It's too cold outside for angels to fly


share your dollar with me

Har inte gjort mycket speciellt idag, länkat och tränat lite + njutit av varmt och soligt väder.

eller om jag säger att jag inte har gjort nånting ljuger jag, för jag, hahha ni kommer skratta för jag är inte sån men jag har faktiskt fixat mina ögonbryn + naglar, ojojoj nu får jag vara stolt eftersom jag aldrig sjölv orkar göra det, haha!

men nu ska jag fortsätta leka med min älskling ♥

puss
Ronja
det värdefullaste jag har

TACK LINN

♥ KLOKA ORD
Don't give upIt's just the weight of the world When your heart's heavy I...I will lift it for youDon't give up Because you want to be heard If silence keeps you I...I will break it for you

Everybody wants to be understood Well I can hear you Everybody wants to be loved Don't give up Because you are loved Don't give up It's just the hurt that you hide When you're lost inside I...I will be there to find you

Don't give up Because you want to burn bright If darkness blinds you I...I will shine to guide you Everybody wants to be understood Well I can hear you Everybody wants to be loved Don't give up Because you are loved You are loved Don't give up It's just the weight of the world Don't give up Every one needs to be heard You are loved

You said I will be okayJag tror jag säger allt för sällan hur mycket ni egentligen betyder för mej, ni mina närmaste vänner det är ni som lyft upp mej när jag haft det som svårtast, ni som har ändrat den jobbiga situationen till nånting att skratta åt, alltid hittat positivt och nånting att skratta åt, såklart gråter man ibland men oftast är det skratt.
Det är er jag vill ha med mej hela livet, fast jag inte kanske pratar varje dag betyder ni allt för mej hoppas ni vet om det♥ Jag saknar er ♥ ni är alla precis lika viktiga för mej om ni tror ni är i nån ordning så för mej är ni verkligen inte, om jag nånsin är arg på er beror det ju oftast på avundsjuka eller för att jag älskar er för mycket, det är ju så det sägs, right?
NINJAMANDOHEIDILINN


ni är mitt allt hihi
hemmafester och en stulen bil

HAha !

Vi kommer alltid ha Paris


I hate that I let you down

Som jag sa bloggade jag inte alls igår, men nu är jag tillbaka, :) Idag har det varit jätte varmt, har varit ute hela dagen i solen, konstigt att det inte har regnat, haha ! Var en sväng in till Port Glasgow, men gjorde inget speciellt tittade bara. men igår var vi i Greenock vi skulle egentligen bara dricka kaffe igen men jag hann in till några butiker =)

puss
Ronjawhen I was little I had nightmares to

"Tillbaka på botten igen, efter lång längtan att klättra sig upp,
men kanske det inte var det rätta för mig kanske det är
utsatt att personer som jag, hålls bäst där nere på botten"

Läste just ut boken Ett ufo gör entré, jätte bra bok rekommenderar den !
Nu ska jag släppa tankarna och ta ett varmt skönt bad, tack för mej ♥ ps. kan vara trögt med bloggander imorgon
I just wannabe happy

Ett ufo gör entré

Usch vad regnigt väder det är ute, var på länk och kom hem blöt som en jag vet inte vad, haha blöt hund kanske :)
Annars har jag suttit och läst Ett ufo gör entré och skall nu fortsätta
haha sådär trött är jag just nu
Ha en riktigt skön söndag ! Njut och vi ses senare igen :)
puss
Ronja

min lördagkväll

Efter att ha varit på en riktigt bra bio, fått Junior att lägga sig utan skrik och alla andra också sover känner jag mej jätte flickig när ja ligger här i soffan och tittar på Bridget Jones dagbok äter choklad och dricker Diet Coke, okej jag kan medge att jag faktiskt är lite på facebook och pratar med min kära mor som jag inte pratat med på evigheter känns det som ! Skulle också villa prata med min bror, men haha det är lördag så jag slår vad om att han är nånstans just nu festar och lever livet och firar slutet av midsommaren !

puss
Ronja

möff jag saknar er också :(


Bridesmaid


Tror jag aldrig har skrattat så mycket på en film, den var helt otroligt bra, nog den bästa film jag nånsin sätt ! JAg tycker ni alla ska se den !


Efter denhär filmen vet jag definitivt vem som ska vara min maid of honor ;)

puss o hej leverpastej
Ronja

lite shopping

ar igår in till en liten stad, haha minns faktiskt inte vad den hette men den var riktigt liten, inte så många invånare, men endå ! Hade dom TopShop, Newlook,Primark och alla möjliga såna.

Och det ända vi har i Pargas, är den usla Seppälä butiken !

Nåväl tänkte visa några plagg jag fick hem, blev inte så mycket men några för det var egentligen bara meningen att åka dit för att äta lunch men så såg jag ju några butiker och jag+butiker=inte bra kombination enligt andra men enligt mej själv=UTMÄRKT, haha !

puss
Ronja
Har letat efter ett såndänt tjockt "hår,öronvärmarband" hela vintern av den där röda nyansen, ser ut som klarröd på bilden men den är inte helt, och nu äntligen hittade jag, okej ja vet det är sommar men snart kommer ju vintern, right?

puss
Ronja

this is how I feel right now


kitkat

Idag har det varit en riktig slappar dag, eller såklart har jag varit ute och sprungit och på promenad men annars har jag inte flyttat mej från huset alls ! bara suttit i den stora soffan med datorn i famnen och sex and the city rullande på i tv.n :) + min nya älskling diet coke och lite choklad kan jag erkänna ;)

Men nu ska jag titta på ett sista avsnitt av SATC före jag lägger mej. Inte så mycket intressant att berätta eller jo !

Man får faktiskt jätte bra kondition bara av att gå och leda en vagn och vägarna här går upp och ner så det är en rikig kaloridödare kan jag lova er !

puss
RonjaFacebook

jag har börjat tänka på senaste tiden, eller började tänka på det efter att jag läst solo + sett en bild på weheartit.


Egentligen, om ni alla riktigt tänker efter, hur många av era fbvänner känner ni riktigt bra och kan verkligen räkna som vänner? Jag kan nästan sätta huvudet i pant att era allas går att räkna på fingrar och tår. Hur många pratar ni inte med på chatten men då ni ser varandra i verkligheten vågar ni, ja knappt o knappt titta på varandra, möta varandras blickar eller hälsa. Även om man hatar varandra är man "vänner" på fb. Jag tycker bara det är så fel att skriva på sina statusar precis allting, jag menar enough is enough lite privatliv som inte alla behöver veta? jag vet att jag pratar mej själv i påsen eftersom jag också ibland när jag har tråkigt kan skriva nått alldeles onödigt.
Sen detdär som ofta händer mej, man är på en fest med mycket människor, men just då, man borde ju ha kul med sina kompisar så sätter man sej vid datorn där musiken kommer ifrån och börjar facebooka, men om nån frågar vad man gör säger man bara att man "försöker hitta en bra låt" oftast när man är klar så glömmer många att logga ut och då finns det alltid de där som tycker det är roligt att s.k. facerapea och skriva alla världens konstiga statusar, som egentligen är så himla barnsligt. Nästa gång ni är nånstans där det är mycket folk, passa på att titta er omkring, hur många har inte framme sina "smartphones" och checkar runt på facebook? Jag lovar er att långt över hälften blir det i alla fall. Alla eller nej ja ska inte säga alla då överdriver jag bara men många har kanske gjort så utan att ni kanske erkänner det för er själva, men jag vet att ni har gjort så, även jag. Har tackat nej för att vara ute med kompisar eller sagt att man har nått viktigt att göra och under den tiden bara spelat nått fånigt spel på fb, eller bara chattat och tittat runt eftersom det känns så hemtrevligt där på något sätt.
kände att jag måste skriva av mej lite(skulle ha kunnat skriva hur länge som helst, men nångång får det vara stopp) duktigt om ni orkade läsa, ni får gärna komma med synpunkter:)
puss
Ronja

I think we broke the law

skitcool musikvideo !

fashion police

det var alldeles underbara butiker här i Glasgow, även om jag inte alls hann gå i så många. Topshop här slog allt. Jag som tyckte den i Stockholm var bra, men nejnej där hade jag fel. oh gosh jag dog ni förstår inte ! kläderna tog ju aldrig slut ! och tusentals andra som jag får bekanta mej med andra gånger :)
Här kommer en bild med allt jag köpt, visar noggrannare när jag kommer hem och kan samla allt och så, ja hoppas det är okej.
Ha det så skönt där hemma alla ni ! :)
puss
Ronja

så kan det gå när inte haspen är på

och man (observera man) lämnar lösgodisarna ute i solen hela dagen..gucci gucci prada prada

ojoj är verkligen i guccis paradis just nu. haha som yngre uttalade jag det alltid gukki :D menmen idag fick jag

faktiskt låna en gucci väska, haha !väskan jag fick låna ;)


yo sushi

Först trodde jag inte det var sant.. Men vi åkte in till Glasgow för attt shoppa men, såklart var det lunchdags så vi

bestämde oss för sushi, när jag kom in var det för bra för att vara sant, haha ! sushin kom rullande i band, jag kände

mej som på film, ni vet man sitter och sen plockar man åt sej det man vill ha :) men man kunde även beställa mat +

sushi :)

puss
Ronja

good (rainy) morning from..

.. Skelmorlie :) ganska gulligt namn på byn vi bor i nu. Har redan idag faktiskt varit en sväng till Glasgow förde

mamma till flyget eftersom jag inte fick flyga ensam  med Ryanair då jag är under 16 år, så kom alla ihåg det att

med Ryanair går det inte :D ! menmen när jag kom hem har jag slappat och var på en skön länk.

Ska nu börja göra mej och babyn i ordning vi skall igen in till Glasgow för att äta lite sushi + shoppa i alla underbara butiker ! bilder från stan hoppas jag på att ni får se för nu har jag äntligen som ni märker i mitt skrivande hittat en adapter att lada datorn i :) men nu sticker jag
puss
Ronja

I LOVE YOU !

Emmerdale

Vet ni vad jag kom och tanka po, haha det ser ganska komiskt ut med alla bokstaver som jag inte kan skriva men vi for hoppas att ni forstor endo :) min egen dator har batteriet slut so moste hitta en slags speciell adapter att forst setta i vaggen eftersom de har annorlunda kontakter i vaggen an vi i finland :)
Annars har jag haft en jatte skon dag, po morgonen tog jag en jatte skon lank, ungefar en timme. Man verkligen njuter av utsikten har och allt annat det ar helt annat att vara po lank har en i pargas, det ar mycket mer spannande + att man njuter av den friska luften men samtidigt ar det jatte jobbigt ! Forst jattejatte jobbiga uppforsbackar sen nar man tror det gor nerot gor de liksom so infernaliskt lite nerot so man inte ens marker det, haha det ar ju just do man ar som trottast !
men jag rekomenderar VERKLIGEN er att oka till Skottland, gud ni skulle verkligen njuta av naturen ! so fort jag fixat adaptern for ni se po underbara bilder! just nu har jag nog inte nonting po denhar datorn eftersom den inte ar min, haha men ska forsoka senare ikvall se om jag hittar en son ! nu ska jag titta lite po emmerdale, haha ! (ps. ni som har titttat po det, so precis som dar finns det mycket smo pubbar och monga smo sota stenhus!)
GAAH moste even dela med mej om det att jag har kommit till Kledernas skornas vaskornas accesoarernas, sjalarnas ja allas paradis ! jag tror jag dor, ska beratta lite mer om det i ett annat inlegg !
ha en riktigt skon kvell, jag hoppas ert veder dar hemma blir bettre so ni for en riktigt skon midsommar !!
puss
en mycket glad Ronja :)

my future

Vet ni vad, jag, JAG kom in på gymnasiet, eller egentligen inte det jag ville men jag kom in på ett gymnasium ändå ! dock är de finskspråkigt får se om jag klarar mej, haha nog tror jag det !

Men vi får se kanske det ännu går att ändra så jag får gå i det jag verkligen ville gå på i Åbo :)

worst part is over

Lyssna på orden, det lönar sej verkligen ! :)
NU ÄR LIVET SKÖNT JAG ÄLSKAR ATT VARA HÄR !

haaallleluja

I'M BACK !!!

Efter en lååånglåång paus med mycket som har hänt, mycket sånt som jag kanske inte nämner på bloggen, men vi får hoppas allting ordnar sej och för en gångs skull hoppas jag även själv det och kan tala om det för alla andra också :)
Menmen goda nyheter !
• Jag är i Skottland
• Jag för sköta om det absolut bästa barnet i världen, hos honom ser man verkligen livsglädjen !
• Jag har tillgång till precis allt + lite mer här !
Så eftersom ja nu orkar skriva och har mera tid  så tänker jag blogga här och berätta om allting här och vad jag gör + dela med mig av andra tankar, men jag är tillbaka efter en månads paus, så det är ju bra ! Nu ska jag lite forska runt här i huset och umgås med den söta pojken. Har inte bilder alls nu men ni får nog kanske senare under kvällen redan nått ! :)
puss
Ronja