All I want for christmas is you=)

Kom hem nu först ifrån åbo, haha var verkligen kul att träffas har inte gjort det på ett tag !:)

Menmen därför har jag inte bloggat, och nu hinner jag inte så mkt mer heller för ska alldeles snart lägga mej ! men hoppas ni haft en underbar dag !

puss
Ronja

bjuder på en jul sång !


Mariah Carey All I Want for Christmas is you


GRATTTIS !

IDAG FYLLER BEXKEX 15 ! haha äntligen ingen liten fjortis mer ::)))::)) aja men GRATTIS till henne lite i alla fall :)


now they're gone and you wish you could give them everything

Jag bara älskar tisdagsmornar, dom är så härliga när dom är så underbart tidiga, haha jag vaknar runt 5 och kommer hem från gymmet runt 7-halv 8 och sen har jag hela morgonen på mej att bara ta det lugnt ! ingen stress eller nånting så man måste se på klockan hela tiden ! För annars är jag inte så snabb på att göra mig i ordning:)
Gud vad veckorna går snabbt nuförtiden ! Snart är det ju jul, shiet ! imorgon är det 1 december :O som är sista månaden på det här året 2010, i slutet av december lovar jag er att göra en resumé av typ varje månad haha sånt är kul för er men också faktiskt kul för mej ! :)

menmen ha en riktigt bra tisdag ! Kommer inte blogga förräns sent ikväll(förutom nu då) för jag ska på nån sorts middag med mammas kompis som är här från  norge, aja ni fattar ha de bäst i alla fall ! :)

puss
Ronja


haha förlåt men hittade denna extremt konstiga bild på mammas dator ? :D


snygggggg.

all my life I've felt this way

Jag tackar verkligen Laura för att jag hittade den här sången har sökt den i vadå 3 veckor, haha känner mej dum men den är bara så underbar !



Hurts - Stay


DYRARE CHOKLAD ?

VA FAN ? tänkte jag när jag läste nyss på internet att inom 20 år så kommer chokladen kanske bli 7 gånger så dyr som den är nu ? om det stämmer är vi ju alla i kris, haha nej men ni fattar väl fyfan alla älskar choklad det är tröste godis hur ska vi klara oss? om en vanlig chokladstång kommer att kosta typ 7 euro i framtiden :O shit...

puss
Ronja.



önskelista

Jaa snart är det ju den så kallade "riktiga" julen så här får ni en titt på min önskelista !:)

-en ny kamera
-en ny telefon
-en ny dator
-ett par speciella läderbyxor just ifrån Zara :)
-DH season 5&6
-Gossip Girl season 2&3
+ en massa annat ni vet allt det vanliga filmer massvis med kläder böcker ja allt smått o gott som hör till!













Eeva Inkeri Kurtén

Tänk hur mycket man kan älska en person även om den bor hur jävla långt borta som helst och varje gång känns det lika hemskt att skiljas för man älskar henne så jävla mycket, ja sku göra vad som helst för att vara mera me henne men 500 km är ganka mycket bara jag skulle bo där, skulle jag hälsa på henne sitta där brevid henne o bara hålla i hennes hand även om jag vet att hon varken känner igen mej eller vet vem jag är men stundvis om hon till exempel tar riktigt hårt och kramar om min hand känner jag mig så glad att jag har lust att hoppa i hennes famn.

När jag var mindre var hon mitt allt när jag var hemma hos henne det var jag och hon mot världen vi lekte med varandra, vi brydde oss inte fast vi gjorde nånting konstigt och mamma kunde bli arg, hon orkade varje dag leka med mej precis det jag ville så hur skall jag nånsin kunna tacka henne för allt hon gjort hon är den mest underbara personen i hela världen, finns ingenting illa om henne, hon är min idol

Mormor ♥ Mommo♥ Grandma♥


puss
Ronja



Vinter

Jaa nu börjar jag faktiskt tro på att det äntligen har blivit vinter, men om vi redan nu tycker att det är kallt utomhus så hut kallt är det i januari och februari ? nej fyfan jag vill inte ens tänka på det !

Man måste ju köpa typ hur varma kläder som helst, haha :) menmen nog klarar vi oss!

puss
Ronja



Gamla bilder..

Hittade några riktigt gamla bilder så här bjuder jag på dem + ett riktigt gott skratt ! :)










HOPE

Jag älskar min nya ring ! Bevisar att det alltid finns hopp om nånting



It was only just a dream...



puss
Ronja

GLAD LILLA JUL!

Hur brukar ni fira lilla jul ? firar ni den sådär extra stort typ lika som riktiga julen, haha ne men ni förstår vad jag menar ??

vi brukar väl inte på något speciellt dom första julpynten sätter vi fram och så ja :) lite paket !:)

puss
Ronja






förra julfesten ! :)


HERREGUD ! SHIT OMG !

Har inte uppdaterat alls det här veckoslutet!

men var faktiskt uppe i österbotten hos min mormor och morfar och firade min morfars födelsedag ! Det var faktiskt jätte kul ! Kan låta ganska tråkigt men oj vad glad man blir av att få se sina kära morföräldrar igen för när kommer jag se dom nästa gång ? nej så ska man inte tänka ! men jag kan säga att jag hade grymt kul i alla fall !!!

bilder kommer snart !

puss
Ronja


random.

You think youre cooler than me



Cooler Than Me - Mike Posner

Har faktiskt riktig sån känsla idag, haha ni vet såndän ganska evil haha kan inte förklara men är ganska skadeglad :)

puss
Ronja

I wanna go crazy

Haha, hela dagen har varit lite galen kan man säga var på en innebandy turnering, jag ja ni förstår jag är inte riktigt proffs på sånt och så men kul är det så jag tänkte att jag skulle vara med och haha jag lovar er hade faktiskt ingen aning om vad jag gick med i ! :D menmen jag tycker det gick jätte bra vi hade 2 lag det ena fick guld !! och det andra blev väl 5 eller 6 ? :) anyway skitkul dag! kom nyss från gymmet och nu sitter jag här och bara skrattar :)

puss
Ronja



anyway.

Här kommer dagens sång enligt mej själv ! Kanske inte låten i sig själv är så bra, men den har super bra ord !

Jenni Vartiainen - Missä muruseni on



för min kära brors skull:)

Bjuder jag på 2 lite speciella sånger..:)

I Fucking Bleed Purple and Gold - Super Mash Bros.





Duck Sauce - Barbra Streisand


tänker på dig !

Jag tänker på dig Mello och finns alltid som stöd !♥


Yogapilates

Var nyss på yogapilates och idag var det faktiskt annorlunda än vanligt eftersom Pia var sjuk, men gud vad skönt det är för hela kroppen ! jag lovar er man blir jätte avslappnad och sover super bra ! Jag som annars också stressar ganska mycket i onödan kan slappna av bra ! :)

puss
Ronja


DATORPAUS !

Jaa som ni kanske har märkt har jag haft en riktig datorpaus, enligt mej själv, haha för brukar annars sitta dagarna i ända vid datorn typ haha nånej men ni förstår ? varje dag i alla fall !:) menmen har istället koncentrerat lite på mej själv, haha det där lät ju inte smart men u got it ? :)

Menmen inte så mkt annat har hänt på sista tiden har haft fullt upp med att träna och så + att jag har plötsligt börjat försova mej av någon konstig anledning ? Vaknade idag 20 före 9 och skolan började 9 och igår vaknade jag 10 före 9 och började 9 haha inte riktigt lik mej för ni som vet och känner mej vet att jag gillar att vara onödigt mycket i tid =) men det är ju sånt som händer ibland !

puss
Ronja



JULKLAPPAR

Det är ju snart jul, och måste snart börja köpa olika slags julklappar, har faktiskt ingen aning om vad jag ska köpa ? och till vem alla :_)?


MANDO!

HON ÄR BARA FÖR BÄST HAHA JAG ÄLSKAR HENNE PUSS ÄNTLIGEN ÄR HON INTE 14 MERA HAHA INGEN FJORTIS HÄR INTE 15 ! ffs ! :))::):)))






shit !

Fyfan vilken skit uppdatering ! men ni vet fotfarande min data är sönder !

Igår hemma hos mej liten fest,haha kul var det jeppjepp inte så mkt annat det här veckoslutet har mest bara haft kul och så, jag måste verkligen snart köpa en ny dator orkar inte vara på mammas hela tiden :D

hoppas ni har de så bra !

puss
Ronja

annars ovanligt hemskt veckoslut. r.i.p

fredagssången

Club can't handle me

som lite omväxling fick ni videon också :)


äntligen !

Äntligen är det fredag och snart veckoslut ! sticker snart iväg till skolan =)

Menmen inte så mkt idag skall till skolan sen kanske träna lite o senare på kvällen på teater :)

jaa just det på kvällen kommer Joe och Laura hit och tittar på Idol :--)
hoppas ni har en bra fredag !

puss
Ronja





sämst ! :D

Haha jag lovar er att denhär låten går en på nerverna !

"alla ni som har legat med ett skåp" hejhej jätte bra text


dagens outfit

Hejhej såhär idag då =)


MY FAVORITE DAY

En av mina favoritdagar är faktiskt torsdag, jag gillar när allting går som planerat och dagen är lixom typ planerad från början till slut, sånt gillar jag ! men ibland är det också bra med såna dagar som man gör bara det som man tycker är kul och vill =)
så denhär fagen har varit exakt som alla andra torsdagar !

puss
Ronja



Hårinpackning

Jag bara älskar hårinpackningar håret känns så mjukt, haha efteråt alltså men denhär har jag just nu köpt hos frissan och den är super ! Har ni några förslag på andra som är bra ?:)


Läder + päls

Här kommer dagens outfit, har faktiskt inte visat det på länge :---D

puss
Ronja


What is love?

Denhär tatueringen har faktiskt en bra text !

"there once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart"


I love you

Började tänka nu när jag sitter här att de människor som står en närmast säger man nästan aldrig nånting bra om, man berättar aldrig hur jävla mycke dom betyder för en, de enda man ser i människor är allt negativt, fan vad jag är trött på allt sånt ! Så alla ni där ute kom ihåg era närmaste och berätta för dom hur mycket ni älskar dom för varför hålla de inom sig själv, varför inte bara säga sina positiva tankar, nej men det är konstaterat, människan är en negativ varelse.

puss
Ronja


en riktig bildbomb =) menmen ja har inte bilder på alla men här kommer i alla fall några ! Ni är alla guldvärda, kom ihåg det !
























MIN ABSOLUTA FAVORIT !

Shiett han är så underbar lyssna på honom om han inte vinner idol är det bara för att dom andra inte skall bli lessen när han blir mest känd, haha =) ♥

The Scientist





Sex On Fire




Use Somebody






kalla mej konstig

Men haha jag har bestämt mej denhär perioden ska jag faktiskt försöka skärpa mej, ni som känner mej vet att det inte kommer bli lätt, haha men ni vet också att jag innerst inne är en nörd  8) aja men skall försöka få tillbaka gammalt betyg med bara 10or o 9or, haha menmen jag minns faktiskt också den tiden för då kunde jag börja gråta om jag fick 9+ i ett prov, eller ja det var faktiskt i lågstadiet, haha :)men skämt o sido jag skall satsa och med dethär inlägget lovar jag mej själv och ni alla som läst det här och pratar annars också med mej får komma ihåg att påminna mej ifall jag säger att jag inte riktigt skulle orka, haha :)

tack för mej !
puss
Ronja


haha ja sådär kan det se ut ! , jag vet att jag inte kan höja mitt uppförande men 7 är nog helt okej =)

What part of party don't you understand?



P!nk - Raise Your Glass

what would life beeeee............

Haha ja det fick jag faktiskt klart för mig igår att kvällarna blir ganska så tråkiga om man inte har en dator så ni kan gissa om jag hade tråkigt men man får väl skylla sej själv om man söndrat sin egen.... Menmen låg faktiskt och läste en bok i typ 2 timmar, haha :)

Kom nyss hem från gymmet och skall nu hoppa i duschen och göra mej klar för skolan hinner nog blogga snart igen !

c'ya

puss
Ronja

mumms vilken bild :D

ny period !

Idag då måndag, ny vecka, plus ny period som jag verkligen måste kämpa på för i februari ska vi välja skola ? och har ingen aning om vart jag ska? det finns så många olika jag skulle kunna tänka mej, eller ja kanske inte så många, vill inte till nån yrkesskola för där finns inget jag är riktigt intresserad av, menmen vi får väl fortsätta och se och verkligen höja mina betyg denhär månaden !

Hoppas ni alla har en bra fortsatt vecka !

puss
Ronja




Bex.....

Pina colada boy you make the girls go aah
and when the sun goes down you make rebecca cry..

Hej på att hon kan låttexter :)


FARSDAG !

Glad farsdag alla pappor och alla ni gubbar, haha

puss
Ronja



regnregnregn

Det här vädret vi har just nu har är verkligen det mest hemska.
Regn och grått hellre skulle jag ha -786 grader men absolut inte det här ! man blir bara arg när man tittar ut !

Menmen igår hände inte så mkt speciellt ganska lugn lördagskväll, var en sväng till Skräbböle med någå människor sen göra nånting mycket speciellt med Bex haha men joo hon sov över hos oss kul var det ändå !:)

Hoppas ni har en kul söndag :)

puss
Ronja

Juttaaa

Sticker nu iväg till Åbo med Jutta ! ni får ha de så bra vet inte riktigt va vi ska göra där ännu, haha men det löser sej :)

ha de bäst ni som gillar häst!"

puss
Ronja



whatever

Kom nyss hem från stallet hade ridtimme och före det var jag på gymmet så har inte riktigt hunnit blogga idag =)

Menmen det är lördag idag som betyder bäst, hihi menmen nu ska ja inte skriva en massa strunt !

puss
Ronja



The love of your life

Har verkligen glömt att berätta för er här på bloggen, men vi ska få hund, haha det där lät ju smart =)

Menmen vi har funderat på det faktiskt ganska länge och nu äntligen händer det ! Den är från en kennel i Sverige och kommer till Finland 10 december då vi hämtar den från Helsingfors. Kenneln den är från är en av Europas bästa cairn kennlar faktiskt ganska coolt tycker jag utan att skryta =) Och den har faktiskt redan vunnit priset som årets valp i utställningar så vi får se kanske vi också tävlar med vår vackra hund :--D

puss
Ronja

här är en ganska dålig bild, menmen =)



BUMPY RIDE

Vet inte för hur mångte gången men dagens sång igen !=)


jag skäms

Jag skäms verkligen över denna dåliga uppdatering !

Men idag hade vi dagsverket och vi samlade då in pengar till en skola i Kenya eller om jag förstod rätt så bygger dom nånting=)?

Menmen var hela dagen i mammas skola kom hem typ tio över 7 på morgonen från gymmet och frågade mamma ifall jag kunde göra nånting annat än städa men var inte alls på humör så jag åkte med henne iväg och fick verkligen skynda mej, eftersom hon startade redan halv 8, haha =)

menmen !

Kom nyss hem från lagkvällen, hade först match mot 96ornas pojkar och efter det var jag på vår lagkväll där vi hade bastu+tortilla =)

nu ska ja kolla idol !

puss
Ronja


jag och Mando♥ med fiilisen på topppp, haha =)



dåliga nyheter..

Fortfarande datorn sönder -.-

Ni får 56789 inlägg imorgon jag lovar er eftersom jag har ledig dag från skolan, eller ja dagsverke =)

puss
Ronja




BROTTET

Nu Brottet med mamma =) Haha faktiskt riktigt bra !


dagens sång

fortfarande en favorit !


ALLTSÅ JAG LOVAR ER!

Jag lovar er att man inte kan vara klantigare än jag, har söndrat nu min typ 100000 dator.. eller vet inte om den är helt sönder men skärmen har ingen färg, men får väl skylla mig själv som inte är så teknisk...

Menmen därför har ni inte fått inlägg idag =) japp men var med Linn först på dagen jätte kul ! vi försökte faktiskt öva på fysik, haha men...
och kom nyss hem från gymmet där jag först tränade och sen på härliga yogapilates =)

eftersom jag är på mammas dator så kan jag inte vara så länge för hon jobbar ju också, haha =)

puss
Ronja


snygg bild från sommaren =)



Jul?

Jaa det kan ni väl gissa när ni ser på bilden :D fick sån himla jul känsla när det snöade ute !

puss
Ronja



Open my eyes

Jaa kom nyss hem från gymmet och måste snart då läsa på matteprovet som vi har imoron kan ingenting jag lovar er :) så jag måste se om jag förstår bättre om ja läser, haha :) menmen matematik är inte så kul...

Gud vad deth ar snöat, när jag åkte hem med skotern så var ja ju så duktig att ni kan gissa vad som hände :--D joo jag föll såklart !

men bloggar senare !

puss
Ronja

VAD ÄR DETTA ?



HAHA, DET TÄNKTE JAG OCKSÅ NÄR MAMMA GAV DEN ÅT MEJ :) MEN DET ÄR FAKTISKT EN HÅRBOTTEN MASSÖR ELLER VAD MAN SKALL KALLA DET :---D

SNÖSTORM !

TITTA HURDANT VÄDER :O



ny säng !

HAha, lovade ju visa bild på nya sängen här är den faktiskt bäddad för när jag kom hem fanns den i mitt rum =)


dagens outfit

Såhär var det idag =) blev ganska kallt med tunna strumpbyxor, haha men..:)


Inte min dag !

Haha den här dagen har ingenting lyckats(Y) jag slog huvudet säkert 5 gånger i skåpet och när ja väl kom fram till gymmet och skulle ta sakerna som låg inne i skotern så hade nyckel låset frysit fast, haha får väl gå ut och blåsa med hårtork :) men jaa inte riktigt min dag som ni hör (Y)

Menmen hade fotbollsträning idag som vi inte har haft på super länge ! Jätte Kul faktiskt men otroligt kallt !

puss
Ronja


tack Myri för den extremt snygga bilden från förra året :D

Pollykaka !

Här kommer receptet som Myyri ville ha :) Bilden + receptet är från Lauras blogg då vi lagade den hos henne =)

200g mörkchoklad
175g smör
3 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
1 påse POLLY !
Smält smöret och mörkchokladen. Vispa ägg&socker. Blanda ihop choklad och äggsmeten. Smörja en pajform och häll i smeten och fördela pollygodisarna i formen. grädda i mitten av ugnen

175 grader
30-35 minuter


Gamen

Ska ta en paus i detta provläsandet och gå ner och titta på Beck den heter Gamen ikväll =) ! kommer på tv4 om nån vill se =)

puss
Ronja



just nu

Just nu kommer det en liten stund se ut såhär för mej.....




If you ever loved somebody put your hands up



Nelly - Just A Dream


ÄNTLIGEN !

Såja äntligen hemma efter en hel dag springande runt i butiker och söka efter säng men hittade till sist faktiskt en riktigt bra ! Får den hem imorgon så då kommer det säkert bild !

Efter att vi köpt sängen var vi en sväng till Ikea och sedan var vi på restaurang dit även Robin kom =) kulkul.

Och nu sitter jag då här och skulle inte alls orka läsa på prov kom nyss hem från att ha vari på gymmet+ spinning och skulle bara villa lägga mej ner och läsa, haha alltså bok inte på prov, herre gud ! :--D

menmen nu ska ja inte skriva en massa strunt =)

puss
Ronja


haha en oförglömlig kväll förra vintern :-----D


titta vad jag såg:O

Jag vaknade av denna syn idag :O

fin fönsterbild =)

söndages bild !

haha den var så cool !

www.weheartit.com


take a chillpill

Haha ska ju imorgon och köpa ny säng, får se hudan det blir..






chillchillchill

Gud vad kallt det börjar bli där ute, man förfryser ju säg när man åker skoter, haha och dessutom faller man ju nästan :--) men nåja har faktiskt städat mitt rum fint idag =)))

Ska köpa ny säng imorgon ! Äntligen säger jag bara :----)

Kom nyss hem efter att ha tittat på Karate Kid med Laura och Bexilus, den var riktigt bra faktiskt ! Fast man kan tro att den är ganska dålig om man är sån som jag och inte precis gillar karate, kung fu och sånt men shit va coolt det var ni skulle ha sett Jackie Chan shiet säger jag bara !

puss
Ronja


ni bara måste se trailern !:D


Ja lovar er Han är också coolast ! :D

MIN NYA IDOL !

Jackie Chan

Haha, jag lovar er han är heelt klart bäst,haha




SÄLJES !

Nån som har typ yngre syskon eller nått som vill köpa hästböcker? har typ miljontals och nu hittade jag miljontals till =)

så någon ?

puss
Ronja


+ 10090678 högar till =)

amazmmam

Kom nyss hem från Caribia, haha det var ganska speciellt =) men var där med Bex, skulle komma flera men dom kom aldrig ? :D haha men joo nu sitter jag här och borde kanske städa lite det sir så hemskt ut :) menmen hoppas jag hittar på nåt kul ikväll !

puss
Ronja



BANANER I PYJAMAS !

Visst var vi snygga idag i skolan ;) haha men nu sticker jag till Bex och hjälper henne me nåt konstigt, haha =)


Från Lauras Fb =)

fredag

Hej alla små filurer, har inte bloggat idag, hade fullt upp med att göra mej klar för skolan, för vi hade en utklädningsdag idag så jag ika och Julia var bananer i Pyjamas, haha :)

men kul var det !

puss
Ronja



Linn goes....

uu titta vad Linn gör :O




så mycket mer

Älskar verkligen texten på bilden, så sant !


dagens sång !!

Haha det här fick bli dagens sång !:)



Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan


usel !

Gomorron alla söta !

Har verkligen varit usel på att uppdatera nu men så blir det ibland när man e sjuk har legat och tittat igenom hela första säsongen av gossip girl och nu ska ja se på tredje säsongen av O.C jepp ganska tråkigt som ni hör, menmen snart e jag frisk !

Har inte heller så mkt nya bilder att bjuda på eftersom jag varit sjuk så ni får nöja er med google haha :)

puss
Ronja





duuktiga jag

Jag har såklart varit så duktig och sovit bort hela halva dan bara för att jag är sjuk, great! menmen sånt händer ibland, borde kanske öva lite på engelska provet om jag är på väg till skolan imorgon vet inte ännu ! vi får se

hoppas ni haft en bra dag !

puss
Ronja

barnprogram !

Mådde inte alls bra när jag vaknade så jag stannade hemma. och just nu ligger jag här och tittar på Bolibompa, egentligen är barnprogram ganska roligt, haha det känns som om man blir liten igen när man tittar på dom eftersom man reagerar likadant varje gång, haha

men nu ska ja vila och fortsätta titta på Bolibompa ! Vi hörs senare !

puss
Ronja


take me home

Kan kort säga om dagen att ingenting, faktiskt ingenting har varit på min sida idag, haha skrattar nästan lite åt mina dumma misstag, men ni vet vi har alla såna dagar "ibland" skulle nog snarare kalla det ofta !:D

Menmen inte så mkt idag efter skolan fick jag bråttom till ledarkursen och efter det var det gymträning som gällde. Fan vad dagarna går snabbt nu för tiden, imorron onsdag, sen torsdag, snart jul nyår ja snart är det nytt år igen, gud vad åren går fort haha lät lite tantig där menmen :)

puss
Ronja


haha vi bestämde oss en dag för att vara snygga (ni skulle ha sett våra kläder)


muskeltest

Jaa så var det tisdag idag igen då ! Känns som om det alltid är ny vecka, men haha det är det väl ??

Igår på spelarmötet gick vi igenom att vi ska ha ida nått muskeltest för magmusklerna, haha vi får väl se hur det går? haha

menmen inte så mkt annat kom nyss från gymmet och sticker snart iväg till skolan !

puss
Ronja

dagens ögongodis :---D




kamera?

Har funderat på ny kamera.. men hmm hurdan och vilket märke det är frågan !

Canon,Nikon,sony,samsung,lumix,olympus,pentax ja det finns så många olika ! ojoj får väl fundera lite till, eller har ni tips ?

puss
Ronja





dagens outfit

La inte upp nån outfit igår menmen det får bli idag istället !, hittade ett par oanvända sommarridbyxor som jag faktiskt satte på mej idag ! =)

ridbyxor&transparent



.

Har varit värdelös på att blogga idag, men har haft fullt upp hela dagen efter skolan var jag med Linn och sen hem till Laura för att prata:) sen var vi på spelarmöte med laget och jag kom just precis hem från ett tränigspass på gymmet.

Men imorgon får ni fler inlägg, jag lovar =) ! Hoppas ni alla haft en bra start på veckan ! Det har jag i alla fall !
puss
Ronja


en ganska dålig bild från halloween.. men i alla fall :)

snyggast

HAHAHAHAHA:D århundradets snyggaste bild på Laura från sommaren -09 hittade på hennes dator=)=)=)

skrattvarning