skönt med hemmaa =)

Hela dagen har jag bara sprungit överallt fram och tillbaka, först på fotbollsplan sen spinning och senare på Zumba toning där man har lite "vikter" samtidigt som man dansar=) kul var det ! nu skall jag bara slappna av och se på tv =)

hoppas ni haft en skön tisdag ! min var inte så mer intressant än det det stod där ovanför !=)

puss
Ronja

fan vilken söt bild före matchen på lördag ?:---D hahah


skolaskola...

JAja så var det dags igen, inte jobbig dag idag faktiskt, bara finska elevhandledning matta och tillvalsjumppa:---)

aja sen på kvällen får jag väl se vad jag hittar på ? =) Ha det bäst

puss
Ronja

Fina näsborrar jag har :--DD:D


fångarna på fortet

japp tänkte slänga in ett inlägg före jag går ner och tittar på det tilsammans med min mor :--D

Uppdaterar inte efter det eftersom jag sen måste sova det är tisdag imorgon som betyder morgonspinning för mej =)

ha det bäst =)




världens bästa Fanny

Ville bara visa en solklar bild på världens bäästa Fanny hihi :---)

Den är från vintern, tog den från Mandos fb det är hon som fotat och redigerat =)


Vampyrer suger

Jaha så var det snart dags för den premiären ! :D så kul tror ja den kommer vara helt klart min humor :--D ni vet såndän värdelös som ingen skrattar åt:---D eller?


Ny skolvecka

Jaha då var första dagen avklarad ! kom nyss hem från fotbollsträning och var efter det en sväng till gymmet på pump=) Det känns som om det var förra måndagen igår? vafan okej va snabbt tiden går !

Snart är det ju typ jul igen ? :---D Gud vad kul men först min födelsedag den 25 september =) så kul det ska bli !

nåjo inte så mkt speciellt idag skoladagen var ganska trög ... :-D men mjo ha en skön vecka !

puss
Ronja

haha så sjävklar bild ! :---D



Fanny är typ sötast ♥

-

jaa jaa egentligen så var gårdagen sist och slutligen inte så speciell ? kom hem runt halv 3-3 ? Hände inte så mkt hade allmänt kul pratade me alla och ja sånt som man gör :--)

Matchen hej gick bra =) eller ja så bra den kan gå utan bytesspelare :--D haha hela första halvleken älsk på att spela 2 platser samtidigt:---) men jaja :)

kom nyss hem från träning och har ingen aning om vad jag skall göra nu, ha de bäst :-----)

puss
Ronja

Julia är söt :-------------------------D




match

Ja så var det match idag igen då ! Hoppas det går bra även om typ hälften är skadade !:''/ men mjo var just ute med Laura och Fanny kul var det och ikväll ut och fira forneldarna med allihop ! uppdaterar säkert efter matchen !

ha en skön lördag !!

puss
Ronja




gonatttt

Nu blir deet verkligen gonatt för idag är såå trött ! Måste sova så jag är pigg imorgon ;) hoppas ni har ett skönt veckoslut !

puss
Ronja

hej jag är het


farsan

Haha ska nu se på film !

Farsan:---D


jaha

så var denhär dagen snart slut igen kom hem från en match som gick väl sådär ! Imoronn är en viktigare match så hoppas den går bättre ! Har inte gjort så mycket annat än matchen och nu sitter jag här och latar mej :---))

hoppas ni haft en skön fredag =)

puss
Ronja


faktiskt snygg ställning jag har :---D

+dagens sång



Stromae - Alors on danse

haha vet inte varför men joo :---)

puss
Ronja

dagens :--D

slänger in en bild på dagens outfit före jag sticker iväg till skolan =)

puss
Ronja


-

Hahahh sitter här och skrattar för mej själv, för nu tänker jag läsa igenom samhällslära läxan ! va fan jag har itne gjort läxor på typ eeh 2 år? nej fan det här är ett under :----D men va intressant allt med ekonomi och juridik :-----)

puss
Ronja

fredag !



Wohoou  fredag igen, har redan gjort mig i ordning men jag börjar 9 så får väl vänta en stund till, kom nyss från gymmet och snart då som sagt iväg till skolan.. Ja men dagen får gå snabbt eftersom det sen är veckoslut och imorgon forneldarna ! Gud vad kul det kommer bli? :---)

Menmen idag senare på dagen match och även match imorron så vi får önska mig lycka till :--)

puss
Ronja

tror laget var från Litauen ? :---D



hemmaa :---D

Ja så var man hemma igen efter en lång dag i Nådendal me Laura Julia och Fanny :---) haha gud så kul vi hade, bara för att vi e bäst på att hitta allting och hej :--D tyvärr förlorade Finland 1-0 men aja skitsamma kul var det ändå ;--)

Inte så mkt annat speciellt tror inte jag bloggar mycket mer idag måste sova tidigt eftersom morgonspinningen är imorgon klockan 6 så hoppas ni har det bra ! =)

puss
Ronja

LOVE




heheh:--D

Jag gillar inte att städa.... :----DD

Hahha bara måste lägga upp en bild på mitt kaos, har ingen aning om vad jag skall göra för att få det ordnat, men eftersom brorsan har flyttat hemifrån så bor jag i hans rum för att slippa se på dehär :--)


obs! bara en liten del av rummet :---D ni skulle se sängen, gaah


-

Hmmm alla tipsar olika turneringar vi kan åka på med laget ? :-----)

puss
Ronja

höhö sommaren 09?


wigjäögwjij

Tror seriöst min dator hatar youtube, men nåja vilket stort problem :------) haha men mjo har inte uppdaterat så mkt hade så mycket allt igår,

Var idag på morgonen en sväng till gymmet och i skolan hade vi skolfotografering, gick väl sådär, har faktiskt ingen aning ännu=) menmen lägger väl upp bilder när jag får dem ! :--)

Senare var jag på Sverige-Finland landslagsmatch för 95or alltså pojkar hehhe :---) KUL det :)

resten av kvällen tänker jag bara ta det lugnt vid datorn ! ha det bäst

puss
Ronja

snygg bild kröhömm när Ronja och Linn goes ballett nångång på Aktia Arena på sommaren ? :---D hahha nej fan



Gonattt

Imorgon skola igen så  nu tänker jag lägga mej så jag ska vara pigg imorgon !:) Kommer eventuellt en bild på outfiten för dagen imorgon på morgonen om ja hittar sladden !:)

hoppas ni haft ett skönt veckoslut ! gonatt !


puss
Ronja


Hultfredsfestivalen

haha så sjukt kul i bussen igår på vägen hem !:----D


klart !

sådär ja, nu har jag klippt och klistrat klart för den här kvällen =) lite kuligare att läsa i skolan när man har tråkigt på timmen kanske=joo nåjepps men ska snart ta och titta på tv och sen lägga mej eftersom deet är skola imorgon ! :)

puss
Ronja

härlig bild på härliga tjejer :) !

ny vecka igen då

jahapp så var det söndag igen då, efter gårdagens inspiration till at fota stack jag och Laura iväg och fotade lite, ska lägga upp bilder senare ikväll på det =) annars har jag varit på träning och till gymmet en stund, ganska slapp söndag idag =) Ska nu gå igenom gamla tidningar klippa o klistra som jag gillar :---) uppdaterar senare igen !:)

puss
Ronja

tyckte bilden var kul, tog den från Laura.L s fb =)



inspiration !

Fick sån inspiration till att verkligen fota ordentligt nånstans långt borta på nått riktigt öde ställe !









oldtimes goldtimes



mc mane-vitun teinit :---D



lissut-pissikset :---D



Haha småskrattar för mej själv när jag tittar på bilder med mej och Becca när vi alltid var tillsammans, här kommer några ni får skratta för det gör jag själv, men fyfan hur har jag kunnat gå runt sådär trott jag ägt hela världen och nej fy vad pinsamt men komiskt :---D





hahah vad fan har jag gjort ? Hahha kul att jag då kunde använda paint <3 när jag gjorde den :D







nej gud ja skäms faktiskt över mej själv hur jag har sett ut och hållit på, på bilderna ser det inte så farligt ut men fy vilken fjortis

solklar bild !

Så solklar text på denna bild så jag bara måste ladda upp den !


alejandro



lady gaga-alejandro

Jag lovar er seriöst att jag aldrig tröttnar på den låten !

Äntligen !

sådär ja ! Nu är jag hemma igen, har varit hela dagen i Helsingfors på match, så dagen gick åt åt det :-( tyvärr förlorade vi, men ibland måste man ju göra det också !

Annars inte så mkt var faktiskt hemma hos Iiu idag ! Har inte gjort nånting me henne på de 2 senaste åren typ ? Gud vad roligt det var !=) Kul att träffas igen ! Nu ska jag inte göra så mkt mer än att ligga och lata mej snart kanske sova lite =)

puss
Ronja



JAAH !

Jahh äntligen fick jag min skoter =) Så kul, haha men tyvärr måste ännu vänta en månad tills jag blir 15.. men aja det går ju snabbt ?! :) Mamma hade även varit snäll och köpt ett par nya vita converse åt mej tack så mycket :--)

hann inte blogga alls igår men idag hinner jag nog igen efter skolan ska snart rusa iväg ! ha en skön dag !

pusss
Ronjaa

har inte ännu heller hittat min kamera :O så får bli google bild <3 men ja måste verkligen städa idag så ni får lite roligare bilder !!





-

Nu är klockan rätt så mycket så tänker nu gå och lägga mej, eller kanske läsa nån bok? aja vi får se !

Men gud vad kallt det är ! måste ju sova med college och mjukisbyxor+yllesockor, fyfan ! :'''s nåjo man får vänja sig vid det här !

pusss
Ronja

sån minnessticka skulle man ha ;)


igen är dagen slut !

Igen är det kväll, det känns som just när jag satt här igår ! Men mjo det var så skönt att komma hem efter en kall och våt träning och det första man ser är ett stort fruktfat mamma har skurit upp =) Tack för det ! nu hoppar jag i duschen och sen titta på NCIS los Angeles !

puss
Ronja




läseordningen

På riktit jag menar seriöst att jag har den tråkigaste läseordningen man kan ha ! 9-3 varje dag, fy fan vad tråkit  ! Lite fantasi kanske ? :--D

puss
Ronja

bilden blev ganska liten men nåjo=)


regnregn mera regn

fyfan vilket väder det är där ute, helst av allt skulle man vilja lägga sig under täcket och se på gamla avsnitt av typ sex and the city eller Friends ! Eller vad tycker ni ?

Skolan rullade på som vanligt, gick ganska snabbt och timmarna var idag normala, måste snart iväg på träning i detta underbara väder så vi hörs ikväll tror jag ? :--))

puss
Ronja

snart, snart är det vinter :---)


A new day has come

Jahaapp hittade tyvärr ingen kamera nånstans i allt mitt rådd? Men senare idag får ni outfiten skulle jag tro men kan ju inte lova nånting :--)

Fick bli ett snabbt inlägg före skolan, men nu måste jag rusa för att hinna :--) ha det super!

puss
Ronja


gonatt för min del

Är verkligen sjukt trött efter denna dag, så ska väl ta och lägga mej så småningom ! Hoppas ni alla haft det super och fortsätter imorron ! bloggar eventuellt om outfit imorgon på morgonen om jag hinner :---)
gonatt på er sötnosar !

puss
Ronja

lite ögongodis ;)




tusen gånger starkare




Tack Laura, för attt du tipsade om denna film på din blogg! Har läst boken och vill jätte gärna se filmen !

puss
Ronja

Life is no Nintendo game

Jahapp så va denna dag slut, var som sagt på zumba sen ute och på planen en stund :--) Kulkul annars har dagen varit ganska ointressant ? Imorron skola igen, idag skall det ses på NCIS ! som börjar nu ojnej måste rusa !

puss
Ronja



haha tog bilden från mandos fb ;)


nytt skolår

Det nya skolåret har nu börjat och ja tkr det är positivt att man kommer i den "vanliga" dagsrytmen och sina rutiner =) så nu kommer jag uppdatera oftare eftersom jag har mera tid eller vad man skall säga, för på sommaren flyger man och far lite överallt =)

Sticker iväg på Zumba, så vi ses senare ikväll=)

puss
Ronja

Laura är söt när hon äter munk på vintern =)

sista sommarlovsdagen :--(

So sad men men sant är det jag skriver så man borde njuta till högsta grad ! Ska snart iväg på ett kalas och efter det på ett kvällsdopp någonstans tror jag =) hoppas ni alla njuter ni också jooo ha de bäst :--)

puss
Ronjaa


Skärgård

Haha, sitter på ett berg på en ö utanför Korpo =) Har lekt kurragömma nu hela dagen med 2 5åriga flickor :--D så ska snart typ titta på friends och njuta eftersom de imorgon bär av till Mandos stuga=)


Bilder får ni imorgon eftersom trådlösa internet är ganska långsamt ute här på denna konstiga ö=)

ha de bäst !

puss
Ronja


lördagen den 14

Har ofta funderat på varför det allti är just fredagen den 13 ? varför inte onsdagen den 13, nej ja vet faktiskt inte :---D

men jo det var jätte kul i Jukupark ! rekomenderar att man ska dit haha nästa gång med flera mänskor =), gick tyvärr inte att simma så mkt mest åka i vatten rutschikanor och bara leka i nåt sjörovarland för småbarn :----) Men kul var  det !

På kvällen var vi hos myyri, där jag även blev övernatten, vi såg på supernatural ett avsnitt sen orkade vi inte mera, kom nyss hem från kosmetologen och nu borde jag väl börja göra mig iordning ? nåväl, ha de bäst !

puss
Ronja




haha hittade bilden som är ifrån nyåret =)




jukupark

sticker iväg till jukupark, den nya vattenparken i åbo nu :-)

puss
Ronja


städning städning

Japp kom nyss hem från gymmet har redan idag hunnit vara på spinning, länk och zumba och nu skall jag städa mitt rum så mamma blir glad :--D haha man kan inte leva här jag lovar er det finns ingen plats man kan typ stiga på eller jo jag har grävt fram "hål" mellan kläderna som jag kan stiga med foten i men annars är det mest bara att hoppa :--)

nu tar jag och samlar ihop alla mina kläder och går igenom dem, det kommer ta en stund så jag bloggar senare idag, vi ses !

ha de bäst !
puss
Ronja

jaja

Är typ jätte trött så tänker faktiskt gå och lägga mej tidigt för att vara jag :--D ja imorgon vet jag inte, kanske shoppa med Antonia vet inte ännu får se ! men ha de super

puss
Ronja

bjuder på gamla bilder jag tittat igenom =)








haha vi är trots allt syskon (Y)




Dance like its the last night of your life !

japp inte så mkt speciellt idag, var och tittade på landslagsmatchen som idag var i åbo, finland-belgien Finland vann 1-0 :--)

och nu ligger jag här och har ingenting och göra kanske borde titta på nån film, egentligen borde man göra nått skojj, sommarlovet är snart slut och det känns som om det nu börjar ! På tisdagen börjar skolan, kan inte fatta det !:O men mjo ska försöka hinna med så mkt som möjligt den lilla tiden vi har kvar !:)

puss
Ronja



hahha hittade bilden som är från i vintras/våras :--)


i början av sommaren på aktia arena :--D





där fick ni se lite bilder jag hittade på datorn =)

american pie

Skall se på Band camp nu, har sett jätte mycket på american pie men jojo kul=)

puss
Ronja


slappdag

Idag har det varit ganska tråkig dag eller har inte hänt så mycket:--)

Dagen började så härligt att jag vaknade av en geting som flög inne i mitt rum, först i sömnen trodde jag det var en fluga men insåg sen att det var en geting, jag som är livrädd för getingar fick  panik började skrika och gråta efter min bror han var den enda som var hemma, men han bara skrattade så de resulterade i att jag sprang ner :--D ganska komiskt men hemskt när jag tänker efteråt =) men jo sen kom Heidi och vi åkte på riktigt runt i Pargas i 3 timmar :--D var och sökte efter nya drömhus :---) jaja sen var jag också till gymmet en sväng och till Antonia se på film :--) kom nyss hem och nu tänker jag vara vid datan resten av kvällen :--D

puss
Ronja

bjuder på bilder jag hittat lite blandat :--) gamla dock :--D








Resumé

Har inte alls hunnit vara på datan har haft så mycket annat att göra men kan i alla fall ge en kort resumé av vad jag gjort, på fredagen var det då dendär "kvällen" hos Myyri eftersom Mando var i Finland ! Det var en superduper kväll en av de bästa som hänt mej ! så kul hade vi ! Vårt tema var baby så alla var utklädda till det.
På lördagen hade vi match i Esbo, vann 4-3 ! Bra jobbat =) Senare på kvällen fest hos Lukas och sen övernatten hos Linn med Emmy och Laura =) på söndagen inte så mkt speciellt på dagen, träning på kvällen och sen övernatten till Heidi kul var det =) Och idag var jag på träning, sen titta på American Pie med Antonia och Fanny+prata om allt mellan himmel och jord, så egentligen har jag inte gjort så mkt speciellt =)

puss
Ronja

Jag& Mando :--)



Antonia och Jag på valborg i skolan ?:--D



färgning

Japp då var det fredag och jag har redan hunnit vara till gymmet och på länk :--) Snart skall jag till frissan färga håret det är verkligen så solblekt som det kan vara :--D ni kan få bild på skillnaden sen efteråt ! uppdaterar senare !

ha en superduper dag !

puss
Ronja


orkar inte

Jag orkar helt enkelt inte blogga mer idag, för mycket att tänka på. Ha det super

puss
Ronja

suddenly i see



Tack Fanny för att jag går och sjunger på den :---D

Torsdag !

Gud vad lycklig känsla jag har i kroppen, längtar så mycket till imoron då kommer äntligen Mando till Finland :--) Så kul att få se henne, kommer typ gråta ihjäl mej, men kom ihåg det är glädje tårar ! :--) Hoppas ni har det bra idag!

Sticker iväg hem till Heidi en stund, ha det bäst

puss
Ronja

bilden är från 7an :---D

mysmysmys :---)

Nu skall jag och min mor bara göra nånting vi 2 ganska kul ibland faktiskt ! Sticker nu ner och gör varma smörgåsar och skall se på film !

cya !

puss
Ronja

fråga inte om bilden men hittade den och tyckte den var komisk =)




flytta hemifrån

Alltså gud vad jag längtar efter att få flytta hemifrån, inte för att jag vill härifrån såklart jag vill bo med min mamma :--) Men känslan av att ha något eget, känslan av ansvar, redan att själv få gå till butiken köpa sitt eget vad man behöver få ha egna nycklar till sin egen lägenhet och ja, nån annan som känner som jag?

puss
Ronja

HAHAH  heidi är söt och jag, jag är... jag :---)


2 veckor !

2 veckor kvar av detta sommarlov, tänk så mycke man ännu måste hinna med ?

nåjo kom nyss hem från gymmet, sticker snart hem till Laura där vi ska hitta på nåt ? Senare ikväll match igen då !
Hoppas ni alla får en otroligt skön dag !

puss
Ronja




drågat hela kvällen



har drågat den typ hela kvällen ?

Club can't handle me-Flo Rida ft. David Guetta

älsk på laget

Älskar laget hehe vann solklart 3-0 mot Honka ;--) Så jävla bra spelat ! Menar det på riktigt ! Känslan efter ett mål, det lyckliga leendena, kramarna klappen skriken allting, så skönt och så  äkta ! Är verkligen stolt över er alla !




speedfight 3

Var och tittade på skotrar idag då och tror faktiskt vi bestämde oss för en peugeot speedfight 3 är inte helt säker ännu men reserverad för mig är den i alla fall ! :--)

såå kuul ! Menmen får vänta först till slutet av september föräns jag får köra:--)


gonatt

Nu ska Ronja börja sova eftersom jag imorron på förmiddagen skall gå och titta om vi hittar en lämplig skoter :---)

sov så gott och ta hand om er !

puss
Ronja

rimfest

Jaja kul har liten rimfest på facebook med Mando, gud vad jag saknar henne, helt otroligt mycket !:--) Jag gillar att vi i skolan har alltid kul medan alla andra nördar sej höhhö men lev livet

fin bild va ;)


FUNCUP

Hemma från Fun-cup, 14.e bästa laget i Finland :--) Helt okej gick det nog, kände mej bara lite konstig för varje gång jag stiger upp får jag svindel höhhö konstigt det här fast jag bara har typ suttit i soffan och skall stiga upp för att gå nånstans så håller jag på att svindla typ ihjäl haha lät konstigt men u know, aja men.. Ska nu packa upp lite bloggar snart igen !:)

puss
Ronjaa

bilden är från förra året i Tivoli Cup