Day 2

HAHA okej MY FIRST LOVE

Hmm, när jag tänker efter vet jag faktiskt inte riktigt vem det var, har aldrig varit riktigt dendär kärlekstypen, haha är inte precis sån men visst är det ju kul ändå, men tyvärr har jag inget svar på denhär frågan :S

Eller visst hade man ju låtsaspojkvänner som liten eller inte låtsas men ni vet hejj jag tycker om dej, men ojj vad mycket det betydde, haha !

puss
Ronjana na na na come on

WOHOOW! hej på er med !

S&Msweden

Haha hittade skojjiga bilder när jag tittade igenom mina bilder ;)

hon gillade smörgåset jätte mycket !

HAHA VÅR FILM SOM ÄNNU KOMMER BLI NÅTT STORT KOMMER KANSKE UPP PÅ BLOGGEN NÅN VACKER DAG=)
"okej, le vackert !!!!"

hold my hand

Shit, franska provet gick faktiskt bra för mej fast jag inte hade läst på det som var till provet, haha typiskt mej, menmen imorron tisdag som betyder kemiprov, för en gångs skull kan jag faktiskt kemin ! Förstår inte hur men jag kan den och det är jag glad för !

Färgade Heidis hår efter skolan och sen var hon här en stund efter det har jag bara tränat och kom nyss hem. Borde kanske läsa ännu lite på prov, så jag kan det, haha men nu ska jag gå ner och leka med min hund ((((((:

puss
RonjaDay 1

Okej, nu ska jag presentera mig själv, hmm kanske ganska kort? eller ja vi får väl se

Haha, som ni alla vet heter jag Ronja Kurtén är 15 fyller 16 i september, min familj får ni veta om senare i denhär dag utmaningen:)
menmen jepp jag är alltså 15 år bor hemma hos min mamma men träffar nog min pappa ibland, men inte så ofta, fast han bor jätte nära mej men han är så mkt på jobb, sen har jag min kära hund som jag älskar över allting.♥
mina vänner är också enormt viktiga för mej, vet inte vad jag skulle göra utan dom, hinner aldrig vara med dom på veckorna eller jo ibland men det blir mest på typ veckosluten, jag tränar nog ganska mycket, jag vet det själv fotobll gym och så rider jag, men det har blivit som en livsstil för mej att träna och jag tycker jätte mycket om det + att det är viktigt för mej att röra på mej, man känner sej mycket friskare och bättre som person. jag tycker inte precis om att prata om mina innersta känslor, pratar ganska mycket s.k. kodspråk eller ibland kan jag berätta men oftast håller jag det för mig själv, så många tror kanske dom känner mej men egentligen finns det inte så många som gör det, haha

jag tror ni lär känna mej kanske lite bättre under denhär dagsutmaningen så ska inte säga för mycket ;)

jag är ganska högljudd och skrattar mycket och är absolut inte rädd för att skämma ut mej, haha tvärtom jag tycker det är roligt att vara lite rolig så andra skrattar, menmen kanske ni inte fick en så bra bild av mej ganska svårt det här, men i alla fall nått litet :)

puss
Ronjayou are the only exception

Ojjojjojj har franska prov imorgon så skriver inlägget på franska som övning :)


Hier nous avons eu à le football s'est bien passé bien aprés j'étais à Jutta où nous avons pris un bain sauna et était juste amusant et aujourd'hui une fois tôt le matin trèsamusant avec des jeux au début, mais n'est plus que moi ici et ne rien faire, peut-êtredevrions faire quelque chose? mais le soleil ne brille pas plus, mais cela est parfoiagréable d'avoir un peu de repons maintenant mais plus tard ce soir sur la flature. Maintenant, je vais faire quelque chose de très intelligent ::))))
baiser
Ronja

ETT MÅSTE

haha kände på mej att jag nångång ändå kommer att göra denhär utmaningen som alla har den är inte bara rolig för er alla andra utan även för mig själv, haha för det får mej fatkiskt att tänka lite djupare än vad jag annars kanske brukar göra, menmen nu är jag så extremt rolig så jag härmar alla med att även ta denna lista, hoppas det inte gör nån nånting, eller varför skulle det egentligen, haha ojj nu var jag ju allt rolig !
Day 1 kommer alltså senare idag !
puss
Ronja
Day 1 - Introduce yourself
Day 2 - Your first love
Day 3 - Your parents
Day 4 - What you ate today
Day 5 - Your definition of love
Day 6 - Your day
Day 7 - Your best friend
Day 8 - A moment
Day 9 - Your beliefs
Day 10 - What you wore today
Day 11 - Your siblings
Day 12 - What's in your bag
Day 13 - This week
Day 14 - What you wore today
Day 15 - Your dreams
Day 16 - Your first kiss
Day 17 - Your favorite memory
Day 18 -Your favorite birthday
Day 19 - Something you regret
Day 20 - This month
Day 21 - Another moment
Day 22 - Something that upsets you
Day 23 - Something that makes you feel better
Day 24 - Something that makes you cry
Day 25 - A first
Day 26 - Your fears
Day 27 - Your favorite place
Day 28 - Something that you miss
Day 29 - Your aspirations
Day 30 - One last moment

hej på er också

the name of the game

Jepp äntligen det här har jag längtat efter i typ vadå hur länge som helst !

Det är typ hur många som helst som just nu på vintern tappar helt motivationen till fotboll eftersom vi bara spelar inomhus och det är inte kanske allas favorit+ att det är just nu såna tider så alla bara ger upp mycket lättare, men äntligen idag har vi vår utomhus match som jag längtat efter LÄNGE kan jag säga, gud vad skönt det skall bli, inte behöva spela inne i hallar, eller joo visst har vi haft 1 gång i veckan träningar på konstgräplan som är liksom innanför tak men det är ju inte alls samma sak som att spela utomhus med bar himmel för 1 gång i veckan på vintern är ju inte alls samma sak som varje dag på sommaren, så nej jag tänker verkligen inte sluta fotbollen allt roligt som händer på våren hur bra vårt lag har blivit och hur stolta man får vara över till exempel Verro, varit på landslagsläger woow men vet ni va jag älskar mitt lag♥

puss
Ronja

ÄNTLIGEN !

ojoj äntligen har jag fått det där fucking welcome to ngix :) bort för det börjar gå mej verkligen på nerverna, därför bloggade jag tillexempel inte alls igår, menmen gårdagen var väl helt kul och idag har jag hunnit göra massor gym,spinning,solarium,malmen (: fast alla nästan ännu sover :) funderade på att åka en sväng in till Åbo, eftersom mamma skulle dit men så snäll som jag är så stannade jag hemma för att städa mitt mycket mycket "städiga" rum, haha jag kan inte vara där för det går inte seriöst att rymmas in eller andas det är så dammigt och fullt av kläder !

hoppas ni alla har en fortsattt rolig lördag !:)

puss
Ronja

höhhö snygg servett
Exchange ourselves, and we do it all the time

Tittade på denhär musikvideon med Jutta+ många många fler och har aldrig tänkt på det förr men många videon har jätte bra innehåll!

puss
Ronjawelcome to ngix

Jätte jätte weird ! Har varit nu i ett par dagar att jag inte kan varken läsa vissa bloggar eller logga in på blogg.se det står bara welcome to ngix på en vit tom sida, så därför har jag inte heller kunnat uppdatera. Men inte så mkt har hänt, eller jo egentligen en hel massa super bra saker ! och lite mindre saker, men de hör ju till me motgångar och framgångar ! ::)

Borde kanske snart lägga mej börjar klockan 8 imorgon -.- lång dag från 8-3 så sån torsdag för mej, kommer vara dödstrött som vanligt på kvällen igen. men bloggar mer imorron eftersom jag nudå inte hann så mkt men tur att de började funka nu i alla fall !

puss
Ronja

skrämmande hals :O


spelar ingen roll för jag är nice idag

Haha bra Ronja


Baksmälla-Petter & September

would you lie with me and just forget the world ?

Orkar inte berätta gårdagen i ord det skulle bli så långt och går verkligen inte in på detaljer men här kommer bilder från början till slut;)

peace
ojj sidu hon har blivi lång
jutta gillar dehär me att diska :)

those three words I'd said too much, but not enough


I LOVE YOU♥

dagens video hahha eller 2 !

som jag sa i förra inlägget så får ni även videon på köpet den här gången, här kommer faktiskt 2 låtar !

puss
Ronja
friday

HEjhej,, igen en dag full av program, haha jag vet att jag skrev tokigt i början men tänker för en gångs skull inte ändra något vad jag skriver, inte heller stavfel ;)!

Kom nyss hem från Åbo hade träning där och ska snart lägga mej eftersom vi har start till turnering klockan 8 imorgon ! :O

ja vet har varit usel på att blogga men imorgon på dagen kan ni vänta er fler inlägg ;) sätter ännu in typ dagens sång idag ! :)

puss
Ronja

allla har vi varit små:) kom idag faktiskt på med Verro att vi spelat jämt 10 år fotboll ! Skål för det;)


stjärntecken

Va fan inte kan dom väl mittiallt gå och byta på stjärntecken :O nån ny ormsak dessutom ? haha låter ju inte smart, och jag tänker faktiskt fortsätta kalla mej för vågen för det är jag ju , inte nån jungfru !

läste om det på isabelles blogg

puss
Ronjadrogat hela dagen

Dehär är dom 2 låtarna jag har lyssnat på exakt hela dagen, haha typ inget annat !

puss
Ronja

boys don't cry och teenage dream

have you ever done something you can't change

Haha såg faktiskt just att gud vad dåli uppdatering jag har jämfört med förr, men jag skall försöka bättra mej men det är så mycket hela tiden så det känns att jag inte hinner riktigt med nånting så ni får faktiskt ursäkta den ganska gläsa uppdatering, jag lovar att bättra mej !

puss
Ronja

insåg just att inlägg utan bilder är så himla tråkiga så här får ni en ganska snygg bild ;)


you make me feel like I'm living a teenage dream

Alltså gud va snabbt dagarna går nuförtiden, haha imorron redan torsdag och snart är klockan 11 ! Har haft fullt upp hela dagen och jag känner att jag behöver sova typ 12 timmar men nej varför skulle jag få göra det eftersom denna härliga skola finns och jag börjar 8 imorron, kanske jag är sjuk imorgon, haha nej inte det. menmen ganska tråkig dag som sagt, tränat som vanligt bara och kom hem för en tid sen och så är dagen slut igen, känns som om man inte gör precis nått vettigt =)

puss
Ronja

hahha skrattar åt bilden, ni som inte förstår den är ganska tråkiga, men det var meningen att det skulle vara ett mästerverk :D:DD hahha välfigt seriöst alltså !


HEIDI MARIA LUNDSTRÖM !♥

♥ Idaag fyller denhär extremt otroligt härligt vackra barrygaste bästaste sötaste finaste coolate underbaraste alla adjektivaste som finns tjej 16 år! It's unbelievable ! hahah stavning hej på dej men vet ni va vi ska ha den bästa födelsedagen ever för henne berättar mer sen men ska snart lägga mej efter att jag ganska nyss avslutade ett roligt telefonmöte med Mando och Heidi där jag och Mando sjöng flera gånger så vackert,, haha coolt attt man kunder prata fler än 2, trodde det bara gick i film, men jag var så smart så jag kom på hur man gör !

pusss på dej Heidi ! älskar dej lika mycke som apor älskar bananer :)

puss
Ronja

har inte mycket bilder på nya datorn. menmen :)

ha de så kult på restaurangen

Haha, jag lovar han är sötast ever

skolbesök

idag ska vi till Åbo på olika skolbesök, har faktiskt nu börja fatta att de e ju nu som jag borde börja välja vart jag är om 1 år, haha men högst antagligen blir det gymnasiet i Åbo, eller jag tror det blir så just nu, menmen man kan ju inte vara helt säker ännu ska dit idag så då får man samtidigt se hur det verkar (Y) för jag vet att jag inte vill till nån yrkesskola eftersom jag inte vill bli byggare elektriker frissa kock eller nånting sånt, haha men ni förstår pointen?

jepjep men bloggar säkert senare ikväll när jag kommit hem och så! :)

puss
Ronjasongsongsong

Jepp haha inte riktigt min stil men gick runt och sjöng på den hela gårdagen ((:

monday

jepp jag vet det är tisdag men eftersom jag hade fullt upp hela dagen tänkte jag skriva lite nu =)

Gjorde inget speciellt eller jo efter skolan kom Heidi Mando och Jutta hit jätte kul pratade lite om våra bästaste planer, haha men sen blev Jutta hit till kvällen ända tills  vi for iväg på pump till gymmet med Emmsan.

Kom nyss hem från gymmet igen och nu bara slöar jag framför datorn såklart ((((((::

puss
Ronja

schnygga


don't call my name

hahh har sagt det 19034 gånger men säger det igen, jag kan aldrig bli trött på denhär sången♥


Alejandro

ouppdaterat veckoslut !

Jahapp så har det här vekoslutet redan gått iväg så här snabbt !:o men ska försöka göra en kort resumé

hmm på fredagen var det träning med det bloggade jag redan om på fredagen.. haha

men gårdagen var helt sjukt kul oj vad roligt vi hade i början av kvällen och i slutet, haha detaljerna är bara för mig och mina vänner... haha menmen inte så mkt annat idag har det varit en ganska slöar dag gick i säng ganska sent så sov länge och annars bara varit hemma var just på spinning som gjorde mej lite piggare

puss
Ronja

jag lyckas ofta ha ögonen fast, liknar kanske lite på en hippie, haha
resten var lite hmm.. opassande =) och nej vi var inte bara 3 stycken, hahah


ENRIQUE IGLESIAS

WOHOOOW 6.4 ENRIQUE IGLESIAS, ÄNTLIGEN OJOJ VAD JAG VÄNTAR !♥Pink flamingos in the pool

Jag har lyckats med många saker idag, haha t.ex. kommit en timme och en kvart försent till skolan(Y) glömt böcker hemma, blivit utkastad från timmarna, blivit utskälld för nått jag inte gjort, resten nämner jag inte haha den skulle bli så lång listan:)

Menmen skönt med fredag så man slipper skolan på en stund ! kom nyss hem från en ganska lång promenad med Gurkan Fanny och Hugo (: och ska snart iväg på fotbollsträning till Åbo så inga mer planer för mig ikväll orkar nog inte säkert göra nånting när jag kommer hem:)

puss
Ronja

ganska snygga egopics i skolan med Heidi hehhe


I made it

I made it-Kevin Rudolf ft. Lil' Wayne & Jay sean

The world is mine

Hhehhe idag är det tjugonda knut eller vad det heter ? och mitt rum ser ut som ett helvete jag lovar jag måste ta sats från ingången för att hoppa till min säng för att inte vara tvungen att stiga på alla kläder skolböcker och allt annat onödit som bara ligger där, haha men jag orkar verkligen inte städa.

Var en sväng till gymmet gjorde träningsprogrammet + var på pump och sen på piano ska snart iväg på spinning denhär gången har vi den faktiskt med laget, så kul me lite fler kompisar för en gångs skull, haha men ni förstår

hoppas ni haft en bra dag !

puss
Ronja

haha snygga och väldigt seriösa :)


I used to dream about the life I'm living now

Hehhe ganska dålig uppdatering idag, jo jag vet men har inte hunnit :O

Var först på spinning och pump och sen på yogapilates där det var nytt program faktiskt jätte bra ! annars bara slöat hemma borde läsa på typ 3 förhör tills imorron först geografi med Norges alla random orter osv. sen samhällslära med typ 16789 frågor + modersmål olika rättelser tror jag det var menmen vi får se läser typ på morgonen, jo jag vet jag lovade att jag skulle skärpa mej men har dessutom en bok som jag skall läsa tills imoron !:)

haha JAG fick faktiskt 10 i min uppsats + att hon ville läsa upp den högt weird för jag brukar inte precis vara den eleven läraren tar som gott exempel haha :) men kul att bli glad av en 10 :)

puss
Ronja

japp jag vet jag lovade bilder då när vi fotade på veckoslutet men har inte hunnit för måste först titta llite själv på dom och har inte alls hunnit :OIt's t-shirt time

Hehhe Jersey shore (;SWEET 16

OJOJOJ IDAG SEJJER VI GRATTIS TILL UUVI JUULIA JULTSU JULLE HIHI GRATTIS =)) ♦
HENNES BLOGG !

We R who we R parody

Hahaha ni måste titta :---D

foooogel

Har inte gjort så mkt annat än tränat ida så inte så speciell dag för mej (:

btw. jag har hittat min tvilling foogeln i skolan (__: haha hej på er med torr humor kanske förstår

puss
Ronjamitt hjärta brann


Last Friday night we took too many shots

Katy Perry-Last Friday night

I feel like the DJ is my bodyguard

Känns som om det är typ tisdag hela tiden, haha menmen skönt så e de snart veckoslut igen då !(:

menmen kom nyss hem från gymmet och ska fixa mej lite och sen så blir det att gå iväg till skolan igen då, får se vad jag hittar på till kvällen , ingen aning ännu ! men ha en bra da (:

puss
Ronjaempire state of mind

ojoj jag är random mej började gilla den igen (=back to reality

Jahapp så var första "vanliga" dagen avklarad efter det sköna jullovet, har inte gjort så mycket vettigt men redan är dagen slut + att har inte alls hunnit blogga :'o menmen var en sväng till gymmet tränade först självständigt sen stack jag på pump (:

Snart börjar alla prov igen men egentligen är det bra att skolan har börjat, jag vet jag låter inte klok men jaa ni förstår sen kommer sommaren snabbare och som vår mattelärare sa idag så är det bara 6 veckor till sportlovet, vad skulle man göra då ? hmm.. :)

puss
Ronjautmaning 10

Vad som får mej lycklig. Jaa det är många saker !

vänner ,Gurkan, att träna jaa allt möjligt vet inte hur jag ska sammanställa dehär haha men i alla fall där fick ni i alla fall några exempel :)

puss
Ronja

easy come, easy go

Ojoj imorron börjar skolan det känns som om jullovet har gått typ hur snabbt som helst !:O

Har inte gjort så mycket idag eller joo Bex var här övernatten och vi vaknade halv 1 samtidigt som jag kom på att jag skulle vara i piuggen om 45 minuter, haha men annars varit på spinning och bara tagit det lugnt (:

puss
Ronjakonfirmationsbok

joj vilket roligt minne jag fick, haha alla bilder eller nja int alla men många samlade i en bok här får ni några bilder =)

hahhaha
haha ojj va många bilder ni fick, haha men jaa alla är typ normala :)

hårförlängningar

Hehhe igår fick jag dom äntligen, tack Bex hihihih♥

har ingen aning vilken färg jag ska färga dom eller om jag vill ha brunt hår :D haha nej men färgar dom kanske samma färg som när jag färgar mitt hår nästa gång, ingen aning eller så blir det bara den rödaktiga färgen jag nu har :)

puss
Ronja

haha ganska dålig bild ja vet :)

några bilder från igår !

"okej vi leker att vi sover!"
"ni behöv int va så nära varandra kameran ser no er.. !"
"ojojoj soffan e ivägen men.. vem bryr sig ;)"
haha orkade inte läggga upp fler för alla är så jätte seriösa som ni märker ;)

Du hast mich

Har ni tänkt på att egentligen så är ju jullovet slut redan? Eller ja, för nu är det ju bara som ett vanligt veckoslut menmen ojj vad tiden går fort !

Igår var jag hos Emmy sen kom Laura och Linn också dit så vi fotade lite + var roliga, haha idag prinsessor :--) bilder kommer säkert på kvällen :--)
Har inte gjort så mkt idag än att varit på gymmet, solat solarium och nu bara ligger jag igen och bloggar+ tittar på DH, jag lovar jag är beroende o.O

ha en kul lördag!

puss
Ronja

vi gillar chai-latte =)==)=)
Swedish House Mafia


älskling

ojoj, ni förstår int hur underbar han är, eller jo kanske, haha men han är så otroligt ojojoj

Jag förstår int hur han orkar va så glad hela tiden, eller jo han gråter så fort nån försvinner från huset, haha det är ganska gulligt :--) menmen man kan int vara sur om han är hemma så hiss för honom (:

puss
Ronja

sovasovasova

Haha, bloggade inget igår, inget alls faktikst som ni kanske märkte, haha men jag sov typ hela dagen. Vaknade klockan 2, gick ner och satte på tv.n och hade typ desperate housewives maraton, såg på de typ i vadå 5 timmar + att jag läste lite bok imellan också, haha sådär har ni den lätta förklaringen, är faktiskt ovanligt pigg idag, det kanske beror på att jag sov bort hela gårdagen, haha.

Kom hem från gymmet för en stund sedan, eller ja jag har hunnit vara på en promenad med Gurkan, och nu ska jag fortsätta titta på DH ända tills alla har vaknat, ha de bäst (:

puss
Ronja

hojhojhoj, bild på min dag
pepparkakshus

ojojoj igår började vi äta... och just nu ser det ut såhär, haha :)

före:efter:


hehhe oj :-D

Love and other drugs

Här kommer trailer på bion vi var på idag.!:)

I'll be the light to guide you

Har hunnit med ganska mycket idag, var en sväng till gymmet tränade lite + solade lite solarium, var sen en sväng till åbo med Emmy & Laura där vi också tittade på bio, Love and other drugs ! Riktigt kul att vara bara vi 3 samlade!

Inget mer ikväll tror jag ? bara slappa hemma, kan vara kul ibland :)

puss
Ronja

ni e nog ganska bra hihi


kläderr

Här kommer några bilder på vad jag köpte :--) orkade inte redigera nånting så ni får som exakt så som  de är :)

Robin Hood skor :--)

tjocktjock tröja, Holmlunds

leggings, Monki

vanliga blåa shorts, H&M

spetsleggings,H&M

random topp med axeldetaljer :--D, New Yorker

läderbyxor, cheap monday (weekday)

tröja, gina tricot

svart body, gina tricot
svart tubtopp,New yorker

linnee, Monki

hööhhöö dräkt (Y) , cubus

spetsblus, Bikbok

spets+vanlig, haha, Gina tricot


vet inte om det var allt men vi får hoppas på det (Y)

hej sverige


home sweet home

Jahapp så var man hemma igen då, fast ibland känns det ganska tråkigt att komma hem.. Va ska man nu göra 4 timmar framåt föräns normalt folk börjar vakna ? kanske titta film eller nåt, haha

Ska snart lägga upp bilder på alla kläder jag köpte. (Y)

puss
Ronja

hon gillade sin smörgås :) :) :) :) :) :) :) :)


there's nowhere else to go

Hejhej nu fungerar internet någorlunda här i skogen... (Y)

Hela dagen på båten var nog helt skojj joo och idag hela dagen shopping bilder när jag kommer hem :)

Hoppas ni har en bra kväll och dag i morgon haha :)

puss o hej
Ronja

snygg med 2 timmars sömn :)


snygga mössor, va :)


Sweden

Sweden here we come.. haha

Imorron sticker jag och Linn iväg med morgonbåten till Sverige, oj jag kanske int har nämnt det, men anyway haha hur kul som helst kommer det bli :--------) shoppa,shoppa och ha det allmänt random :) kommer hem igen på onsdag morgon, men jag bloggar ändå eftersom det finns internet på vår sommarstuga vi ska till :--)

menmen ingen uppdatering kanske förräns imorgon kväll eftersom hela dagen på båten, jeppjepp saknar er ren ha de bäst ni som gillar häst ♥

puss
Ronja

snygga :)freaky like me


utmaning 9

n dag jag aldrig glömmer... hmm dom är många men t.ex. 10 december det här året förra nyåret förra december :) och mina födelsedagar ! haha dom är rätt så många ! och när min första ponny kom, hmm kan det ha varit 2003-2004?
puss
Ronja

2000 fucking 11

hihihih snygg rubrik:)

Gårdagen var egentligen inte så speciell eller joo det var den ju förståss men inte alls som jag tänkt mej, ganska kul men inte så jätte rolig, haha men nu är det ialla fall nytt år 2011 låter ju inte klokt...

Vi snurra nu runt lite överallt en stund var jag faktiskt ensam, haha sen vid 12 ner till gästhamnen där de flesta typ var, klockan 12 sprang man bara runt och krama och pussa alla, och sen bara flumma runt, jepp kom hem nångång vet inte kvart före 3 jeppjepp men kul med nytt år !

puss
Ronja

nej jag tror faktiskt inte ni får bilder idag :D inte från min kamera i alla fall.. haha

bilden är från julfestennn