sry

Sry har igen inte hunnit uppdatera men nu kommer jag inte blogga på ett par dagar, idag igen kvalmatch och imorgon fotbollsläger så nästa inlägg tror jag faktiskt att kommer på fredag kväll !:)

Ha de så bra !!

puss
Ronja

soliga dag

Gomorron på er alla ! eller kanske man ren skall säga goddag ? Har nog varit vaken ganska länge men har gjort så mkt annat att jag har inte hunnit starta datorn föräns nu :)

Vädret är verkligen soligt idag så har tänkt sticka ut en sväng, för senare på kvällen är det viktig kvalmatch för mig och mitt lag så måste verkligen vara taggad för den !:)

Men nu hoppas jag ni alla har det bra !

puss
Ronja

haha snygg bild från vintern :--)



sur ;(

är så sur på mej själv att jag inte hade med kameran på midsommaren, men kanske den hade gått sönder eller nått sånt men i alla fall hade det varit kul att haft bilder för det är så roligt att ha olika bilder som man senare kan skratta åt :) T.ex. denhär som jag lånade från Lauras blogg på mig och Linn :--)


hejj vi som försöker vara viga ballettdansare :----)

midsommmar !

Hej, påå er sötnosar ! och glad midsommar på er av det som fortfarande finns kvar ? Har inte bloggat alls under midsommarhelgen men på fredag var jag och några kompisar i Nagu och firade det där och ojj vad kul vi hade !:) Och igår var vi på stugan med Fanny. Kom gaanska nyss hem från stugan, har hunnit vara på länk och styrketränat lite och skall snart och se ifall man kan vara på stranden :---)

menmen hoppas ni har haft en jätte skön midsommar och nu tycker jag ni skall göra som jag och gå ut och njuta av det fina vädret !:)


puss
Ronja

SATC

Är förälskad i sex and the city så nu tänker jag se på gamla avsnitt före jag lägger mej

ha det bäst !, ta hand om er

puss
Ronja


shopping och SATC2

Igår hann jag ju inte blogga mer, men var occh tittade igen på Sex and the city 2 :) Jag tycker den är bra även om jag såg den andra gången så vill jag faktiskt en gång till =)

Lite shopping blev det före några sommarklänningar, kjolar shorts linnen och tröjor och ja ni vet allt smått man behöver och inte behöver :) men idag har jag inte gjort så mkt var med Linn på stranden+ hade kul och sen träning efter det till gamla gruvan med myyri,laura,antonia och Linn japp kom just hem så joo imorgon skall vi plocka människors matkassar med laget i butiken jag är där från 9-12 önska mig lycka till !:) För det värsta är att jag vet inte hur man gör ? det ända jag vet är att mjölken ska lägst ner? Jaja vi får se !:)

puss
Ronja

dålig bild på kakan jag och mamma gjorde här om dagen =)


moln !

Nej fy så arg ja blev det ända jag ser på himlen är ett ända stort vitt täcke av moln !

Jess, äntligen funkar headern rätt :---) Den är nu som den är, den får duga för ett tag så kan jag göra bättre senare men jag har nu nånting där så de inte ser så tråkigt ut.

Men ha de bäst !

puss
Ronja

sköna sol

Ojjojjjojj vad jag älskar sol ! Klockan är inte så mkt men är uppe tidigt eftersom det är tisdag:--) Skall snart gå ut och äta vattenmelon, lyssna på musik, sola och läsa nyaste Frida som kom i brevlådan igår :)

annars inte så mkt speciellt:--)

puss
Ronja


osminkad


Temakväll

Jaa då hade vi bestämt oss med tjejerna för att idag igen ha nått tema på vårankväll, så dagens tema var att man skulle klä ut sig till en pojke eller ja försöka så alla var olika sorters pojkar, sen såg vi på Dear John eftersom min snälla bror laddade ner den åt mej, haha nu kommer han bli glad :) Den var skitbra! Man grät ju typ hela filmen, oj vad jag älskar såna filmer !

Menmen inte så mkt annat då, imorron ska jag vara barnvakt igen så då förtjänar jag igen lite pengar hehe jag gillar det :---) men snart är det ju midsommar ! Vi får hoppas den blir oförglömlig !

puss
Ronja


det funkade !

Det funkade ! Hehe lappen som jag sskrivit om att jag måste starta datorn varje dag funkade faktiskt så nu är jag stolt:)

Ska snart sticka till butiken med mamma vi ska köpa ingredienser till en Lemoncurd kaka som ni får se bilder på senare ikväll sen då !:)

ha de bäst !!

puss
Ronja

bilden är från nyåret :--) hittade den i arkivet :)


alejandro



Lady gaga- Alejandro


med denna sång som har snurrat runt i mitt huvud hela dagen eftersom den hela tiden kommit i radion avslutar jag även denna dag :--) Godnatt !

puss
Ronja

kissie-kritik

Jag tycker faktiskt det är onödigt av tillexempel Kissie att kritisera Victorias klänning och se allt det negativa på en kungafamilj och deras bröllop, inom sig tror jag hon faktiskt är avundsjuk att hon inte får så mycket uppmärksamhet? för jag tycker det var fel av henne att säga att klänningen var ful och att bröllopet var onödigt och att man borde avskaffa monarkin och allt sånt skitsnack, hon kan väl låta andra i alla fall vara lyckilga? gaah jag blir så arg...

puss
Ronja

Brölloppp

Har idag sett rätt så mycket på bröllopp, och då fick jag, Jutta, Fanny och Uuvi idén till att klä ut oss till prinsessor och faktiskt själva leka prinsessor, så vi klädde ut oss eller hur man skall säga :--) med finkläder och smycken smink, håren fint uppsatta sen körde vi runt i Pargas i ösregn men när vi tröttnade gick vi till Fanny där vi så på matchen mellan Kamerun och Danmark, Danmark vann faktiskt 2-1 :)


Tidigare på dagen har jag som sagt sett mycket på bröllop med min mamma och jag förstår inte hur hon kan sitta där och gråta medan hon ser 2 vilt främande människor eller ja ni förstår liksom såklart hon vet vem prinsessan är men känner henne inte personligen, så hon sitter faktiskt där och gråter medan jag bara sitter där och viiker mej av skratt för man kan väl inte gråta för nån som man inte känner, eller ? Kanske det är åldern ju äldre man blir desto mer känslig blir man av sej ? :--) undrar hur det kommer vara på mitt bröllop om jag gifter mej ? :)

Tycker annars också synd om prinsessan Madeleine, hon är personligen min favorit ,av prinsessorna har varit det ända sen jag var liten :) och mer tycker jag synd om henne när hon ser sin syster gifta sej, för det var ju meningen att hon skulle gifta sej i höst tror jag det var ?, men då gick hennes Jonas och var otrogen som jag tycker var helt och hållet onödigt ! Men, som jag alltid sagt och fortsätter säga så förstår jag mig inte på män.

Ligger här nu och läser på aftonbladet att bröllopstårtan är 330 cm hög ! Så  nej herre gud hur? skall dom få in den utan att välta allting, nej det här kommer inte att sluta bra, eller ?:) Ja och hur skall dom orka äta upp den, kanske jag kan tipsa om att dom kan skicka den hit till grannlandet i öst....? :---) nåjo men 330 cm säger jag ännu bara det ända ordet man kan egentligen säga är: WOOOU !


puss
Ronja

bilden är inte så bra, men fanns inte så många andra :)



STOLT

Hej på er underbara människor :) ! Jag är faktiskt stolt över mig själv när jag lyckas hålla mig borta från denna maskin i flera dagar, men jag har kommit på att alla andra kanske inte är så glada över det, så jag har tänkt på att skriva och tejpa fast en lapp där de står att jag måste starta den varje dag, för vem vet om den annars går sönder :O nej skojjade bara, men har helt enkelt inte haft tid, jag har shoppat varit med kompisar och haft kul så ni kanske förstår :---))

ville bara säga det :)

puss
Ronja

jaja

Har igen inte hunnit blogga, men igår var jag hos Jutta övernatten så vi hade kul och hann inte riktigt vara alls på datorn :--) Och idag har jag storstädat faktiskt ! Blev jätte trött på min tv så jag bestämde mig för att säga adjö åt den så jag "slängde" den ur mitt rum :--) är faktiskt ganska stolt !

Sen senare var vi hoos Fanny och såg på matchen Uruguay-SydAfrika Uruguay vann 3-0 men mjoo, sen ut lite med Antonia:--) och sen det att jag kom hem har jag bara legat och titttat på gamla SATC avsnitt :)) men nu ska jag lägga mig, ses imorron !

puss
Ronja


Fotbolls VM



Jessy Matador - Allez, Ola, Ole


bara för att vårt lag typ älskar den :--) hehe men joo det låter ju som en fotbollssång, det är frankrikets bidrag till eurovisionen.

Idag har Portugal match först på eftermiddagen, och sen senare på kvällen har Brasilien så vet inte om jag hinner se båda, men jag måste ju hinna se Portugal, halloo man kan ju inte missa Cristiano Ronaldo ;)


-

förlåt !, för usel uppdatering, men jag är verkligen usel på det just nu under det varmare halvåret ! Men jag skall försöka bättra mig, men joo har väl inte hänt så mkt speciellt, hade match på fredag, vilken vi vann 3-1, SOM BETYDER ATT VI VANN SERIEN och på torsda är det igen viktig match som jag inte riktigt förstår vart vi kvalar, men det klarnar nog säkert:---)

idag är jag igen uppe tidigt eftersom det är tisdag, occh värdet ser faktiskt härligt ut! Hoppas man kan gå till stranden typ idag då :--)

puss
Ronja

bilden tog jag av Laura :--)


kaos

Det är minst sagt kaos i mitt rum, typ alla kläder ligger på golvet, 3 stora lådor med olika dvd filmer + allt möjligt smått man kan hitta i mitt rum, vill faktiskt inte slänga upp en bild för ni skulle få chock så nu tänker jag sysselsätta mig med det en stund, eller ja vi får se om jag orkar ! =)

puss
Ronja

Dear John

Bara för att jag vill se den mycket !



california girls



Katy perry ft. Snoop Dog- california girls

Pargasdagarna

Jaa, tydligen var det det här veckoslutet så jag tänker gå dit en sväng med Jutta och Laura som kommer senare :)!

Även om vädret kanske inte är på vår sida men jag tror det blir bara sämre och sämre nu till veckoslutet, men nu ska ja göra mej i ordning ! ha det bäst

puss
Ronja

grillagrillaa

hehe 2 bilder från igår :)





oaktiv

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte hunnit alls vara på datorn, igår grillfest hos myyri och senare ute bara hinner inte blogga mer nu brorsan skriker på mig så men i alla fall så ni vet att jag är vid liv :--)

puss
Ronja

snyggast

Hej, haha bara för att Laura är typ snyggast på bilden :----)


flytttflytt

Laura ska ju flytta som sagt, eller nej kanske jag inte har nämt det förut? Men i alla fall så jag och Emmy skall hjälpa henne på veckoslutet så vi får ju se hur bra det blir !

puss
Ronja

bilden är på mig och Linn:--) det var ett tag sen:)




gomorron :--)

Vaknade runt 11 tiden, har ätit frukost och bara njutit av sommarlovet ! Skall snart sticka iväg för att vara barnvakt, kul blir det nog, men jag tycker lite synd om barnet, hehe nej jag skojjade bara :)

Senare idag säkert en sväng till gymmet och på kvällen titta på fotbollsmatch :)

ha en härlig dag !

puss
Ronja

happy



Jag vet att igen en sång, men lyssna på den , man blir så glad av den !:)

oh africa



den är såå cool :)

solasolasola

Hela dagen har typ gått åt till att sola :) + att sola ännu mer :) Solen är verkligen så skön ! Man känner lixom hur man blir brunare när den är riktigt varm !

Senare hem till Emmy med Laura och Joe där vi grillade åt gott och bara chillade och pratade hela kvällen :) Nu faktiskt känns det som sommarlov!

Bilder frånn dagen kommer imorgon eftersom dom inte är flyttade över till datorn :)

puss
Ronja

kulkul

Kul blir det idag då :) iväg på utfärd :) men joo slänger upp en bil från gårdagen :))


bloggande

Blev inget mer bloggande för min del igår, eftersom det först var träning och sen var jag på bio med min mamma :)

Kulkul, är uppe tidigt idag eftersom spinningen var klockan 6 och jag orkade inte gå och lägga mej när jag kom hem så jag bestämde mej för att vara på datan eftersom jag inte har hunnit så mycket de senaste dagarna :) Men mjoo


puss
Ronja

SOMMAROV !

Jah, äntligen är det här ! Det efterlängtade sommarlovet ! nu ska vi njuta och jag sticker snart till stranden !

ursäkta för dålig uppdatering men har haft så mycket annat !

puss
Ronja