we're young and we're booored

Imorron äntligen får jag träffa Mando och göra nånting kul eller okej måste vara inomhus men vem bryr sej oj vad kul med lite omväxling ! :)

Nu ska jag titta klart en film sen sova riktigt länge så går tiden fortast

puss
Ronja

ps. ha det skönt i skolan ;)

Nej, jag är inte pillerist

Haha, måste bara fota mina mediciner jag äter för det ser så komiskt ut med så där mycket piller, hahahha !

usch

Tror jag faktiskt nästan aldrig har varit såhär sjuk känns som om jag hela tiden tar någå slags olika piller har 3 olika mediciner ojoj, det här är jobbigt+ att jag känner mej extra konstig när jag är stolt över mej själv efter att just faktiskt ha druckit 2 glas vatten utan att gråta, oj vilket framsteg tänker ni, men det är det faktiskt ! känns som ett lock över halsen och som om allt man försöker svälja kommer upp igen, nu ska jag bara sova och sova ta mer medicin och bli frisk för ti veckoslutet måste jag vara frisk !


Det här inlägget blev ganska angst, haha men så fort jag orkar och har energi lovar jag att blogga men nu ska jag bara sova bort denhär sjukheten

sköt om er allihop !
puss
Ronja

En bild på en konstig tid i ditt liv

Minns fortfarande den här kvällen 1 och halvt år sen men haha den kan man sejja att nog var en konstig tid i mitt liv!

What are words If you really don't mean them


Ojoj vad söt sång jag har lyssnat på hela dagen !

I wanna make you sweat

Dagens sång

like a Jersey shit

Tisdag igen, känns som om dagarna går så fort att man inte hinner med :D menmen ska snart gå iväg till skolan men eftersom jag gjort mig iordning redan så kan ja ju sitta här en stund :)

Ganska stressig dag igår så hann inte mycket blogga, haha ! men idag har jag inget speciellt utom träning nångång sent på kvällen.

Börjar bli smått trött på dethär med att vara sjuk, var på spinningen idag på morgonen och varje gång jag skulle dricka så det känns som ett lock över halsen så nu kan jag inte svälja nånting, ojojoj tycker jag skulle kunna bli helt frisk snart :)

puss
Ronja

btw. jag saknar showen, kan inte fatta att det redan har gått 1 år :O



Dirty situation


OJOJOJ

Har inte riktigt bloggat alls under veckoslutet, men fredagen var väl som den var hade ganska tråkigt eller de blev roligt för att vi hade så tråkigt med Uuvi och Viivi.

och igår var det igen då fest denhär gången hos Matti, helt kul var det !:)

Men nu är jag jätte trött + att vi har 5 timmars tränarskolning med träning om 40 minuter så vi får se hur pigga alla är eftersom alla typ var där igår, haha !

ha en skön söndag !

puss
Ronja


Nästa veckoslut kommer bli bäst för då är också bästa Mando i Pargas ;)


En bild på någon i din familj


jag ÄR svag för skor


never felt like this before

Alltså okej, varje gång Britney Spears har nån ny sång blir den jätte känd, samma sak med typ Rihanna, men vissa människor har väl bara det, även om nästan alla sånger påminner sjukt mycket om varandra ?

Igen en ganska ny Britney Spears låt, Till the world ends


stop stealing my heart away

Jag börjar bli trött på det här med att vara sjuk, har inte varit i skolan på hela veckan och det är redan torsdag idag, ojoj tror faktiskt jag aldrig har varit borta såhär länge, och oj vad tråkigt det blir till slut det ända som är roligt är ju typ att man får sova så länge man vill ? för jag har sett alla filmer som kommer på filmkanalerna osv, haha men hoppas jag kan gå till skolan imorron det är ju fredag och då måste man ju vara frisk, eller hur ?



(jag vill ha sushi, det här var en vink till min mamma ifall hon läser bloggen nu på dagen, haha)

ojoj men jag har hunnit faktiskt med att städa mitt rum och gått igenom och vikt alla mina kläder det tog inte bara nästan 6 timmar.. haha men nu är det ganska städigt i alla fall, + att jag hängde upp bilder på några kompisar på väggen det är inte alls klart ännu men såhär ser det ut just nu i alla fall !


Hoppas ni haft en roligare vecka än mej! puss Ronja

Tivoli Cup

Det var faktiskt en av de bästa resorna i mitt liv, även om den bara var till Danmark med laget men oj så kul vi hade, snart redan 2 år sedan.. men på sommaren åker vi igen på turnering med laget.

bild därifrån

Igår när jag städade rummet hittade jag armbanden man måste gå runt med där och det var faktiskt ganska ledsamt att slänga det, men till sist tänkte jag bara, att vadå det är ju endå bara ett armband, men oj så mycket minnen det kan innehålla !



SOMMAR 2011

Jag längtar så mycket efter sommaren att jag snart blir trött på mig själv och mitt gnällande, haha ! Känner på mej att det blir den bästa hittills ! :)
+ att vintern suger eftersom man ser så tråkig ut då ! och man kan inte ha lika fina kläder på sej eller jo man kan men jag tycker inte precis varma kläder är så snyggt så man blir jätte tråkig att se ut på vintern och jag bara dör när jag ser på alla sommar outfits :(
lookbook

tusen gånger starkare

Fortfarande sjuk, inget intressant ligger bara hemma och snorar ihjäl mig. Ska se om jag ska titt på denhär filmen jag fick eller kanske vi skulle titta på den tillsammans med Mando.


här kommer i alla fall trailern :)

puss
Ronja



En bild på dig själv

hahaha

vet ni vad ?

DET ÄR BARA 17 DAGAR TILLS JAG OCH MINA KOMPISAR FÅR SE DENHÄR UNDERBART HÄRLIGA MÄNNISKAN I ÅBO ;)

bloggpaus över

Har haft en bloggpaus nu här några dagar för ingenting på blogg.se har fungerat som jag vill eller ofta när jag har skrivit ett inlägg och skall lägga till en bild har bilden kommit, men inte själva texten i inlägget. så då hade jag en liten paus och nu ska vi se att jag har tålamod att försöka lösa det ! :) dethär inlägget lyckas bra får vi hoppas?

Annars har det varit ett helt lyckat veckoslut, gårdagen var ganska trevlig men samtidigt annorlunda, kul att ha kul med roliga mänskor !:) men nu känner jag mej bara ännu mer sjukare och trött men det var det värt!

ska snart sticka iväg och träna lite lugnt, får se hur det går hoppas jag inte blir supersjuk.. men vi får se ha en skön fortsatt söndag !

puss
Ronja



ojojoj nu funkkar det ! wohooow

En person du umgås mycket med

De är faktiskt ganska många men en som jag umgås ganska mycket med är t.ex. den här underbara männiiskan


dagens video


ny utmaning

okej, jo jag vet att jag inte avslutade den förra men tyckte resten av frågorna var riktigt onödiga så tänkte ta en roligare med bilder som jag såg på Lottas blogg :)
Bild 1 Någon du umgås mycket med.
Bild 2 En bild på dig själv.
Bild 3 En bild på någon i din familj.
Bild 4 En bild på en konstig tid i ditt liv.
Bild 5 En gammal bild på dig själv.
Bild 6 En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
Bild 7 En bild som du aldrig lagt upp.
Bild 8 En person som du saknar.
Bild 9 Någon i din släkt.
Bild 10 Någon du tycker är väldigt snäll.
Bild 11 En person du kan berätta allt för.
Bild 12 En bild på din vardag.
Bild 13 Du och någon klasskompis.
Bild 14 En bild som påminner dig om gamla tider.
Bild 15 En person som du vill vara med.
Bild 16 En bild på dig själv.
Bild 17 En ovanlig bild.
Bild 18 En bild på din fritid.
Bild 19 En person som är snygg.
Bild 20 En bild på dina närmaste.
Bild 21 En person som alltid ställer upp för dig.
Bild 22 En bild på en tid du saknar.
Bild 23 En bild från i somras.
Bild 24 En bild som gör dig glad.
Bild 25 En person som alltid gör dig glad.
Bild 26 Någon/några som du alltid har roligt med.
Bild 27 En bild som du alltid skrattar åt.
Bild 28 En tokig bild.
Bild 29 Den nyaste bilden på dig själv. 
Bild 30 Någon du aldrig kommer släppa taget om.

woooooow

Onsdag slut igen imorron torsdag sen fredag, haha ganska logiskt ! men gud vad kul med veckoslut igen ! Påkommande ett riktigt roligt veckoslut :)
Var efter skolan en sväng till Mando sen hem och resten av kvällen var jag barnvakt, helt kul och dessutom roligt att få lite pengar ! :) Inget speciellt annars ganska normal dag, sköt om er !
puss
Ronja



i hope you dont mind that i put down in words how wonderful life is now your in the world

har inte lyssnat på den på länge och kom faktiskt ihåg hur söt den är så det får bli dagens sång då :)

puss
Ronja

raise your glass if you are wrong

Kan faktiskt erkänna att först förstod ja inte nånting av dendär tsunamin i Japan, men nu gick det upp för mej hur hemskt det är + att nu hör jag precis denhär sekunden i radion att det dessutom har sprängts ett kärnkraftverk, ojoj vad händer här näst ? går världen under 2012 ? ingen aning faktiskt förr trodde jag inte alls på det men nu? jag vet inte vad jag skall tro förstår inte riktigt ens hur sånt kan hända?!
Lite positivt så här på morgonen ändå är att solen lyser och det ser faktiskt riktigt vårigt ut där ute ! Kanske man kan sätta på sig vårrocken till skolan, haha bara för att få känslan även om jag kommer frysa !
Använde faktiskt converse första gången för i vår på fredagen, jag tvingade mej själv att gå med dom och när jag kom in ville jag nästan inte erkänna för mig själv att mina fötter hade förfrusit men envis som jag är så tänker jag sätta på vårskor också idag, haha!
snart ska jag börja gå mot skolan, ha en jätte bra dag !
puss
Ronja

2 ganska söta bilder från i fredags. hehe




never give up

Jehepp, inget bloggande igår, hann helt enkelt inte stressade bort hela dagen, haha.

börjar faktiskt känna mej mycket friskare bara rösten och halsen som är helt fucked up haha jag var faktiskt på spinning nu på morgonen gick helt okej men det kanske beror på att luften där inte är kall så de tar inte lika ont i lungorna:)

ha de bäst !

puss
Ronja

<3


I'm in love with my crazy beautiful life

Imorron måndag igen... suck

när jag vaknade kände jag mej igen hur sjuk som helst, somom jag inte borde bli frisk redan. nåjo men har bara vilat hela dagen var en sväng till Åbo gjorde absolut ingenting bara åkte bil till flygplatsen och tillbaka, nödvändigt? njaa kanske inte riktit !
Alltså vet ni hur sjukt mycket jag längtar till sommaren när jag ser på alla bilder och tänker bara på alla kläder man kan ha på sej, okej det kan man nu också men det är så kallt, haha och allt man kan göra ! man kan vara ute utan att frysa gå barfota, nej nu ska jag sluta vara så entusiastisk haha vilket ord försökte leka smart igen en gång..

men ha en bra kväll och morgon.
puss
Ronja

old times

Ojoj det här höll jag alltid på med förr varje dag, haha och nu ska jag göra det igen :)

Mario, kanske ett av världens roligaste sötaste och lättaste spel eller inte lätt men när man lärt sej det och har smart som har jätte fins fusk koder haha ;)

nej men nu ska jag spela en stund ! :)

puss
Ronja


SÅ SER MIN DATORSKÄRM UT JUST NU, GANSKA DÅLIG BILD.. MEN :)

JAG+MANDO+EN BURK MED GRÄDDE.

HAHAHHA HÄR SER NI RESULTATET FRÅN IGÅR, INTE SÅ BRA NEJ :)

ahaaa you know what it is

Hejjj på er alla söta lördagsbarn.

Var sjuk igår hela dagen också eller borta från skolan,så jag passade på att baka olika sorters cupcakes,haha:)

Senare på kvällen kände jag mej inte så sjuk så jag bestämde mej för att inte ligga hemma och vara tråkig så efter måånga om och men va vi skulle vara så landade vi till slut hos Jutta, haha. Riktigt kul kväll faktiskt ! Penskus sweet 16 grattis grattis :)

Men nu är jag hemma och ska ta de lugnt en stund men sen säkert ut nånstans de e faktiskt ganska fint vårväder, hehe men ha en jätte kul lördag :)

puss
Ronja
några av dom halvfärdiga :)



swwet 16 grattisgratttiiiss

och några till roliga bilder :)





we're going somewhere you've never been before


mina minnen höll mej uppe varje dag

Börjar tröttna på att inte göra nånting, har varit hemma hela dagen men har inte gjort absolut nånting, har haft datorn på brevid mej men har inte orkat vara på facebook eller bloggat. haha

Men måste verkligen vara frisk imorron ! och det tror jag jag är, haha men nu ska jag bara sova mer så ni får ursäkta mej för den verkligen dåliga uppdateringen, vi får se ifall den är bättre imorron :)

gonatt !
puss
Ronja
några söta bilder hehe så inlägget blir lite mer roligt :) eftersom jag själv inte är speciellt rolig just nu

pretty pretty please

Såhär kommer min kväll att si ut eller kanske morgondagen också:)

okej..... jag har ätit ena apelsinbiten och den andra också okej jag har ätit alla redan , hehhe

puss
Ronja



not enough

Sjukdag idag, alltså inte sjukdag men sjukdag för min del när jag är sjuk, haha.
Vi hade bal i skolan med finska skolans 9or helt okej roligt var det:)
Jutta kom hit efter skolan och var här bara hela dagen ganska kul att vara med mej som inte gör nånting haha för omväxlingsskull jepp sånt e de !:) nu ska jag bara försöka göra mej frisk till veckoslutet ! Krya på er alla andra som också är sjuka :)
puss
Ronja
3 bilder från idag. 2 av dom fick jag av dessi :)

Don't let your dreams die

orkade inte riktigt vända ena bilden :) men nog är mina ögonstenar ganska så söta ! :)

nu sticker jag iväg på träning ni andra får ha en mysig tisdagskväll !

puss
Ronja

sånt e de sen

Läs varje fråga och räkna ner till 10 i inkorgen, De messet du stannar

på skriver du som svar sen fortsätter du från de messet du stannade på :)

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

tuo mun reppu ruokalaa huome :D oon siel jossai nauloil heilumassa. olin tänää kuumees sen takii en ollu koulus.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

rispect. party on ?

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

juppiduuuuu, saaks sinne tulla sit? ja mimmost lössii siel on sit ? Mandol siis

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

VÄRLDENS KONSTIGASTE...............................

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

ok. ilmottelen jos löytyy jotain

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

oon paras :D

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

misssss te meetteee ja kenenkaaaaaaa????????

8. Vad vill du höra mest av allt?

ahahhahahahhahahha;) vem annan tänkt du då :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

ostiks te paljon viunaa laivalt?

10. Din romantiska replik?

Kom o öppnaaa!

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

e nu vid hese :D

12. Vad skulle du säga om din bästa kompis var en tjuv?

mies eikä mikään mikkihiiri !

 

 

Haha hittade denhär ganska IQ-befriade listan på Lauras blogg så för att ha lite variation på inläggen så fick ni nu dethär random inlägget men ibland blev det faktiskt ganska passande meningar haha skrattar för mig själv :)

 

puss

Ronja


mardi

Hejsanhej nu är det tisdag, faktiskt fastlagstisdag ! Idag är det då meningen att man ska äta sej riktigt fet och sedan fasta ända till påsk ? haha nej det har jag nog inte tänkt göra ;)

Var nyss en sväng till Jutta, slöade framför tv.n bara, haha och nu ska jag bara fortsätta med det ända tills träningen börjar:)

nu ska jag äta fastlagsbulle eftersom vi inte fick det i skolan , -.-

puss
Ronja

15 saker som du kanske inte tänkt på

Jaa här kommer faktiskt några saker som jag hittade när jag bara letade runt på internet på absolut ingenting, kan vara onödigt men den är konstigt nog faktiskt sann !
1.Åtminstone 5 personer i världen älskar dig så mycket att dom skulle kunna dö för din skull
2.Åtminstone 15 personer älskar dej på något sätt
3.den ända orsaken till att nån skulle kunna hata dej är för att han eller hon innerst inne är avundsjuk på dej över nånting
4.ett leende från dig kan ge lycka åt nån som kanske egentligen inte tycker om dej
5.varje kväll är det nån som tänker på dej före han/hon lägger sig
6.du är nåns liv, det finns någon som avgudar dej
7.om inte för dej, kanske det finns nån som inte skulle leva
8.du är speciell och unik
9.någon som du inte ens vet att existerar älskar dej
10.när du begår det största misstaget nånsin, kommer det alltid nånting bra av det i slutändan
11.när du tror världen har vänt ryggen mot dej är det högst antagligen du som vänt ryggen mot världen
12.när du tror att du inte ha några chanser att få det du vill ha, får du det antagligen inte, men om du tror på dej själv kommer du få det sooner or later
13.kom alltid ihåg de positiva komplimangerna du fått, glöm de dåliga de som säger det är bara avundsjuka
14.berätta alltid vad du tycker om han/henne du känner dej mycket bättre efteråt !
15.om du har en alldeles underbar vän, låt honom eller henne få veta det !
puss
Ronja
ganska söta nog

open my eyes

så söt sång !

Kom nyss hem från fotbollsmatch känner mej bara ännu sjukare borde ha blivit hemma och sova, men snart får jag som tur sova en lång natt, imorron skola igen då jag ska skärpa mej verkligen, bara måste !

puss
Ronja

tillsammans är vi..... nog ganska snygga





just the way you are

Han är ju bara för söt och lillasystern ojoj ♥


aswfp

Söndag,söndag. usch egentligen hatar jag söndagar !


Jag kom hem runt halv 3-3 men måste stiga upp runt 9 eftersom jag skulle sjunga åt mamma som fyller år idag, så känner mej inte så pigg just nu+ att jag är sjuk så det är ju jätte kul.. eller inte, får hoppas jag inte har feber senare idag, får knappast spela när vi har match men att titta skadar ju aldrig !

Gårdagen var jag med Mando hela dagen eller joo senare fick vi sällskap av roliga mänskor, var också en sväng på hemvägen till Becca, men annars hade vi chill roligt på vårt eget sätt som vi brukar ! :)

puss
Ronja

Hon är bäst


we just wanna make the world dance

söt sång
puss
Ronja

why is everybody so serious?

Äntligen när blogg.se fungerar för mej är jag glad på att blogga haha;) dessutom tittade jag igenom bilder på min dator här får ni några roliga som kanske inte är så seriösa, men vem har sagt att man måste vara det ?

puss
Ronja








I wont stop until the sun is up

Hon är kanske en av världens vackraste människor ?

forget about the world

Gårdagen var bäst med Mandoo eller ja vi fick lite kul sällskap på kvällen av Ossi och Toppu jappjapp.


Borde snart börja göra mej i ordning och gå till Mando igen, det är lördag men känns som söndag är sjuk så får se hur bra det går att prata under kvällen haha men okej kanske bra att jag är tyst ibland, eller nej nu ska jag ta en kopp te och försöka tina upp min hals, haha :)

puss
Ronja


whoooo's that chick


Don't let the bastards get you down

cheers

cheers to the fricken' weekend

Torsdag idag då, vi hade vintersportdag och som omxäxling istället för att åka slalom som man egentligen ska göra på vintern så var jag och simmade i caribia :)


Helt kul att simma har inte gjort det på länge, + att dom hade renoverat, men jag märkte ingen skillnad ? haha menmen var en sväng till gymmet efter det och skall snart igen iväg på träning !

puss
Ronja

alltså jag och mando kan dethär med att stå stilla i en trappa och fota oss själva i spegeln !


bättre sent än aldrig

Haha bättre sent än aldrig som man brukar säga, ojoj har inte bloggat på jätte länge för varje gång jag ska gå in på blogg.se har det inte funkat "nåt fel me systemet" eller vad det står men nu äntligen fungerar det, så bex kan bli riktigt glad, haha !!

Har inte gjort så mkt speciellt eller joo jag har börjat skolan efter ett jätte super lyckat sportlov !

Sista lördagen var perfekt, Mando kom hem från skriban och kom direkt till mej där vi redan färdigt chillade med några kompisar, oj vad glad jag blev när jag så henne, haha vi bara hoppade på varandra och skrek:)
mina söta kompisar, haha ganska suddig bild :O
Mycket annat här det inte hunnit hända eller joo 2 underbar människor har haft födelsedag !
Fanny fyllde 15 på söndag ♥ och Laura 16 på måndagen :)♥
Fanny
Laura:)
Mycket mer finns det inte och säga allt rullar på som vanligt :) hoppas ni alla hade ett jätte skönt sportlov och nu när det fungerar för mej med blogg.se lovar jag dej Bex att uppdatera så du vet vad jag gör ;)
ganska långt inlägg .. men
puss
Ronja