cyklaaa

Jag är ganska konstig men jag gillar verkligen att cykla :--) Men det känns faktiskt så ankopplande ! Så ja slänger upp en bild där ja cyklar :--)

puss
Ronja


wear a dress day

Det är ju den dagen imorgon hmm har ingen aning om vilken klänning jag skall sätta på mig, kanske cupcake klänningen har använt den senast kanske på sportlovet ? No ja vi får se :--)

puss
Ronja

bilden är bakifrån, men nja jag vet inte riktigt är lite trött på den :----)


SOLIGT

Ojj vad glad jag blev när jag vaknade ! hann faktiskt sola mej en halv timme innan skolan börjar eftersom vi började 10 :--) och efter skolan stack jag nästan genast till stranden och kom hem först just för en stund sen !:) Så varmt var det faktiskt ! Jag vågade idag igen simma ! :---)

Man märker liksom på allt sätt att alla är glada när det blir sommar för mitt i allt har alla blivit på gott humör så det är ju en positiv sak !

pusss

Ronja

hahahhahha

nja hej på bilden men på ett sätt var det mysigt med snö eller lixom på våren när det var snö+ sol ! Sånt gillar jag :)

puss
Ronja

orkade inte redigera


smycken

har ingenting och göra så jag letar runt och kollar om det skulle finnas fina nya navelsmycken till sommaren för mej eftersom den jag har nu är vanlig ljusröd hehe men jo slänger upp ett par bilder på några fina :--)

puss
Ronja





hehe för coca-cola älskare :--) tyckte den var komisk så ja slänger upp en bild på den också :)


the ugly truth

Såg faktiskt på den idag, och den var mycket roligare än jag trott  ! nån annan som sett den ? om inte, så rekomenderar jag den ! Jag skrattade många gånger högt för mig själv :--)

puss
Ronja


great

Just när jag håller på och skriver ett arbete på datan så stängs den ju såklart av-.- hur jävla teknisk får man vara ? Nåjo ja får väl börja om igen, ni får vänta er ganska många onödiga inlägg nu på kväll-natten för jag har inte så kul:--)

puss
Ronja

eurovision song contest 2010

Nån som tittar på det ? jag orkade faktiskt inte det här året ! Intresserade mig inte alls, tycker inte heller att låtarna jag har hört är så bra, det var bättre förr, jag kände mej lite gammalmodig i det där uttalandet men jo :--) ni förstår vad jag menar ?:_)

puss
Ronja


tråkigt väder !

Hela dagen har det varit samma tråkiga gråa väder :--( Men förmiddagen var jag i åbo köpte nya fotbollsskor skydd och sen fick jag nog med mig vanliga kläder också :--)

Nu hela kvällen har Jutta varit här, eller ja hon stack faktiskt hem ganska just, men inte så mkt kunde man göra vi hyrde film och pratade. Men nu känner ja mig ganska så ofräsch så ja tänker hoppa i duschen!

puss
Ronja

Lördag

Ja som sagt så hann jag inte alls blogga igår eftersom hela dagen gick åt till skola, sitta i buss match och sitta ännu mera i buss :---) Men det var det verkligen värt ! Vi vann matchen 3-0 och vi spelade riktigt bra ! så nu leder vi igen serien och det är vi alla glada för !:))

Dagen har ju faktiskt nyss börjat men jag har redan hunnit vara 2 timmar på gymmet, duschat gjort mig i ordning och städat hela mitt rum ! så nu är jag ganska stolt över mig själv :---) hehhe men jo nu skall jag kanske borda hitta på nått vettigt att göra idag ? även om vädret ser lite ledsamt ut men vi får hoppas :)

men nu sticker jag till åbo en sväng :)

puss
Ronja

sommartider



heheh vem längtar inte till sommaren ?

har inte orkat :---D

Förlåt för usel uppdatering ! Men har varken orkat eller haft tid att trycka på knappen som sätter igång min dator inte har jag orkat idag heller och det är just därför jag är på mammas data :)

Inte så mkt speciellt, har varit på pump& spinning idag och senare titta på tps fotbollsmatch, imorron blir det knappast mera inlägg heller eftersom vi har match i björneborg och kommer hem sent på kvällen så ni får ursäkta mej ;(

snart är det sommarlov, sen har jag tid att uppdatera !!

ha de bäst !
puss¨
Ronja

sovasovasova

Jag har märkt att jag ofta sover i ett sträck kanske 4-5 timmar men sen efter det vaknar jag allti en gång i timmen, det är nästan skrämmande eftersom jag ser på klockan alltid, varje natt klockan 3.11 sen 4.11 5.11 6.11 osv, läskigt :---) men nojo nu ska ja lägga mej, känner mig ganska så trött ses imorgon då !

puss
Ronja

slänger in en gammal bild som är vintrig och när jag ser på den inser jag hur mycket jag INTE vill att det är vinter :)




SOMMAR 2010

Snart, snart ja riktigt snart behöver jag inte sitta mera i skolan på timmarna och halvsova medan jag lyssnar på nånting som inte alls intresserar mig, men sen när det är sommarlov då ska ja ha kul, njuta av varje sekund, försöka få bara goda minnen av denhär sommaren, för hittills har det ju varit riktigt bra väder ! Utom nu i början av denhär veckan så har det varit lite kallt, men annars bra !

puss
Ronja

bevis på att jag faktiskt har simmat ! :--D men jo som ni ser på min miin så var det ganska så kallt :)


iPhone eller toalett?

när jag läste tidningen idag på morgonen trodde jag faktiskt dom skämtade med mig om att efter en undersökning har det visat att för människan har iphonen börjat bli viktigare för människan än toaletten, nej nu tycker jag det har gått för långt, jag kan inte annat än att skratta :----D


puss
Ronja



sista provet avklarat !

Sådär ja, då var sista provet på årskurs 8 avklarat, hehe vi får väl se hur det gick eftersom det var kemi och alla som känner mig vet att ja kemi kanske inte riktigt är en av mina starkaste sidor, men nåja huvudsaken att jag blev godkänd !

Var nyss och tittade på landskampen Finland-Schweiz finland förlorade men jag vet inte med hur mycket, kanske det var 3 eller 4-0 nej jag vet inte :--) De som spelade i lagen var lixom 15-16 åringar så ja ni kanske förstår varför jag inte riktigt koncentrerade mej på resultatet, nej skojjade bara :---D

puss
Ronja

paris

Ja, dit vill jag faktiskt igen, gud så kul det skulle vara !


resfeber

Har verkligen sjukt stor resfeber eller vad man skall säga, eftersom här var just så jätte varmt och nu mittiallt har vädret ändrats och det blivit kallare, så jag vill utomlands, bara slappa på en strand nånstans och inte behöva tänka på skolstressen ingenting ! kan ni ens tänka er hur skönt det skulle vara just nu?

puss
Ronja

ungefär sådär skulle det få se ut  !!!!


staffettkarneval 2010

Igår var det då staffettkarneval, vaknade 4.30 för starten var redan 5.30 och man skulle vara där kvart över men det var verkligen värt att vakna så tidigt !

Vår hejjarklack vann pris för bästa hejjarramsa så det var verkligen kul att det hände, så imorron i skolan får vi sitta där och äta vårt prisgodis vi vann :--) 

puss
Ronja


datorpaus :----D

Jag har faktiskt haft datorpaus en hel vecka ! och jag klarade av det ! Eller ja nästan :---D jag har ett par gånger varit på facebook via min telefon men annars har jag faktiskt lyckats bra för att vara jag :) så nu tänkte jag faktiskt sitta här vid datorn en stund före jag går ner och tittar på film med min mor :)

puss
Ronja

igår

Tack gud så kul vi hade igår ! Bilder kommer typ senare :)!

Vädret var perfekt kom till centralparken typ kvart före 2 och stack hem typ 11-12 på kvällen det var så varmt och skönt ! Lite brände jag mig på ryggen men det är inte mera rött utan nu har det faktiskt blivit brunt så vi får hoppas att vädret fortsätter vara så här fint !

Nu skall jag ut och hoppa trampolin med linn :--) Ha det bäst

Puss
Ronja

fira

Japp har inte hunnit blogga så mycket ! så fint väder ute ju ! Men nu ska jag ut och fira Jutta  ! :_)

Puss
Ronja

match igår

Hade match igår och vann igen ! Nu leder vi serien ! Tack flickor :-)♥


JUTTA 15

VÄRLDENS BÄSTA JUTTA FYLLER 15 IDAG ! HA DET BÄST VI FIRAR DEJ SENARE :) ♥


gillar inte rubriker

Jag gillar faktiskt inte rubriker som ni kanske har märkt:)

Men nojo hann inte alls blogga igår, men idag köpte jag avslutningskläder :--) + lite annat Sen inte så mkt annat speciellt var och såg på en match och nu vet jag inte så mkt mer ska väl se på tv lite och så men ha de bäst !

puss
Ronja

snabbt inlägg

Kommer nu ett snabbt inlägg så ni vet att jag lever :--)

bakade chokladmuffins åt mamma morsdagen till ära jag tror i alla fall hon blev glad :) Nu ska jag smaska på dom+se på Wallander och njuta av vecckoslutets sista dag !

puss
Ronja

bowling

Var med laget idag och bowlade först och sedan äta :--) Kul var det att ha nästan hela laget samlat på annat ställe än planen :)

Vi hann vara ungefär 20 minuter bara i stan men jag hann i alla fall få med mej en blus med diamantdetaljer och lite axelvaddar på armarna orkade inte ta bild men i alla fall :)

Kom nyss hem utifrån var kallt och dåligt väder! vi satt under ett tak och väntade så det skulle regna men det slutade inte så vi sprang in istället då :--)

Ska snart lägga mej börjar bli ganska trött faktiskt, btw det är ju faktiskt morsdag imorgon, har ni tänkt fira den på något speciellt sätt ? Vi brukar inte så mkt men typ äta lite finare middag och så men kanske jag skulle kunna baka en kaka åt min mor? nåjo vi får se, hoppas hon inte läser det här :--)

ta hand om er !

puss
Ronja

strike

gammmal låt:--)



låten är ju rätt så gammal men väcker upp gamla minnen :)

marabou polka

Smakade nyss på den nya Marabou smaken polka :--) Riktigt god faktiskt smakar som polkagris där inne, men det är väl inte så konstigt eftersom den heter polka :) Och så dricker jag faktiskt mjöd, jo ja vet kanske lite sent, men.. Det är väldigt gott:)

puss
Ronja



veckoslut

så var det veckoslut igen då:--) hann inte blogga tidigare idag eftersom jag först inledde veckoslutet med en kvarsittning sen iskall match i regn och ännu efter det släpade jag mig till planen för att se på annan match:--)

Inte så mkt andra planer för veckoslutet än att imorron bowla med laget + städa Smarkets gård på morgonen :--) Men kul bowlingen i alla fall :--)

puss
Ronja


japp

Har inte hunnit blogga nu heller men det är bara träningar hela tiden :/

Men en positiv sak är att det är veckoslut snart+ SOMMARLOV !

puss
Ronja

zumba

Var nyss på Zumba med Laura ! gud vad kul det är!:--)

pusss
Ronja


regnregnregn

Var är det fina vårvädret man fick njuta av här senast förra veckan ? Nu bara regnar det och slutar inte eller det är sånadärna konstiga skurar som ingen riktigt orkar med, men ja sån är väl våren :--)

Längtar sjukt mycket till sommaren -10 !

nu ska jag koka te :)

puss
Ronja

saknar



saknar när det var vi 3 mot resten av världen :-----)♥


så kul

seriöst det här veckoslutet glömmer jag inte i första taget!:)

Idag då först på dagen ute sen på kvällen kom alla möjliga så körde vi runt i pargas men nåjo imorgon match så ska snart lägga mej:)

Lovar att hålla er me uppdaterade under veckan !

puss
Ronjaa

1 maj

Glad första maj eller vad man skall säga?:)

Tack för en riktigt kul kväll igår faktiskt ! Roliga människor och allt det var kul trots vädret !

Inte så mkt speciellt planerat idag hitta på nånting roligt emot kvällen tror jag men nu ska jag göra mig i ordning !

puss
Ronja