meet the girls of norway they party like the rockstars

ojoj vet int om ja har nämt de men imoron klockan 8 eller ok ida! så sticker jag iväg till Norge med mitt fotbollslag för att vinna skiten ;)

Norway cup here we come ;)

pussohej
Ronja

ps. lite tyst i bloggen nu i en vecka tror jag. hehe ja vet att ni saknar mej xx
snygging där  telefon ♥

tillfälligt

tillfällig ny header försäker trixa fram en ny grej, hhihi.

ojoj imorron blir de Norge och jag vet int ens va ja ska ha me mej ! + att har ingen telefonladdare så måste väl till åbo en sväng ida också

salut
Ronja

oj bilden blev halv


visst har jag..

...snygg jacka :)

Dag 10

En äcklig bild.I used to be lovedrunk but now I'm hangover

haha, ojojoj somnade igår kväll redan kvart över  7, hahha ! Men oj så trött jag var. hahaha

De e jätte tråkit att vara vaken när alla andra sover..  Snart börjar ju skolorna också kan faktiskt erkänna att jag längtar lite, men de som e rolit e attt aj vet ju int ens vilken skola ja ska till, haha, eller väljer nog hellre Kattan i Åbo tror ja. + att hur i hela friden vet jag va ja ska köpa för böcker, ojoj säger jag.

puss
Ronja

dag 9

butiken Topshop

we run this

Igår satt jag med Mando Fanny och Lisa och pratade i flera timmar, faktiskt ganska roligt eftersom man fick släppa ut sin ilska, haha ;)  Fick höra mångamångamånga bra nyheter ;) mehehheh och mycket vad som hände i Malta på Fannys språkresa, haha ! mycke som kom upp var att fyfan vad störande när andra mänskor lägger sig i egnas tränings och matvanor, okej jag vet att jag äter olika proteinpulver osv. men de e ju bara för att jag vill ha resultat av träningen och det gör träningen mer effektiv för min del,

okej ja säger inte att alla ska blanda i sej massa pulver och dricka upp det. men iaf man kan göra de om man tränar riktigt mycket ooch hårt för då behöver man ju dessutom allt möjligt extra så kroppen ska orka leva. Och alla ni som har olika nojor om mat och godis blabla okej jag tycker inte heller om sräpmat osv. men man har rätt att unna sig nånting ibland ! okej inte bara ibland men ni förstår ät hur mycket ni vill bara ni är lyckliga de e de ja vill att ni alla ska vara, och vafan ät en hel chokladplatta på kvällen om ni känner för det ? för då har man kanske ännu mer motivation till att träna nästa dag, vad vet jag? men stå på er själva och var stolta över er ! Alla är tillräckligt bra ! men ingen är bäst, inse det. det är inte heller coolt att skriva in på sina bloggar varje gång man tränat, för va fan säkert bryr ni er varje gång jag tränat ok jag vet att jag har gjort det nångång men jag tror ni inte är så intresserade om jag skriver i ett inlägg "kom nyss hem från gymmet" eller kanske det gör så ni också vill gå till gymmet, va vet jag, men jag orkar iaf inte skriva i varje inlägg eftersom det inte är nånting sådär jätte intressant.
Alla tror vi i denhär åldern att oj va mycke jag vet om träning och jag är bäst, men haha mest skrattar ja åt er alla som står och predikar om att ni vet allting, nej gud vi vet kanske lite men långt från allt. och ni, NI som tror ni är hälsosamma som inte äter NÅNTING efter att har tränat e ju fan helt sjuka i huvve, de e ju amatörmässigt om nånting är, haha nej fan och de andra att man tror bara för att ni gör 150 magmuskler istället för 50 så tror ni ni får mera magmuskler men de e ju inte heller rätt. Eller att träna en gång i veckan och vela se resultat, ni får inte resultat på de sättet heller. okej jag låter som om jag vet allt men jag vet verkligen inte allt. Många frågar hur jag har mina muskler och orkar träna som jag vill men de ligger faktiskt jättejätte hårt arbete bakom allting och att hitta självdisciplinen så klarar alla av det och jag mår bra av att träna ofta och hårt. de har inte alltid varit lätt, ibörjan trodde jag också man fick mera resultat ifall man inte åt nånting efteråt men de var ju precis tvärtom !

de blev ett riktigt långt inlägg dehär känns som om jag skulle kunna skriva om träning hur länge  som helst, men får göra de nån annan gång ett riktigt långt inlägg ifall ni vill ?

puss
Ronja

ps. jag har nya shortsfan va duktiga ni var ifall ni läste allt, haha

gonatt

Vet ni vad nu ska jag lägga mej hahaha lägga mej de låter hmm. speciellt. men joo ja ska börja sova o imorron ska ja första gången på hela sommaren till sommarstugan ! puss på att min älskling kommer med !
gonatt !

dag 8

En oförglömlig natt
Okej en natt var faktiskt för några dagar sen som jag aldrig glömmer :) men en natt var också förra sommaren på skribalägre;)

Bestämt mej !

Nu har jag bestämt mej var och vad jag ska göra, haha ! I alla fall blir det på hösten ju ;) haha tänkte bara meddela er så ni blir extra nyfikna men beräättar aaabsolut inget mer före det är verkligen i prickat ! Men jätte super roligt är det iaf ! ;)
puss
Ronja

jag är ju sjuk

Igår var vi i Mylly med Ninja för att döda tid, och hon frågade mej flera gånger om jag är helt klok som bara sliter åt
mej alla kläder och bara vill ha allt, allt ! Dum som jag var köpte jag en "överraskningspåse" från glitter och trodde

jag var smart då jag tog den tyngsta, men haha verkligen tvärtemot blev det !
okej örhängena var helt ok
+ några andra saker jag fick med
små bilder som ni kanske inte riktigt förstår nånting av men ohwell. btw. kjolen köpte jag inte igår utan på fredag

satan i gatan

När jag har tittar runt i bloglovin tror jag nästan alla bloggar jag följer haft samma rubrik som jag har nu! Men sången är ju fan bra! och Veronica Maggios texter är så mitt i prick ::)
puss
Ronja

måndagsbarn

borde ju passa för mej som är född på en måndag

filmen också ;)
sena nätter, tomma glas

masku

Åker med Ninja till Masku bloggpaus några dagar + paus från allt annat
puss
Ronja

jag saknar honom

möfff.♥
haha, de låter som om han sku vara död, men nej :d bara vari borta så otrolit länge :<

marshalls

Kom just hem från en ... speciell åbodag, haha ! berättar typ mera senare nu sitter jag hos Mando o snart ska vi ut, kulkul men oj så mkt vi har skratta ! Berättar mer imorro !
puss
ROnja¨
vad söt

omnomnomnom

Man kan int ha en bättre lunch än sushi, hiihi men nu ska jag till Åbo med Amanda fråga inte vad vi ska göra där... haha.
pussohej
Ronja
snygg bild.

Dag 7

okej vi leker att de e dag 7 ida, haha.
Dag 7: En bild på en tid du saknar.

'

old times<3de blev int bara en bild.♥wohooow

Fick min förra dator att fungera !! Skärmen har varit sönder, haha men snart får ni se bilder jag har på den :)
puss
Ronjaa
ps. joo här kommer bilder från okej de blir förrgår eftersom de e så tidit ida :)

kan ni snälla skratta

om ni förstår orden fattar ni varför jag skrattar

hejjehej

hahah, minns ni denhär tiden .. :::::D

sosad

Tror ja har tappa bort min telefonladdare eller så e den bara i Nagu hos Saara nånstans så nu måst ja ladda telefonen i datorn, ganska smart e ja som kom på de !
btw. kan man köpa bara en laddare från butiken ?

Dag 6

Dag 6: En bild på ditt rum.

ojojoj sorligt nog har jag inte bild på mitt rum o.O men kan ge er en bild på min sängjag älskar dej


kelpaat kelle vaan

kom ihåg de

oj

Faktiskt kul att jag vaknar varje dag ungefär samma tid idag ringde Ninja och väckte mej men jag trodde samtalet ingick i min dröm, haha. Hon kom hit och kafferåtta som hon är så var jag snäll och kokade kaffe medan vi pratade strunt ute ppå trappan.
sånhärna bilder nerifrån är alltå så underbara !
Sen åkte vi iväg med Uuvi till Potten för att se hur dom hade haft det efter första natten, hahha. Var inte där så länge eftersom jag åkte me mamma sen och hälsade på Skottlänningarna som äär i Pargas
en stund hann jag till Bläsnäs också !
som tvätta hår där också :D
puss
Ronja

Funny Beach


Dag 5

Dag 5: En bild på dig och ditt syskon.

JOE som kanske inte e blodsbror men ni vet hihi

Men nu bästa bror ;)

Ni har nog säkert sett bilden för,, haha men har inte bilder på oss på datorn ::::)

LIMITED EDITION !

ganska snygg. btw. mamma de e int min öl du vet att ja int gillar de, hehe men burken va snygg

Nagu--> Funny beach

Känns i rumpppan att jag har idag kört hmm kanske typ 70 någå kilometer med min skoter som har jättejättejätte skön bänk faktiskt !!!

Var hos Nagu i Saara igår, haha jag lovar att ni läste fel. Ja men joo kom hem ida på dagen och stack sen genast till Funny beach ;) haha ni vet eftersom Acceli Toppu macce blabla. e på Sunny beach i Bulgarien så hittade vi faktiskt på nånting bättre ! Funny beach ! Först tänkte vi Happy beach men nej sen fick alla veta om de o int vill man ha alla dit, hhehe så vi valde Funny beach ;) hihi kul att Topi o Pensku ska tälta där 1 vecka o dom glömde shampoo o tvål o sånt.. fråscht.. hahahah
får se va ja hittar på för intreessant imorron !!! Nu ska jag snart börja sova hehhe !
puss
Ronja

Utö

ojoj ja var ju i Utö förra v.slute men har glömt att lägga in bilder, hiihiDag 4

Dag 4: En gammal bild på dig själv.

haha, skrattvarning

snällla... jag skäms...inte. nej fyfan

GRATTISGRATTIS !

ojjooj Tanja fyllde år här i förrgår och titta så fint födelsedagskort jag och ninja gjorde ;)ppl everywhere

ojojoj va Pargas är dött idag ! Kom hem ganska sent igår runt 4-5 tiden och hade väckarklockan på ringning 10.. eftersom jag skulle ner till gruvan på talko med fotbollslaget... haha oj vad jag var pigg o fräsch o ja ni vet ♥
ska du ha stryk... nää skojja bara
men fin stämpel jag fick ;)
Nåja men gårdagen var superrolig för min del eller först var den så tråkig så ja faktiskt lekte med tanken på att fara hem och spela bubble splash, haha okej nej så långt tänkte jag int. men först var de lamex03495 men sen blev det jätte jätte jätte kul !
Kanske jag borde sova några timmar, nej ? vi får gäster. kanske jag borde gå i duschen? joojoo riktit snart. kanske jag borde åka till hese med Linn joo så småningom..
puss
Ronja
ps. de e söndag ida int torsda som ja trodde förr, bara så ni andra också inte tänker fel.. oj också inte.. de lät konstit..

mul on jano anna hirvilimuu


get up

NU ÄR DET LÖRDAG OCH JAG ÄR GANSKA COOL MEN JAG TÄNKTE I ALLA FALL ELLER NÄ JA E KOOL ME K. TÄNKTE TAGGA ER ANDRA OCKSÅ HIHI

Dag 3

Dag 3: En bild som gör dig glad.It's saturday bitch

TJenatjena igår var lite random kväll hihi ;) menmen idag roligare då, en sväng till Åbo + lite röylitti tror jag det blir för mej ! Pelle Miljoona ffs.
Nu ut en sväng ut med Heidi solen tycks också titta fram hihi :::)
pussogonatt
Ronja

Dag 2

Dag 2: En bild och en beskrivning på den som vet mest om dig.

Hmmm det här blev svårt ! har kännt Linn längst. Men mando vet precis allt om mej som nästan Linn också gör så jag tror de får bli de båda ! :)))

puss o hej leverpastej

RONJAAA

förlåt

haha, vajknade i dag 5 var på morgonspinning kom hem somnade vaknade halv 1 åkte och shoppade med mamma :) var där länge kom hem och nu är jag hemma klockan är snart 8 tror jag ska börja söka mej utåt i de fiiiina vädret... sarkasm, heii...

puss
Ronja

webcamera ;)

webbcamera

hejj de märks att ja ibland har ganska så tråkit tidit på morgonen...

Dag 1

Din profilbild på FB och lite om dej själv.Jag heter Ronja Kurtén ok Ronja JANSDOTTER Kurtén., jag e jätte cool, hej. Hmm jag har bästa hunden i hela världen + en familj som e helt ok ! haha nä men ja skojjar lite va. Sen har jag då jättejättejätte många kompisar som t.ex. ninja mando heidi linn saara, uuvi osv. som ni ju redan känner till nästan, haha ! Har också jätte många bra pojkkompisar roligt roligt. Älskar muskler och att träna på gym. + fotbollen ! älskar också hästar och festa är jättekul. hihi
Skämtar ganska mycket om allting, har ofta mycket förutfattade meningar och är jätte sarkastiskt. Här var ganska mycket om mej, jomycket...

jag härmar Linn

Bara för att jag gör de länkar jag också henne hit, heheh LINN ← LÄS!

kopiera och ta av den andra då du har tråkigt,hehhehe....
Dag 1: Din profilbild på facebook och några rader om dig själv.
Dag 2: En bild och en beskrivning på den som vet mest om dig.
Dag 3: En bild som gör dig glad.
Dag 4: En gammal bild på dig själv.
Dag 5: En bild på dig och ditt syskon.
Dag 6: En bild på ditt rum.
Dag 7: En bild på en tid du saknar.
Dag 8: En bild på en natt du aldrig glömmer.
Dag 9: En bild från ett ställe du älskar.
Dag 10: En äcklig bild.
Dag 11: En bild på någon som betyder mycket för dig
Dag 12: En bild som du alltid skrattar åt.
Dag 13: En bild på dig själv där du är lycklig.
Dag 14: En puss- eller krambild.

Dag 15: En bild på något som gör livet värt att leva.
Dag 16: En bild från din förra sommar.

Dag 17: En bild på din bästa vän
Dag 18: En dag du inte glömmer
Dag 19:En bild på dig själv där du är solbränd
Dag 20: En sista bild

Bloglovin

Fick ett mejl att det för vissa int går att följa mej på bloglovin ? Har nån annan haft problem me de?
reach for the stars

Okej ojoj nu vaknade jag igen ganska sent, ojoj. Men igår var det ganska tråkig dag men idag ska det bli andra tag ;) hehe ! Ska iväg till Åbo en sväng nu, och efter det träffa Laura och prata lite eftersom det har hänt en sak ojoj :( men tur att hon har vänner !
ojoj nu ropar mamma ! vi ses
hejssvejs
puss
Ronja
fräsch ronja, fräsch !
Tack<3

feel like I just saw the sun for the first time

Haha, ojj har inte bloggat på flera dagar eftersom jag trodde jag hade glömt min datorsladd i Skottland men den var fast i väggen här hemma, wtf ? okej !
ehm jo
Håller på att färga eget hår + hårförlängningarna + att min mamma har årets nervsammanbrot..... -.-
¨terkommer senare heheh
puss
Ronja

I'M A STALKER

men jo jag menar det faktiskt, de e sant de e helt hemskt, haha ! nånej men ni förstår pga. facebook vet jag allt om alla och ligger här och skrattar, muahha
i love myself  ironi ? ;) nej allvar faktiskt
ps. snart ska jag till Utö nån random ö längst ut i skärgården, hej ! Kommer hem imorron på kvällen och tror knappast där finns internet men om det finns så ;) men nu ska jag börja göra mej i ordning.
puss
Ronjaaaaaaaaaaaaaaaa

The love of my life

Okej kan säga att dethär är en av de saker jag har saknat under tiden i skottland ! Han är bäst ! Så här såg de ut under bilresan hem igår, haha
snygg ronja snygg verkligen !


TITTA VAD JAG FICK !

ÄR SUPERGLAD ! TITTA VAD SOM VÄNTADE PÅ MEJ HEMMA SOM ANKOMSTPRESENT ;);)
55-300 OBJEKTIV MED INBYGGT SOLSKYDD SOM MAN FÅR LÖSTAET, TACK ♥

Edinburgh Airport

Sitter eller nej vafan jag stor just nu vid en dator inne i en apple butik so jag tankte blogga lite och beratta att jag kommer att vara hemma nongong 3 po natten so inget uppdaterande har inte for se hur det blir imoron !
ps. im in heaven har finns Yo Sushi ♥nu ska jag ata lite sushi sen borja soka mej mot gaten !
puss
Ronja

NU ÅKER JAG :(

Nu ska vi åka mot Edinburgh äta gott + shoppa ;) sen på kvällen blir det att flyga hemåt då :( snyft
ps. ganska bra är jag på att planera, titta bara ;)
ps2. titta vad MAMA gav åt mej♥, ganska rörande faktiskt ! En tomat man kan ha ketchup i eftersom jag älskar hketchup ! :)

Vad är klok på engelska?

Ja trodde ja va smart när ja hade klura ut hur man använder dom där sandalena jag har köpt, men de visa sej att ja hade gjort olika på båda fötterna, det tog typ en timme före jag förstod, herregud hur jag kämpade, hahha
oj hehe

My name was up in lights

Tänkte faktiskt ladda upp ett inlägg när jag kommer hem med en riktig bildbomb, och dessutom shoppade jag igår en hel del som jag kanske orkar ta bild på om ni är intresserade? hahha
puss
Ronja
What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course.

Hollywood is a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss and fifty cents for your soul.

Jo men såhär glad ser ja ut just nu
*ironisk
verklighet*
för att jag ska börja fara hemåt, är trött som en joo hejsan. Har packat hela natten och kommit fram till att alla mina nya kläder gör ju min kappsäck fulll så lämnade lite nya + gamla kläder här som dom får ta med sej då dom också kommer till Finland, men iaf ska snart in till Edinburgh och shoppa lite mera, haha sen på kvällern mot fucking Finland -.-
puss
Ronja
ps. Kommer snart tillbaka kanske om nån månad, haha !

MAMA

Vet ni vad jag kommer sakna mest härifrån Skotland, förutom Junior ?  Joo Jeans mamma, hon är alldeles underbar. Hon är från Uganda i Afrika så hon är mörk som natten om man kan säga så, och hennes man är vit som snön, haha ! men han har riktigt röd näsa nu när solen har tittat fram ;) Ja men iaf hon e så underbar hon liksom ler hela tiden och är så lycklig nu när hon bor i Skotland, hon liksom är en av de underbaraste personer jag har träffat, hon är så down to earth eller hur man ska säga, så äkta !  hennes hem är liksom öppet för alla dörren står öppen alla känner henne, alla kallar henne Mama ingen vet egentligen vad hon heter eller jo såklart men ni fattar pointen ? Hon är späd som en sticka och har alltid flera lagger långkjolar och 3 koftor på sej och som äkta mörkhyade så de har ju jätte jätte kort hår som är eget så det där några centimeters håret är liksom flätat fast i hennes huvud. Hon lagar mat för alla s¨mycket det går och är ingen till besvär sitter i ett eget hörn äter och skrattar. Annars sitter hon oftast om alla andra t.ex. tittar ppå tv kan hon sitta och små prata för sej själv liksom berätta berättelser och det e så rörande för hon e så underbar :D bara sitter där och småler och pratar för sej själv fast kanske ingen annan lyssnar och när hon var här en dag så hon gör liksom spontana saker, mitt i allt bara la hon sej ner rak lång på gräsmattan för hon kände för det.  Tack vare henne har jag faktiskt lärt mej en hel del, uppskatta livet, de e inte mycket man behöver för att vara lycklig saker hjälper ingenting genom att hjälpa andra kan man finna lycka. Jag tänker faktiskt när jag är äldre har jag bestämt mej nu att sticka iväg till Uganda och jobba som volontärarbetare. tänk vad roligt att hjälpa andra, har aldrig förr varit intresserad av sånt eftersom jag inte har brytt mej men nu, va fan ! Ryck upp er, tänk på dem som har de mycket svårare i Afrika o vi bara kastar iväg pengar, slänger bort mat blir arga om det är "för mycket salt" i maten eller nåt liknande skärpning people -.-  Liksom jag står inte ut med folket i Finland alla går med en sån attityd liksom "Ursäkta nu att ja finns till ja ska int störa nån" men gaaah stå på er var glada skratta dela med er av er glädje. Idag hade vi en sorts hejdå party för mej och alla liksom bara ooj vad jag kommer sakna dej ! men Mama kommer faktiskt till Finland en vecka efter mej, som tur ! Och alla är så härliga alla hälsar kramar som om alla skulle känna mej liksom . Hii Ronja how are you darling xx. Kommer definitivt komma hit tillbaka flera gånger i mitt liv, tackförmej. I love you Mama♥

så fulla av liv o glädje titta på dom jag börjar nästan gråta. Hur smutsiga kläder som helst men dom bryr sej inte va fan ? de e väl inte det som är viktigast.
Tänk hur glad han/hon skulle bli om hon eller han fick mat. usch de e hemskt

btw. läste en artikel som var skriven i Januari 2011 som det stod om att barn i Uganda dödas för att ges till Häxdoktorer som det kallas fyfan. Läs artikeln här. Snälla läs den faktiskt hjälp dem. usch

shopaholic

Alltså jag vet inte vad ja ska göra, ja e aldri nöjd med vad jag har ska bara ha mer hela tiden har nu fast jag ska storshoppa ännu flera gånger här så har jag beställt från internet också kläder som jag får när ja kommer hem typ + att jag märkte just att Asos har rea på internet och Stylebytyra igår, gaah jag vet inte hur jag ska kunna hålla mej hojhoj. snart blir det väl
Hej jag heter Ronja och är shoppingberoende... Heeej Ronja
ok kanske ni inte förstod men who cares
puss
Ronja

Skottland

Ok, jag är faktiskt ganska smart när ja int ens berättar varför jag är här vad jag gör här varför jag är ensam och blabla . men iaf ska ja försöka förklara kort här under ::)
Okej, alltså min gudmor har flera söner som bor lite här o där runt omkring i världen ena sonen bor just i Skottland eftersom han har spelat fotboll som proffs i England och i Skottland och dessutom är hans fru från Skottland. Så när jag pratar om Jean pratar jag om frun i huset och om Tintin eller ok han heter Jonatan så då är det mannen, haha. På våren hade dom dop för lilla pojken i Finland och då fick jag förfrågan om jag ville komma till Skottland på sommaren för att sköta om deras barn+ komma bort lite. Så jag sa förståss JOO men jag tror inte jag då verkligen förstod hur bra jag kommer ha det. Lillisen heter också Jonathan som sin pappa men han skriver med H men vi kallar honom för Junior, ja ni förstår väl varför, haha. :) Så först kom ja då hit för 3 veckor sedan mamma måste flyga med mej eftersom jag är 15 och flyget vi flög med (RYANAIR) inte tar passagerare under 16 ensamma-.- Men hon åkte genast hem igen. :) Men jag ska faktiskt flyga ensam hem när jag åker hem, så de e ju bra. Är här egentligen lite som en Au pair jo allla vet vad det är så ni kan väl GOOOGLA det om ni inte vet, hah. eller kanske WIKIPEDIA...  Men inte har det varit så tungt för han är bara 7 månader (igår blev han 7 månadeerr..) Men mestadels av tiden här har jag shoppat eller bara solat tränat och njutit ! :) Dom har ett jättejättejättejätte stort hus s jag nästan tappar bort mej ett slott lixom.. men mjo nu ska jag sticka ut på länkrunda + en snabb gym också före vi åker in till Glasgow och shoppar lite ;) första gången i mitt liv har jag skrivit en ordentlig lista vad jag skall köpa, annars köper jag allti bara allt som kommer framför ögonen på mej. men mjo nu sticker jag hejhejhej !
puss
Ronttironja
jag och min mamma är söta :) hihi

my love

GAAAAhh mitt dregel slutar aldrig rinna ur mungiporna jag stirrar med stora ögon gaah dom är alldeles underbara !
Vivienne Westwood♥

Frågestund

Vet ni vad, ja har glömt o säga men jag har aldrig frågestund på bloggen utan istället kan ni klicka här och ställa exakt vad ni vill för frågor ;)
pussgurkan
Ronja

Min pappa är en miljonär

Jag gillar rubriken fast den inte precis stämmer, men nästan iaf, nej.
Jean och Tintin gick nyss iväg för att se på Liza Minelli så jag har huset nästan för mej själv eller Junior är här såklart + Jeans föräldrar men dom sitter mest i vintergården och njuter, lite som min mamma..
Tror jag ska faktiskt noppa lite ögonbryn + ta ett bubbligt varmt skönt bad ;) och annars fixa till mej fast jag inte är på väg nånstans men vad kan det skada ibland ?
fiska lugnt
puss
Ronja
no comments................
känns att jag inte sitt er på 6789 dagar :| men snart möff

Nya kläder doftar gott !

Okej, jag vet jag bombaderar er med filmer men dom här 2 är mest hej jag skrattar ! Men här under är faktiskt början på en stor film !
Linn 3,4

Activia

Ja har länge undra va som egentligen händer när man äter Activia? eller ja menar ja har inget fel i matsmältningen tror ja så då e de väl som att äta vanli jogurt(stavning..)

e jag efterbliven?

jo kanske lite. Men ja visste int att de e Lady Gaga som sjunger denhär ? ehm ok ! Eller jo ja har funderat på att de låter som henne men inte stilen lixxxxxxxxxxom ja ni förstår.....hoppas jag
pussogoddag
ronja

Jag e bäst

Ojoj vet ni vad jag ska hinnna med ännu efter att jag kommit hem härifrån :o jo eventuellt till Polen med Ninja, sen på rockoff till Mariehamn (oj vilken lång resa !) Norge med fotbollslaget och kanske Sverige och på hösten London calling ;)

Hoppas ni är jätte avundsjuka häähää nej ja skojja stick iväg och res ni också, ni behöver de verkligen !

puss
Ronja

Varje gång jag hör på Pitbulls låtar (haha fyfan Pitbull de låter ju inte smart) så tänker jag bara på Heidi och vill fesssta hihih hemmafester och en stulen bil ;)ps.ja e snygg.

önskelista

Dethär var min önskelista öö 2007. ibland undrar jag om jag seriöst mår helt ok !
Läste igenom epost o ja hitta att ja hade skicka dehär till min pappa... ojojoj
Min önskelista!
1.iPod apple
2.Minneskort till kännyn: nokia 6280
3.Sony T70 digikamera rosa
4.SiMs2 h&m kamsetti pc
5.örhängen och andra smycken
6.häst+utrustning åt den
7.hund
8.Super Mario spel ti datorn
9.Wii sports
10.NintendoDS
11.synt
12.ridutrustning
13.ridskor
14.digibox+digikort me sverige paket+viasat paket
15.ridrock
16.ridväst
17.sporrar
18.hoppspö
19.vinterridstövlar
20.hjälmhängare
21.cdskivor-Guns N´ Roses, Metallica, Avril Lavigne
22.puma fotboll strl.5
23.karkki
24.kläder
25.hästböcker
26.prada telefon
27.chanel örhängen
28.Lcd TVDe va några av mina önskningar Men du kan ju köpa mycke sånt som int finns på listan men de va bara de som ja kom nu på... men du fatta noo bara så du veet så ja vill no ha mycke mer än de därH. Ronja

bloppis

jag tror ja ska starta de när ja kmr hem!, eller inte vet jag, ni kan ju börja slåss om mina vackra kläder men.. ganska coolt endå joo de ska jag göra så kan ja skratta när ni köper någå riktit fult, nä ja skojja

krumelurpiller

VET NI ? JAG HAR HITTAT RECEPTET ok ja vet det fungerar inte men ja o ninja ska pröva iaf..
"Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur"
Har spelat bubbleshoot på telefonen nu flera timmar hittade det blev så glad fö de e ju rolit, lol hihhi men jag kommer inte igenom denhär leveln, sosad
ganska ledsamt
Inte alls händelserik dag har inte lyft min rumpa från denhär soffan eller jo på WC och kylskåp och okej på morgonen var jag på länk o gym men nu på dagen såna dagar e skäna ibland hihi oj va ja e söt
puss
Ronja

hittade en till film


rutipyjamas

DEtdär kan man tolka på 2 olika sätt alltså rubriken det kan vara antingen rutig pyjamas eller rutig pyjamas alltså rutig ni vet mönstre elller ruti finlandssvenska alltså rutten äcklig usch. ja men dehär 2 videobloggarna heter så eller nä int heter båda så, faktiskt bara ena

ps. min o linns youtube account heter LITROISM bara så ni vet.....

Jag vet jag har haft dom förr i bloggen men jag skrattar absolut inte och tycker inte heller ni ska göra det HIHI
PUSS
RONJA

hoppa rimmar på banan

Jag och bananen har funnit varandra igen. förr hatade jag banan men de e faktiskt ganska gott, eller nej jätte gott !
jag ser skallig ut som nån viss brukar sejja... men idag har jag faktiskt orkat sminka mej !! har inte gjort det på vadå 3-4 dagar. omg
MMM just när jag kom inannför dörren efter att ha varit på gymmet som dom har på gården så började det ösregna, men hihi ganska skönt eftersom jag kan sätta mej i soffan som jag gör nu och har tilllbringat typ mestadels av min tid i oj dedär blev råddigt.
Vet ni hur mitt liv känns mycket lättare när jag har lärt mej att ta bilder med webbcameran nu blir ju mina inlägg roligare hihi
såhär glad är jag över att jag måste åka till finland snart eller okej inte snart men ni vet.
puss
Ronja

jag e arg

på de nya chatt systeme för ibland kan ja int prata i chatt rutan utan måst prata där lixom
men oj va bra bild, men ni fattar

Uppgradera

Va betyder de? Nåja men ja e jätte sur på mig själv att ja int köpte dedär shortsen förra gången men hoppas jag shoppar nån da här riktigt snart..
Nej nu blev ja arg de funkkaaa int att ladda ner bild på dom men ni vet dom mem USA bild som Kenza har, hon har ju säkert härma mej men,.
puss
ronjjja

DRUNK

om man sku kunna bli full av dietcoke sku ja ha slocka o vara medvetslös redan..
jag har lärt mej äntligen hur man tar bilder med webcameran så därför kommmer det mycet nu, hehhhe
Englands o irlands topmodel e mycke bättre än americaas för tyra e så fake usch tycker int alls om henne,..
usch vilka ögon

politiker

Ida har ja tänkt på jätte mycke saker, och e på jätte bra humör men ganska retligt
Okej alla andra har satt ut i sina bloggar vilka smileys dom avskyr, men jag sätter dom jag tycker e så dumma och fula ok här har ni dom. XD :P
om ni ser ett kex som är lite ätet så måste ni äta det så tänker jag annars är det ju så himla lessamt för kexet som måste vara ensamt
okej jag erkänner de va ja som to första biten men jag gjorde de för att få bättre samvete att äta hela kexet...^^

nu känner jag mej hemma, har fått koka själv nudlar puss
min tumme har nått fel men jag är snygg
om ni vill imponera på mej bjud mej på detdär eller sushi, sojalukten fick mej att längta efter sushi.

SNART KOMMER JAG HEM TILL FINLAND !!!! JAG ÄR TAGGAD FÖR JAG SKA LÄNGST UT I SKÄRGÅRDEN OCH TÄLTA MED REBECCA ELVSTRÖM aka. pruttfia  menmen akta er

mittbena

Jag tror jag skulle kunna tänka mej att vara supermodell.


jag skulle klara mej superbra, tycker inte ni också?? hahah nejtack säger ja bara :DDD

puss
Ronja

ps. faktiskt ett ganska långt inlägg o.O ds. nej ds. är fånigt va betyder ds? jag vet att ps är post scriptum men vad är ds? halo

friends

Vet ni hur jag har funderat på att om ni nu så gärna vill veta om hur jag tänker om mina 4 vänner hmmmm haha okej ni kanske inte gör det men jag kom på den perfekta idén !

Mando-Bror-andra hjärnhalva u know tjena hei bra urbra
Ninja-best friend <3<<3<3<<3<3 hihi
Linn-syster together forever möffohahha
Heidi-soulmate skrattar du så skrattar jag hihi
Tänker faktiskt bekänna en sak att jag åt världens godaste glass just :o ojojoj ! faktiskt skottlands bästa
de va jätte gottdttdt
Vet ni vad ja börja fundera när jag såg Bob the builder? nej hur skulle ni kunna veta de, ja men på svenska heter det byggare bob på engelska bob the builder och på finska Puuha Pete. borde han inte heta nånting som typ hmm
Pete rakentaja? eller rakentaja Pete?
puss
Ronja

jag visste int..

... att jag har lockigt hår, eller ja i alla fall lite på några få ställen känske inte syns men jag blev glad
ps.väldigt sexiga bilder och ps.2. jag tycker det är jätte nödvändigt med mina onödiga inlägg

bilar

Bilar, bilar. ok har aldrig varit intresserad men har nu suttit 1-2 timmar och sett på ett program om bilar nu vet jag äntligen (sarkasm) hur en cadillac fungerar och hur bra dendär nya fiat lilla bilen är.. seriöst ok ja ska snart och äta glass
jag försöker vara söt
ps. sad programmet tog slute exakt NU sosad..

You can find me on a table full of vodka and tequila

Usch, första gången jag tänker på vad jag skriver för rubrik, haha ! okej mamma kommer inte gilla vad jag pratar om nu, haha ! men okej de flesta av er har väl smakat på tequila detdär med saltet och citronen blabla men en gång skulle vi ta just så med tequila men vi hade inte citron men så trodde vi vi var smarta när vi hittade citronsalt och jag kan faktiskt säga att pröva INTE på det, fyfan mina ögon tänkte sprängas det var så surt och beskt och äckligt på samma gång, haha och det värsta var att dedär citronsalt kornen var ju hur stora som helst och jag tog ja ganska mycket, nejnej herregud.
usch
Menmen nu ska jag gå ut i solen gud vad varmt de är där ute, var just på lång länk + hårt gympass och drack typ 2 liter vatten efteråt, haaha ojoj vad skönt med sol och värme, kanske trög uppdatering, måste ladda datorn sen kan jag ta med den ut, men nu gå ni andra också ut fast jag vet inte om det är varmt hos er men det kan ju ändå inte skada
puss
Ronja

I felt happines

EN av mina mest lyckliga dagar i mitt liv !
ps. borde kanske läsa boken pånytt

I just came to say hello

What you did to me boy, I can't forget If you think I'm coming back, don't hold your breath

+ en korkad musikvideo!

Best before end

OJoj nu är jag tillbaka, internet har varit ganska dåligt så har just och just igår hunnit in på datan satt på datorn och internet men sen dog uppkopplingen.. typiskt.
Var igår på barnkalas och Graduation party för Linsay efter det ! här är en bild på outfitten :) älskar skorna !

Menmen ojoj jag svettas här jag ligger på gräset utomhus och vi ska ha ett BbQ party lite senare men nu bara slappar jag i gräset med iPod & Diet coke ! här en bild med webbcameran ^^,
haha sådär soligt är det !
Haha, vet ni vad ! En vanlig coca cola burk innehåller 139 kalorier ! men Diet coke innehåller bara 1 kalori o.O weird, såklart jag väljer Diet coke då, haha!
puss
Ronja

throw the ball !

Var idag först i Toys R us och efter det hann jag faktiskt gå i mina butiker;) såhär är bilder på vad jag köpte !
+hårförlängningar :)

blommigt

ojj,ojj har glömt att visa upp en ryggsäck jag köpt :) eller ok, mamma..

smile and the hole world will smile back


oh nana what's my name, i'm on a boat

OJoj, se på denna underbara uppfinning jag också vill ha >.<
iPad 2♥

hello I'm mr. Snorlax

Vi vet hur det känns att villa bort ett tag, lämna allt bakom sig och när man kommer tillbaka starta allt pånytt !
När jag kommer hem tänker jag glömma alla er som bara gör mej besviken och ledsen, jag tänker vara med de som gör mej glada och får mig att skratta.

För sen när jag och Mando kommer hem då smäller det ;) Hon skall nämligen till San Fransisco!! woow säger jag! Men när vi båda är hemma börjar våra bästa liv everr. tack för mej
puss
Ronja