha sista frågorna var ganska random men ni fick dom å köpet, haha !:)
Btw. ja mitt veckoslut, fredagen var jag med Mando och tog det lugnt eftersom jag var sjuk är fortfarande men måste väl ändå dra mig till skolan för att inte missa så jätte mycket !
Gårdagen var också helt kul ! och idag har jag bara tagit det lugnt hemma och städat lite :)
puss
Ronja !

sitter hos Mando

Sitter hos Mando, det är nästan som mitt andra hem, haha kan ju vara som om jag vore hemma :) Väntar bara att hon skall komma från träningen så ska vi komma på nått kul tillsammans även om jag är sjuk, men ibland måste man ju få vara med kompisar fast man är sjuk ;) eller hur !

ha en lugn och bra fredag !

puss
Ronja

hej på att vi gillar att webba ! (och mando att redigera :) )