BEX

Ni kan ju fundera vem denna otroligt heta varelse är som fyller år ida ;)

Du e så jävla underbar dum i huvudet konstig ja allt puss på dej o ha en bästa 16 års dag ;)
OK hon ser inte riktigt ut sådär mera, haha!nej inte så heller.puss

Tjenare bloggen !

Haha, oj vilken dag med Linn igår ska ja säga er, många alldeles för seriösa videobloggar att visa er:)! + Ett infernaliskt snyggt utseende.

Bild lånad av LinnKanske en av de finaste mänskorna jag har i mitt liv, ingen är som du, ingen är lika otroligt härlig som du för att du alltid funnits för mig finns jag för dig, hela denhär jävlit gudomliga vänskapen eller man kan int ens kalla de vänskap mera för de e så mycket mera än det börja den dagen jag föddes eftersom du är 1 månad äldre fast min hjärna är äldre än din tror jag nog;) Tror jag inte kan ha nånting att dölja för dig utan att du vet om det och varje gång exakt lika roligt att se dig, tror jag skulle kunna cykla hem från dej med öögonen fast i kålmörkt så många gånger vi cyklat av och an och alla dedär smarta idéerna vi hade och faktiskt fortfarande har. För nära och för lika för att nån ska komma emellan, och vet du va? kan inte gräla med dej länge eftersom jag har efter 1 dag nånting viktigt att berätta åt dej, de e bara så du är perfekt. Berget är speciellt♥ Du är för fin ♣ ganska snygg symbol Linus?


färga håret

Första gången ja sökte på We♥it på hårfärger och tycker ni kan hjälpa mej hur jag ska göra det denhär gången!från att vara mörkt till ljusare och ljusare? första bilden jag tycker Megan Fox är vacker på. weird gillar annars inte hennes utseende alls.


Har ju nog haft olika nyanser av rött 100 gånger förr, men...brunt?


HAHA NEJ HÖRNI, INTE BLONT

Andra Förslag?
kommer ju nog högst antagligen dessutom slinga det


Önskelista!

Har egentligen bara en önskan!men inte skulle de ju vara fel med:Aj, säger jag på priset av dedär kläderna bara hörni, men avgudar märket, som ni kanske märker är det ju gymkläder, haha!


live your life

Okej, så var andra och sista provveckan slut på dehär året, alltså inte året men ändå året, ni vet 2011, haha;)

Måste faktiskt säga att jag vet inte vad som slog snett i hjärnan när jag anmälde mig som en av de ansvariga för vårt Abi-konto i skolan, ojdå hörni. Jag och pengar, huh ni vet? men nog ska de ju gå bra !:)

Skönt med en slapp dag idag! och skönt att träna lite på kvällen och nu bara slappa och inte oroa sig över prov! detni!

puss
Ronja


Modern julOk! Ska läsa lite till Engelska, sen iväg på Show övning puss på erfina webcam bilder innan min dator är fixad hörni..
eller lite bilder har jag ju på denhär datorn också förståss, men ni vet !
förlåt men skrattvarning för denhär bilden som snart är jämt ett år gammal! hahah

mandariner är oranga

eeh, hu skriver man om nånting e liksom färgen orange eller heter det bara orange-färgat? Har frågat många, men ingen vet, haha.

Näst sista provet avklarat för denhär provveckan, imorgon Engelska, får väl se hur den går.. + Att jag har Kemi och Matematik att ta om eftersom jag var sjuk, ojoj hörni, men Kemi e ganska kul nu för tiden, eller va tycker ni? haha!

Mitt under religions provet blev de strömavbrott o jag bara JESS vi behöver int skriva prov, haha oj men kanske lite fel att skrika så, men.. De fanns ju fler som tyckte lika, men synd så kom strömmen tillbaka efter faktiskt jämt 23 minuter!

puss
Ronja40 reasons

~Gonatt~

En bild på en konstig tid i ditt liv.Okej, man ser int på bilden att de var en konstig tid men såg på gamla bilder och jo hörni.. och va händer me mina ögon?

guess she gave you things I didn't give to you


fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Söndag, alltid lika tråki, lika va ska man säga, haha nedstämmande, (vilket ord) inget spec. veckoslut bakom mej, eller egentligen jo men samtidigt nej. Va fan ska man säga?

Idag firat min bästa brors födelseda, 22 snyggt tal ;) lite som jag då.


Som alla andra bloggar jag har läst måste ja ju också påminna er om att det är första advent idag, och igår var det lilla jul, fick ni roliga presenter, eller fick ni alls några?
Själv fick jag ju tatueringen typ, en halsduk ett par vantar och en chokladkalender, haha oj va mycket faktiskt!

puss
Ronja

HAHAHa vilket bröst riktigt upptryckt för er, haha nej skojja undrar vad som pågår på bilden, fyfan. menmen snygga webcam bilder hörni.
+ att jag borde få einstein priset om de finns nåt sånt som motsvarar nobelpriset men i överklassad smarthet. Ni vet i Facebook när de skickas runt viruslänkar så tror ni inte jag tryckte på den?  Så nu fungerar inte internet på min lilla data, ojoj hörni.
duktigt ronja, igen en gång, duktigt

min närmaste älsklingÄNTLIGEN.

kanske nånting som innehåller mest känslor som ingen nånsin kommer förstå, ingen som vet storyn bakom eller jo många finns de som vet men inte många, nånting som betyder nått för mej och får mej att fortsätta orka efter allting, man ska alltid vara positiv och optimistisk♥

Pyykölä

jo men ganska snygg e han ju nog, hehe ! Inte varje dag ja e me i hans tävlingar på bloggen, men ok man kan väl chansa en gång ??

KLICKA HÄR SÅ KAN NI JU OCKSÅ FÖRSÖKA VINNA MEJ ;)

detta fält måste fyllas i


sjukling här

Har sovit i sträck vadå 3 dagar nu, haha. Oj va kul att vara sjuk på provveckan eller tur att jag bara har missat 2 prov eftersom jag har lediga positioner också ! men oj vilket jobb de har varit och wtf igår lungröntgen ok ! men who cares nu orkar jag iaf skriva, en positiv sak iaf !

Har så tråkigt så ja tycker nån av er som läser dehär kan komma hit och underhålla mig istället, okej?

puss
Ronja


titaaaanium

Var inte i skolan ida, orkade helt enkelt int bara hehe. Men imoron börjar provveckan som startar me finska prov, så ganska enkelt blir det ju nu i början. Har övat lite på de, eller mest sovit hela dagen.

Mamma kom hem med en ny väska byxor 2 sporttoppar och en långärmad, hehe tack morsan :))::):))::))

nu ska ja faktiskt koncentrera mej på prov :)

puss
Ronja


hejhej assoooww shiet va vi e coola som har piercade tungor visst e ni kanske liiiite avundsjuka?

bara 7 år?

wow, snälla

En bild på någon i din familj

GANSKA GAMMAL BILD NOG MEN...

veckoslutet i bilder

Joo jag vet de ha vari ganska tyst här, hehe men kan visa upp va ja har gjort under tiden istället hörni
FREDAG:
Ganska komiskt att på varje bild en pojke e me på så har dom ögona fast, tog inte så många såna men nästan alla var såna, så ni får skratta i lugn o ro åt dehär först
LÖRDAG
vacker som en dag, hon, de e hon som blev 16 på lördag. Mando e den vackraste jag vet den finaste personligheten ja känner o vi tänker liikadant för vi kan allt tisammans bara vi vill ! Ja vet att du hade en bra födelseda;) pussokramhan tror han e bra nu va, heheh

dom vette ner mej med duschen så min blus blev blöt, ganska ledsamt

Men jag har nog inga bilder från söndagen men de behöver ni knappast, haha. sova typ hela dagen titta på tv, gymma och titta mera på tv, heheh

puss
Ronja
En bild på dig själv


härmare

Alltså ja lovar seriöst att Sarah Tjulander har härmat mej på sin blogg...... De va ju en tid ja allti skrev ps. på mina inlägg, men orkar inte göra de eftersom t.om. hon gjorde det gaah så last season
tihihhi
PS. har ni tänkt på att när man e kändis så kan man ju int peta sej i näsan bland mänskor eller ja ni vet fy va jobbit man måst ju gå in på vessan o göra de så att ingen ska se. Ja ni kan fråga mej, ja vet känslan att gömma sej för skvallerbloggar + aftonbladet.. märk Ps.et i detta inlägg hahah !

Utmaning, 30 dagar i bilder

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
DET SNÖAR


kemi e bäst


pepparkaka

Kan nog int räkna hur många pepparkakor ja ha äti ida + hur många gånger jag har tänkt somna ida i skolan eller rent utsagt har somnat, haha!

Slutade runt 4 kom hem såg på tv och halvsov till klockan 7 tills jag aktiverade mej lite och känner mej mkt piggare nu.
hoppas jag får sömn senare, hehe
puss
Ronja
nej, inte tråkig mattelektion + webbcamera, va trodde ni?

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin


F5

Jamen jo nu kan ni se min snygga design som jag har fått hjälp med att sätta på plats av ASTRID ifall ni vill ha hjälp me snygga designer eller annat så hon e verkligen duktig på att designa redigera bilder och så, bara så ni vet. titta in där om ni vill ha tips eller hjälp ! :)

E faktiskt nöjd! va tycker ni?

puss
Ronja

TRYCK PÅ F5 OM NI INTE SER DEN NYA!
mamma gör kanske universums godaste plättar hörni

we girls

måst bara publicera bilden för allt e så perfekt rätt, för mej iafförlåt att jag aldrig sagt förlåt


freak out and call mum

De e faktiskt helt med flit som de har varit tyst här i typ en vecka snart, men de sku bara ha blivi så fel att skriva allt sku ha blivi så.. ja ni vet helt fel tråkit argt ska försöka skärpa mej för int behöver de ju va helt tyst här heller :) nån da när ja e tillräckligt bra så ska ja skriva ut precis allt allt eller nej inte allt, men iaf lite så att lite andra mänskor förstår sej på mej. bara så att ni vet.
Fredag: kväll med Julia & Fanny hemma hos Julia
Lördag: Åbo och träffa min favorit Sari♥ senare ut en stund och en sväng med Jutta till St. Karins faktiskt och sen såklart en sväng till Tennbyvägen 38 hehe
Söndag: joo de e farsdag men no comments.. faktiskt.


jag tycker om min hårfärg, iaf lite grann på denhär bildende e ju faktiskt ganska sant, ta vara på era vänner♥

tack maj

heheh lista
Vilken svordom använder du mest?
mest vittu, jo ja vet de e fult, oj

Äger du en iPod?
jouu, men fö tillfälle vet ja int var den e, de e lite hmm.. ostädigt i mitt rum

Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
öööö nä man får kallt när man e barfota...

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
har int tänkt på de men öö beror på lite båda, tycker int om o va så seriös heheh

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
nån fest 4 heter den från nån fest på vintern när nån ha bränt en cd, haha

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?

vanlig♥

Vad åt du till middag?
spaghetti & köttfärssås gott folk

Kan du vissla?
jooo, kanske lite fö mycke enligt linn, eheh
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
joo såklart ;)

Är du blyg inför det motsatta könet?

nääej oftast int eller om de int har hänt nått förståss.........

Vilken film kan du alla replikerna till?

Ja kan alla ti Mean  Girls, suck on that som hon säger ;)

Har du gråtit offentligt?
joo de e ju klart de

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?

Jeppp de vill ja gott folk

Vad har du med dig in på bion?
typ lösgodis va vet ja beror på mitt humör, gott folk
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
joo eller nej eller jo beror på hurdana. ni vet

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
omtänksam och  humoristisk  hihiih

När sov du senast på golvet?
hördu de vet ja int kanske nångång när ja ha slockna, haha nä skämt o sido

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
5-6 ? men då e ja nog trött på kvällen hörni, trodde faktiskt de räckte me 3 timmars sömn mellan lörda o sönda, men oj de gjorde de no int kan ja säga.. e fortfarande trött ehhehh

Hur gammal blir du nästa födelsedag?

i am sixteen going on seventeen. oj förlåt katarina I skrivs med stort I

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nja beror på sammanhanget

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?

ingen skillna eller beror int på kön utan mer typ personlighet eller hu man ska säga

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Mamma är kanske en av världens största Astrid Lindgren fans så tack morsan
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
fuck u 

Sover du på sida, mage eller rygg?
på sidan, gott folk
Vilken karaktär från en film eller serie påminner mest om dig själv?
beror på finns så många, haha.
Vad är du allergisk mot?
alla illaluktande saker hahah! eller ni vet som ja säger "usch här stinker"

feels like 100 degrees


Diet Coke

Tack mando min kväll e räddad + med citrus smak ♥
o lite proteingröt efter träning, höhö

Gaala

ojoj de blev visst lite sent igår, men vem bryr sej vi hade ju roligt :) Enda minuset var att vi hade morgonträning klockan 10 men konstigt nog så var ja inte trött. utan de gick nästan bättre än igår !

puss
Ronja

Stahre

Gårdagen var nog helt rolig förutom vissa saker då, haha. Kul faktiskt att gömma sej i ett dike fullt av lera så nu är mina svarta skor gråa, ojdå.

Men oj så vi dansade bilder kommer från Fannys iPhone senare tror ja hörni !
Var inte alls trött även om ja vaknade 8 eftersom Stahre akademin är här från Sverige eller va man ska kalla de, haha. Så vi hade fotbollsträning och har snart igen och på kvällen blir de fotbollsgala. oj hörni, va ska ja ha på mej?
fotboll för hela slanten, haha vilket begrepp
härligt svettig bild !

Men aja nu ska ja tända ljus till begravningsplatsen för de som gått bort♥ de är ju allhelgona idag, visst minns ni de?
puss
Ronja

usch fyfan

HEJ PEDOFIL

like a machine

Freda igen, antagligen fest på kvällen i Åbo, men ingen aning ännu vad ja ska ha på mig, smart casual, okey. Just ida e de ju såklart en sån da att ja har 0 kläder känns de som fast jag har för mycket kläder men ni vet känslan, gaah ja blir galen hörni. Borde väl fixa sej typ.

så dagens outfit faktiskt jätte tråkig, hejpåer

Kanske ja borde städa, men ja orkar inte. hittade en tallrik på golvet som det var gammal leverlåda på, great, haha

skönt med 10ans morron hörni

puss
Ronja

thursday


always loud

såsant såsant

hänt mycket ida alltså bra saker ! men ska sova berättar mer senare ni e nästan lika söta som jag

puss
Ronjadu minns väl ;)

keep kalm and drink a beer

Några bilder från lördagens bowling iaf. Var igen ida och bowla, men inte så roligt som på lördagkväll, haha.
Skönt me skoldag som slutar 12 imoron, så hinner också jag vara lite mänska och få vara hemma lite på dagarna,:)
puss
Ronja


hangover

e de bara jag som tycker videona påminner om varandra? hehhe

moves like zägger

yepp, så e de. får snart nervsammanbrott på min dator + vårt internet, gaah. fick  vara hela gårdagen på telefonen på internet, puss ♥
Men äntligen får vi hoppas på att de fungerar en liten stund iaf.
Dagens räddning, var att mamma köpte Kitkat hem, oj hörni. (jo förlåt örre, tror int de finns mycket antioxidanter i de..)
puss
Ronja