Hej på er igen

Jag är bra på att hålla saker jag lovar... Men datanörden ronja tycks ha försvunnit,weird hörni. Sportlovet slut,skola igen och jag ska bli ordentli, okej xD hur många gånger har jag int sagt det och varje gång sagt att men nu menar jag det. Så vi får hoppas att de stämmer nu! Tror ja ska äta en plätt nu, och sen läsa lite tyska ;)
Puss
Ronttti
Ps. Hade matematikomtagning ida.. Ni kan gissa hur det gick :) och var inte allt för pessimistiska och negativa! Lördagen!!!!

Ja trodd ja va cool när ja fota min termos och kex så att alla sku tro att ja dricker kaffe,fö alla tuffa gör de!men sanningen är att de bara är varm saft i termosen...hehe

+ snygga stavfel eller annars bara fel skrivet men testa själv skriva på en ipad med klibbiga fingrar:)


MIN BROR I SIN GLANS

Äntligen har han hittat riktiga vänner, för er som undrar är det ju han som sitter där med randiga strumpor och sexiga solglasögon :) alltså andra från höger då om ni int försto

fin video


old times

Den bästa tiden i mitt liv var nog våren men ändå var det den hemskaste tiden i mitt hela fucking liv, fyfan men det var den bästa eftersom hela vintern och våren var en enda fest! Okej fortfarande är det ju fest varje veckoslut men det var på något sätt annorlunda då, allt var som förr, ja visste att de sku ändra när man bytte skolor osv. men ändå vi börjar om igen nu på fredag eller lördag, eller halo varför inte imorgon ren och håller på tills snön smälter? skojja ibland vill jag bara att allt ska vara som förr, nog för att de e helt ok nu också inget fel på det, men ähh svårt att förklara puss på er alla !
RONJAAAAAAAAAAAAAA
dej saknar jag obeskrivligt mycket. ♥
puss på er alla, snart blir det som förr igen, eller inte helt men försöker vårt bästa, vintern och hösten är en deprimerande tid då alla bara sitter hemma puss o kram

magsjuka här och magsjuka där

Ojoj hörni ja som sku börja uppdatera har legat och spytt + feber i några dagar så har nu varit feberfri en dag på ungefär 2 veckor. de ni hörni, borde typ ordna fest eller nått? xD Tur är jag frisk nu så ja kan iaf njuta av sista delen av mitt sportlov gott folk. Men nu ska jag uppdatera oftare det blir mitt marslöfte eller nej 23 februari löfte bitcheeeeeees. höhö borde hitta på nått kul med min prinsessa på fredagen ♥
tror ja ska lägga till bilder i detta inlägg från senaste tiden så att det blir kuligare, men inte vad jag har gjort nu under senaste dagarna de vill ni inte se, hehe.
puss
Ronja

Lilla my

Blev ännu mera lik henne nu... Okej bilden är bra kvalitet och det ser inte rött ut oj


levels

Okej, jag ändrade mig orkar inte sitta hemma och titta på film hela kvällen, nej här ska de festas;) tackohej

Under duken

Hihi gissa vad som finns där:))


Craig Smith

Yepp jag var där;)


Respect your parents,they pay for your internet

Ja tycker rubriken var humoristisk höhö. 2orna och 3orna har abibal ida så jag googlar på fina balklänningar för nästa år,haha.

Ganska tråkig dag med friends och dålig humor, men så e de ibland. Ha en fortsatt lill-lördag kväll medan jag foetsätter titta på mästerkockarna medan hungern skriker, joo jag medger att ja skratta medan ja skrev förra meningen.

Pusspåer
Ronjjjaa

+ att mitt hår ser smutsit ut på bilden och ja fick en ny hatt av min söta robin höhöh


Back on track

Okej, nu är jag äntligen tillbaka, hehe. Igår var då sista föreställningen, ledsamt nog men tur med avslutningsfest iaf;) annars har det inte hänt så mycket borde kanske börja skaffa ett liv nu eftersom showen är slut , haha nej skämt o sido ett nytt dansprojekt börjar som tur snart igen! Genast när jag bloggar från min normala dator,haha så får ni bilder och annat skoj. Har varit febrig i 3 dagar och ligger nu och skrattar åt friends, de borde ni också :)